Kako pravilno manifestirati - Marjan Rijavec

Če želimo govoriti o tem kako pravilno manifestirati, moramo najprej razumeti kaj manifestacija sploh je. Odgovor je preprost. Nečesa si močno želimo in v tovrsten cilj zavestno usmerjamo energijo.

Torej manifestiranje je zavestno usmerjanje energije v eno točko v obliki dejanj, misli, čustev, denarja, kot tudi energije.

Kako lahko manifestiramo in Kako pravilno manifestirati?

Manifestiramo lahko na več načinov, vsak si najde svoj način. Tudi tisti, ki zavestno ne manifestirajo, v resnici manifestirajo, ko na primer sanjarijo o določeni stvari, delajo na določenem projektu, berejo knjigo, gredo na sprehod, itd…

Torej manifestacija je vse…

Kar delamo zdajle, žanjemo v prihodnosti. In z branjem tega članka poglabljate svoje razumevanje o manifestiranju, ki se vam bo manifestiralo v prihodnosti kot hitrejše in natančnejše manifestiranje!

U madonca…tole pa smo zašuštrali kaj 🙂 ?

Skratka, najbolj pogosta, načrtna oblika manifestacije je vizualizacija ali pa prošnja, oz. lahko ji rečemo tudi molitev. Verjetno je ljudem bližja vizualizacija in se molitev smatra kot religijska zadevca, pa temu ni tako. Prosi oz. moli lahko vsak, če le verjame v nekaj višjega od sebe in ne misli, da je pa on “taglavn” na tem svetu.

Torej imamo vizualizacijo in prošnjo in v tem članku se bomo osredotočili na to kako prositi, saj je manj pogosta a izjemno močna oblika manifestacije, če jo znamo pravilno uporabiti. (kako, razkrivam v tem članku, za to beri dalje…)

Pomembno pa je KAKO prosimo in ZA KAJ!!!

Najprej se osredotočimo na KAKO!

Po besedah mojstra Choa (polno ime Mojster Choa Kok Sui), izumitelja praničnega zdravljenja in Arhatske joge je pri molitvi za željene stvari smiselno uporabiti besedo HVALA! Namesto, da prosimo za novo službo, se kar zahvaljujemo.

  • “Draga brezpogojna ljubezen, prosim za novo službo.”
  • “Draga brezpogojna ljubezen, zahvaljujem se za novo službo.”

Izgovorite vsak stavek v mislih in opazujte svoje občutke…Kje čutite več sigurnosti?

Pri zahvaljevanju je frekvenca oz. energija bolj sigurna in že gotova, kar prinese hitrejše rezultate čutite?

Zakaj je temu tako? Pri manifestaciji gre pravzaprav za priklicovanje občutkov. Ko prikličemo določen občutek, ki postane del nas, potem oddajamo tovrstno energijo tudi navzven in kar oddajamo to potem tudi dobimo. To je ves point…

Osebno menim, da je mešanica prošnje in zahvale najbolj uporabna in logična…Ker smo le navajeni, da če želimo nekaj najprej prosimo in ko dobimo se zahvalimo in z uporabo obeh besed naredimo prav to. Na energijskem nivoju ustvarimo proces prejemanja.

Je pa potrebno vedeti, da če želimo nekaj prejeti moramo tudi najprej nekaj dati in o tem govori zakon karme o katerem pa bomo govorili kdaj drugič.

Sedaj pa sledi še glavni del, ki je meni spremenil življenje in upam, da ga bo tudi vam…

Kje se skriva trik pravilne manifestacije?

Zgoraj smo omenili kako manifestirati novo službo, pa vendar je v stavku “Draga brezpogojna ljubezen, zahvaljujem se za novo, boljšo službo” en velik trik…

Nova služba je cilj, je LE rezultat katerega si močno želite.

Ničesar pa se ne da dobiti brez procesa. Torej do vsakega cilja vodi pot, proces.

Torej trik se skriva v prošnji oz. zahvali, ki se navezuje na proces in ne na cilj. Prositi za cilj je kot bi želel zadeti loto, kdaj tudi uspe, vendar se je smiselno za dosego določenega cilja lotiti malo bolj sistematično.

Naj vam pomagam…

Enako je v poslu. Če imamo poslovni cilj kako povečati prodajo za 15% v letu 2019, potem imamo tudi manjše, četrtletne, mesečne, tedenske, kot tudi dnevne cilje oz. opravila.

Torej če poznate cilj je potrebno manifestirati malo po malo, a zelo redno, na dnevni ravni.

Namesto prošnje za novo službo prosimo oz. se zahvalimo za več energije in notranjega zagona, ki nam bo pomagal najti novo službo. Prosimo oz. se zahvalimo za povečano pozornost na nove priložnosti. Če se na primer počutimo zafurstrirani in smo jezni, ker ne najdemo nove službe, to izjemno negativno vpliva na ta proces, do vašega cilja…Če smo v takem stanju prosimo oz. se zahvalimo za pomoč pri razbremenitev teh negativnih čustev in naj se pretvorijo v svetla, pozitivna.

Razumete bistvo? Cilj poznate, prositi oz. zahvaliti pa se je potrebno za drobtinice. Problem nastaja, ker želite požreti celo torto na enkrat v enem grižljaju, po drobtinicah pa gre lažje.

Povzetek preko primera

Če imate danes pomemben nastop pred publiko in vas je strah (kar je normalno), ne prosite za
“Prosim naj mi gre nastop dobro, naj povem nastop brez napake, itd…”

Prosite oz. se zahvalite višjim bitjem za božji pogum, božjo odločnost in božjo jasnost, naj sije preko vas.
“Prosim in zahvaljujem se za božji pogum, božjo odločnost in božjo jasnost, v polni veri hvala!”
(začutite občutke božjega poguma, odločnosti in jasnosti…to je to!)

Ko ti pride to v kri na dnevni ravni, postane “molitev” izjemno orodje, ki ti pomaga ublažiti padce in te naredi močnejšega.

Če boste poizkusili večkrat in ne boste čutili oz. opazili rezultatov me kontaktirajte. Obstaja par razlogov za kaj za vas molitev trenutno ne funkcionira in obstajajo načini kako to rešiti.

Sedaj veste kako pravilno manifestirati. Vse dobro vam želim.
Marjan

Ta zapis posvečam vsem dušam z željo po razvoju in napredku, hvala vam ker se razvijate <3 !
Zahvaljujem pa se tudi vsem bitjem brezpogojne ljubezni: SG, GMCKS, MML in S.

 

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.