Naj ljubezen in globok MIR napolnita srca vseh ljudi.

Marjan Rijavec - Energijski Psihoterapevt, Coach in Mentor

Kdo je Marjan Rijavec?

Pozdravljeni! Delujem kot specializiran in certificiran Energijski Psihoterapevt, mentor in coach. Ljudem pomagam iz težkih čustveno mentalnih stanj do ponovne uravnovešenosti v življenju ter miru. Energijsko Psihoterapijo izvajam po mednarodno priznani metodi Pranic Healing® za katerim stoji Inštitut: Institute for Inner Studies ustvanovljen leta 1987 na Filipinih. Metoda se izvaja v več kot 120 državah in je mednarodno priznana.

V svoji 10 letni praksi sem se specializiral na področju alternativne medicine smer energijska psiho-terapija in pridobil več kot 10 mednarodnih certifikatov predvsem iz alternativne medicine.

Svojo prakso sem začel kot splošni energijski terapevt, a pot me je hitro zanesla v raziskovanje globin uma in čustev. Razlog za tovrstno področje je spoznanje, da je cca. 80% kroničnih bolezni zgolj posledica naše psihe in programiranja iz preteklosti. V svoji praksi združujem več alternativnih prijemov skupaj in strmim k celostni obravnavi. Za seboj imam več kot 3200 opravljenih srečanj ter več kot 10.000 ur prakse.

Specializiran sem na področju odstranjevanja kompleksnih strahov, obsesij, zasvojenosti, travm, stresa, depresij, anksioznosti, celičnega stresa in ostalih mentalnih tegob. Pogostokrat se ljudje naravno k meni obračajo po nasvete in vpogled v dinamiko različnih kompleksnih odnosov katere tudi razvozlamo. Zelo pogostokrat ljudem pomagam tudi iz toksičnih odnosov ali v procesu razhoda.

Zakaj alternativa?

Vlek v alternativno je bil v moji zgodnji mladosti edina smer v kateri sem videl smisel. V moji perspektivi je bil to zelo naraven način kako lahko ljudem pomagam na jedernem nivoju in prav to  me je vzpodbudilo k poglabljanju in specializaciji. Za svoje stranke vedno poskrbim na prijazen in srčen način, saj mi je pomembno, da se počutijo varno in sprejeto.

certeficiran energijski psihoterapevt vrhnika

Slika: Certifikati priznane veje alternativne medicine Pranic Healing® s čudovito sliko sončnice. (osebni arhiv)

Vrednote

Zame so glavne vrednote iskrenost, poštenost in zaupanje, saj sem prepričan, da le tako lahko dosežemo visoko učinkovitost ter odlične rezultate. Bolj kot tehnika ali diagnoza je pri delu z menoj pomemben stik s človekom. Človeka ne diognisticiram ampak ga resnično poslušam kaj se mu dogaja.

Velik poudarek dajem družbeni odgovornosti in humanitarnosti. Sem prostosofer na Vrhniki, predavatelj in prostovoljec.

Verjamem, da je sodelovanje s klasičnimi psihoterapevti in psihologi ključno za razvoj alternativnih oblik psihoterapije, ki je tudi ena izmed dolgoročnih vizij. Verjamem, da tableti niso dolgotrajna rešitev za razrešitev psiholoških izzivov družbe. Obstajajo drugačni načini.

V prostem času uživam v sprehodih v naravi, družini in preprostem življenju. Vedno sem odprt za nove izzive ter  svoje znanje in izkušnje še naprej nadgrajujem. Izobraževanje ter raziskovanje sta velik del mojega vsakdana in zavezujem se k nenehni rasti.

Vas lepo pozdravljam,

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec - Energijska Psihoterapija Vrhnika

Kaj pravijo drugi?

prostosofer vrhnika - marjan rijavec