Politika zasebnosti za spletno stran www.marjanrijavec.com

Zadnja posodobitev: 9.8.2023

 1. Uvod

Politika zasebnosti za spletno stran www.marjanrijavec.com (v nadaljevanju: “spletna stran”) je namenjena pojasnitvi pristopov in postopkov, ki jih uporabljamo za zbiranje, uporabo, razkrivanje in varovanje osebnih podatkov naše občinstvo. Ta politika zasebnosti je skladna z veljavnimi pravnimi zahtevami in standardi varovanja zasebnosti.

 1. Zbiranje osebnih podatkov

Pri interakciji s spletno stranjo lahko zbiramo določene osebne podatke, kot so ime, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov in druge identifikacijske informacije. Te podatke zbiramo prostovoljno, kadar obiskovalci izrazijo svojo privolitev, na primer pri izpolnjevanju kontaktnega obrazca ali pri naročanju na novice.

 1. Namen obdelave osebnih podatkov

Zbrane osebne podatke obdelujemo z namenom, za katerega so bili posredovani ali za katere smo pridobili vašo izrecno privolitev. To vključuje:

 • Komunikacija: Vaše osebne podatke uporabljamo za odgovarjanje na vaša vprašanja, zahteve za informacije ali povratne informacije.
 • Naročanje na novice: Če se prijavite na naše novice, bomo uporabili vaše podatke za pošiljanje posodobitev, novic in relevantnih informacij.
 • Analize in izboljšave: Zbiramo tudi podatke o uporabi spletne strani za izvajanje analiz in izboljšave izkušnje naše spletne strani.
 1. Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, shranjene na vaši napravi. Piškotki nam omogočajo zbiranje podatkov o vaši uporabi spletne strani, kot so podatki o brskalniku, napravi in načinu interakcije. Uporabljamo jih za izboljšanje delovanja strani, prilagajanje vsebine in analizo uporabniških vzorcev.

 1. Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, trgovali ali razkrili tretjim osebam brez vašega izrecnega soglasja, razen če je to potrebno za izpolnitev zakonskih obveznosti ali zaščito pravic, lastnine ali varnosti.

 1. Varovanje podatkov

Zavezani smo k zagotavljanju varnosti vaših osebnih podatkov. Uvedli smo tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, izgubo ali zlorabo podatkov.

 1. Pravice posameznikov

Posamezniki, katerih osebni podatki so obdelani, imajo pravico do dostopa do svojih podatkov, popravkov, izbrisa, omejitve obdelave in prenosljivosti podatkov v skladu z veljavnim zakonom.

 1. Spremembe politike zasebnosti

Ta politika zasebnosti se lahko občasno posodobi zaradi sprememb zakonodaje ali praks. Vsaka sprememba bo objavljena na spletni strani.

Za vprašanja ali zahteve glede vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte preko info@marjanrijavec.com. Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna in si prizadevamo za visoko raven varstva vaših osebnih podatkov.

 

Pogoji zasebnosti in varovanja podatkov v  terapevtskem procesu:

Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti in spoštovanju vaših pravic. Spodaj je naveden pogoj o zasebnosti, ki ureja zbiranje, uporabo in razkrivanje osebnih podatkov v okviru naših terapevtskih storitev. Prosimo, da ga natančno preberete in se seznanite z njegovimi določbami. Z vstopom v terapevtski proces se strinjate s spodaj navedenimi pravili.

 1. Zbiranje in obdelava osebnih podatkov. Pri našem terapevtskem delu z vami, bodisi v fizičnem prostoru ali preko spleta, je možno, da bodo zabeležene zvočne ali video posnetke seans, kakor tudi pisne beležke, ki jih izdeluje Marjan Rijavec ali njegovi pooblaščeni sodelavci. Ti posnetki in beležke so namenjeni izključno za terapevtske namene, s ciljem zagotavljanja najboljše možne podpore in pomoči vam kot našim strankam.
 2. Prepoved snemanja, reproduciranja in objavljanja. Človek, ki pride na obravnavo nima pravice snemati, reproducirati ali objavljati kakršnih koli vsebin, ki so nastale v okviru terapevtskih seans ali kakršnih koli drugih materialov, katerih avtor je Marjan Rijavec, brez izrecnega pisnega dovoljenja Marjana Rijavca. To vključuje, vendar ni omejeno na, zvočne in video posnetke ter pisne beležke. Snemanje terapevtskega procesa v audio ali video formatu je izrecno prepovedano brez pisnega dovoljenja izvajalca Marjan Rijavec. Javna objava vsebin brez privolenja, kljub morebitnemu “cenzuriranju” krši zasebnost izvajalca in je kazensko preganjana.
 3. Kazenske posledice. V primeru, da stranka zajame, reproducira ali objavi vsebine ali materiale, ki so avtorsko zaščiteni in jih je izdelal Marjan Rijavec ali pa so bili zajeti tekom srečanj, brez njegovega izrecnega pisnega dovoljenja, bo ta oseba obravnavana v skladu z veljavno zakonodajo in bo odgovarjala za kazniva dejanja, kot so kršitve avtorskih pravic in kršitve zasebnosti.

S tem pogojem o zasebnosti potrjujete svoje razumevanje in soglasje k zgoraj navedenim določbam. Razumete, da je namen teh pravil varovanje vaše zasebnosti, pa tudi varovanje avtorskih pravic in integritete terapevtskega procesa. V primeru vprašanj ali zahtev za dovoljenje za snemanje, reproduciranje ali objavljanje materialov, vas vabimo, da stopite v stik z nami.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in sodelovanje.

Marjan Rijavec