Splošni pogoji poslovanja za spletno stran www.marjanrijavec.com

Zadnja posodobitev: 9.8.2023

  1. Sprejemanje pogojev poslovanja

Spletna stran www.marjanrijavec.com (v nadaljevanju: “spletna stran”) je v lasti in upravljanju Marjan Rijavec s.p. Z uporabo te spletne strani se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, kot so navedeni spodaj. Če se ne strinjate s temi pogoji, vas prosimo, da prenehate z uporabo spletne strani.

  1. Intelektualna lastnina

Vse vsebine na spletni strani, vključno z besedilom, slikami, grafiko, logotipi, ikonami, avdiovsebinami in video vsebinami, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Brez izrecnega pisnega soglasja lastnika spletnega mesta ni dovoljeno reproducirati, distribuirati, kopirati ali kako drugače uporabljati te vsebine v komercialne namene.

  1. Uporaba spletne strani

Uporaba spletne strani je namenjena izključno informativnim in izobraževalnim namenom. Spletna stran ne zagotavlja strokovnih nasvetov ali podrobnih informacij za vaše osebne okoliščine. Uporabniki prevzemajo vso odgovornost za odločitve, ki jih sprejemajo na podlagi informacij na tej spletni strani.

  1. Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani se trudi zagotavljati točne in ažurirane informacije. Kljub temu ne prevzemamo odgovornosti za morebitne napake, nepopolnosti ali netočnosti informacij na spletni strani. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Vse storitve se izvajajo 100% na lastno odgovornost klienta/stranke. Izvajalec se zavezuje k zagotavljanju visoke kvalitete storitev a zaradi subjektivnosti procesa ni odgovoren za razultate niti posledice, ki nastanejo tekom uporabe meditacij, afirmacij, terapij, pogovoror in vseh vsebin. Z uporabo vseh vsebin, produktov ali storitev se stranka oz. klient strinja in razume tovrstne pogoje.

  1. Povezave na tretje strani

Spletna stran lahko vsebuje povezave do tretjih strani, ki niso v našem lastništvu ali nadzoru. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebine ali politiko zasebnosti teh tretjih strani. Uporaba povezav na tretje strani je na lastno odgovornost.

  1. Spremembe pogojev

Pogoji poslovanja se lahko občasno spremenijo zaradi zakonodaje, praks ali sprememb naše storitve. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani. Nadaljnja uporaba spletne strani po spremembah pomeni, da sprejemate posodobljene pogoje. Cene lahko izvajalec spremeni brez predhodne navedbe ali javnega obveščanja.

  1. Varstvo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z našo politiko zasebnosti. S posredovanjem osebnih podatkov soglašate z njihovo obdelavo v skladu s to politiko.

  1. Veljavni zakon in pristojnost

Pogoji poslovanja in uporaba spletne strani se urejajo z zakoni Slovenije, pristojnost pa je določena pri sodišču v Ljubljani.

Z uporabo spletne strani se strinjate s temi splošnimi pogoji poslovanja. Za dodatne informacije ali vprašanja nas kontaktirajte preko info@marjanrijavec.com

Hvala, ker uporabljate spletno stran www.marjanrijavec.com.