Marjan Rijavec

Pozdravljen/a

Prav tako kot ti, se čisto vsak dan učim, rastem, doživljam vzpone in padce, se smejem, kdaj tudi jokam, delam čudovite  stvari,  delam pa tudi napake in se z njimi sprejemam. Vendar nikoli se ne predam. Strmim k Jasnosti, Resnici, Svobodi.

Lahko rečem, da je bilo moje otroštvo kar pestro. Odličen poligon, ki me je zgodaj v živjenju opremil s pravimi vrednotami in perspektivo.  Sigurno si nisem izbral najlažje poti in po letih iskanja sebe in tudi iskanja pozornosti od drugih pa vse do igranja žrtve, sem hvaležno prišel na pot opolnomočenja, jasnosti in novih znanj, ki so me pripeljale bližje k resnici.

Velike zasluge za ta preboj gredo naukom Duhovnega Učitelja Choa Kok Sui, ki je izumitelj sisitema alternativne medicine  Pranic Healing®, ter izumitelj jogiskega sistema Arhatic Yoga.

S pomočjo naukov učitelja Choa Kok Sui, sistema Pranic Healing ter meditacije Dveh Src sem prvič doživel, kako lahko enostavno in varno pomagam ljudem pri njihovih fizičnih ter psiholoških izzivih na jedrnem nivoju, onkraj klasičnih medicinskih prijemov. Tudi sam sem imel zdravstvene izzive, kateri so z delom na sebi odšli. In prav to me je navdalo z novim upanjem, zavedanjem in razumevanjem, kdo v resnici smo in kaj lahko doprinesemo drug drugemu.

Danes z več kot 1300 uspešno opravljenih seans in specializacijo v energijsko anatomijo človeka delujem kot energijski terapevt, mentor za življenje, raziskovalec in tvoj sopotnik s katerim se narediš osebni preboj. Izvajam globinska čiščenja in obnavljanje avričnega polja, čaker ter organov po sistemu Pranic Healing, ljudem pomagam pri manifestaciji željenih ciljev, za tiste najbolj zavzete pa ustvarim mentorski odnos, kjer prideva do celostne transformacije.

Moje poslanstvo je preprosto delati to, kar človeštvo potrebuje Tukaj in Zdaj.
Preprosto kot to.

Raziskujem, eksperimentiram in specializiram se na področju alternativne medicine, energijske anatomije, vpliva naših misli, ezoterike, ter iščem načine kako doprinesti jasnost in globlje žvljenske modrosti med ljudi na preprost in razumljiv način.

Sem večni učenec in živim  po zakonu karme ter mentalno/čustvenega “minimalizma” oz. grajenja karakterja, ki strmi k prečiščenosti misli, jasnosti,  preprostosti na vseh nivojih, ter bazira na prevzemanju odgovornosti za svoje življenje. Opolnomočenje pa je rezultat.

Rad berem, obožujem naravo, vodo in tišino. Več o meni pa raje nadaljujva kar na enem čaju…

Sedaj pa me zanima kdo si ti? Kakšna je tvoja zgodba? 🙂

  Energijski terapevt, raziskovalec in mentor za življenje. Specializiram se na področjih alternativne medicine, energijske anatomije in duhovno-ezoteričnih ved. Ljudem pomagam ustvariti jasno življenje. Življenje z Namenom.

  O podjetju

  Inštitut za Praktično Duhovnost s.p.

  Robova ulica 6

  1360 Vrhnika

  info@marjanrijavec.com

  041-766-559

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja

  Cenik in pogoji

  Izjava o odgovornosti

  Politika zasebnosti

  Piškotki