Ljudem pomagam priti do mentalne jasnosti.

marjan rijavec

Kdo je Marjan Rijavec?

Pozdravljeni! Sem Marjan Rijavec, certificiran Energijski Psihoterapevt po metodi Pranic Healing®.

V svoji 10 letni praksi sem se specializiral na področju alternativne medicine iz področja psihologije.  Ljudem pomagam na novo postaviti njihovo življenje in pri tem občutim neizmerno zadovoljstvo.

Svojo prakso sem začel kot splošni energijski terapevt, kasneje pa sem se specializiral v energijsko psihoterapijo in energijsko psihologijo. Razlog za tovrstno področje je spoznanje, da je 90% kroničnih bolezni zgolj posledica naše psihe in programiranja iz preteklosti. V svoji praksi združujem več alternativnih prijemov skupaj in strmim k celostni obravnavi. Za seboj imam več kot 1700 opravljenih srečanj ter 10 mednarodno priznanih certifikatov iz področij alternativne medicine in tehnik samo pomoči.

Zakaj alternativa?

Vlek v alternativno je bil v moji zgodnji mladosti edina smer v kateri sem videl smisel. V moji perspektivi je bil to zelo naraven način kako lahko ljudem pomagam na jedernem nivoju in prav to  me je vzpodbudilo k poglabljanju in specializaciji. Za svoje stranke vedno poskrbim na prijazen in srčen način, saj mi je pomembno, da se počutijo varno in sprejeto. Zame so glavne vrednote iskrenost, poštenost in zaupanje, saj sem prepričan, da le tako lahko dosežemo visoko učinkovitost ter odlične rezultate. Bolj kot tehnika ali diagnoza je pri delu z menoj pomemben stik s človekom. Človeka ne diognisticiram ampak ga resnično poslušam kaj se mu dogaja.

Velik poudarek dajem družbeni odgovornosti in humanitarnosti. Sem prostosofer na vrhniki, predavatelj in prostovoljec.

Verjamem, da je sodelovanje s klasičnimi psihoterapevti in psihologi ključno za razvoj alternativnih oblik psihoterapije, ki je tudi ena izmed dolgoročnih vizij. Verjamem, da tableti niso dolgotrajna rešitev za razrešitev psiholoških izzivov družbe. Obstajajo drugačni načini.

V prostem času uživam v sprehodih v naravi, družini in preprostem življenju. Vedno sem odprt za nove izzive ter  svoje znanje in izkušnje še naprej nadgrajujem. Izobraževanje ter raziskovanje je velik del mojega vsakdana in zavezujem se k nenehni rasti.

Hvala, ker ste obiskali mojo spletno stran in se veselim sodelovanja z vami!

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki?

prostosofer vrhnika - marjan rijavec