Ljudem pomagam priti do mentalne jasnosti.

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec deluje kot certificiran Energijski Psihoterapevt po metodi Pranic Healing®.

V resnici je sila preprost človek, zelo radoveden in z visokimi načeli.

V svoji 10 letni praksi se je preizkusil na različnih področjih in kljub uspehu kot oblikovalec ter diplomiran komunikolog ga je življenje usmerilo v poglobljeno delo z ljudmi. Tam kjer je njegovo srce v resnici vedno bilo, pravi. Že kot najstnika so ga zanimale knjige iz osebnostne rasti in zaradi takratnih zdravstvenih izzivov je naravno nadaljeval pot v smeri alternativne medicine. Knjige Barbare Brennan, Theta Healing in podobne so zelo zgodaj bile njegovo čtivo.

Najprej je deloval kot splošni energijski terapevt kasneje pa se je specializiral na področje energijske psihoterapije in energijske psihologije. V svoji praksi združuje več alternativnih prijemov skupaj in se ne opredeljuje zgolj na posamezno tehniko. Za seboj ima več kot  1700 opravljenih srečanj iz različnih področij ter 12 mednarodno priznanih certifikatov iz področij alternativne medicine, ezoterike in tudi masažnih tehnik.

Svoje znanje nenehno nadgrajuje in je pristaš praktičnega dela v katerem iskreno uživa, pravi. “Nič ni lepšega kot videti “AHA” moment osebe naproti tebe.” Intenzivno otroštvo ter še intenzivnejše delo na sebi mu je omogočilo zelo zgodaj v življenju začeti delati z ljudmi na profesionalni ravni. Sigurno pa je spoznanje z vejo alternativne medicine Pranic Healing bil ključen preboj, kjer je tudi svoje izobraževanje poglobljeno nadaljeval.

 

Strmi k srčnemu ter osebnemu pristopu, transparentnemu načinu delovanja, ki zagotavlja strankam občutek varnosti ter topline. Njegove vrednote so iskrenost, poštenost in zaupanje. Pravi, da svojim strankam zaupa in prav to omogoča visoko učinkovitost ter rezultate.

Velik poudarek daje družbeni odgovornosti in humanitarnosti in pravi, da želi svoje delovanje v prihodnosti še bolj negovati v to smer. Svoje področje delovanja nadaljuje v smeri energijske psihoterapije in se zaveda tudi njenega pomena za razvoj klasičnih oblik psihoterapije. Odprt je za sodelovanja s klasičnimi psihoterapevti in psihologi ter se zaveda, da je to ključen korak k celostni obravnavi posameznika.

V prostem času mu veliko pomenijo sprehodi v naravi, družina in živi mirno ter preprosto življenje.