Psihoterapija

Energijska psihoterapija

Energijska psihoterapija je alternativna veja klasični psihoterapiji s katero učinkovito odpravljamo vse vrste psiholoških izzivov.

Gre za starodavno vejo psihoterapije, ki temelji na poznavanju naše energijske anatomije. Prve zametke tovrstnega pristopa pa lahko zaznamo že pred 2000 leti predvsem na področju Indije, Kitajske, ter vzhodnjaških kultur, ki so imele stik z subtilnim aspektom človeka. (wiki)

Energijska psihoterapija temelji na globokem poznavanju energijske anatomije in se za njo odločijo ljudje, ko klasični psihoterapevtski pristopi ne nudijo željenih rezultatov.

Gre za povsem enostaven, varen in neinvaziven proces psihoterapije, ki mnogokrat preseneti z željenimi rezultati.

Marjan Rijavec - Energijski terapevt
energijska psihoterapija shema

Kdaj je energijska psihoterapija primerna?

 • Stres, anksioznost, fobija, depreija, izgorelost
 • Zasvojenosti (alkohol, cigareti, droge, kompulzivno prehranjevanje, igre na srečo)
 • Nespečnost, migrene, nevrološke težave, disleksija,
 • Halucinacije (audio / vizualne)
 • Nasilje, jeza, agresivnost, iritacija
 • Spolno nasilje, spolne obsedenosti, ekshibicionizem, nimfomanija
 • Specifični strahovi (strah pred višino, vožnjo, pajki, kačami, kaj si drugi mislijo itd…)
 • Samomorilnost
 • Izzivi v odnosih, financah, karieri.

Mnenja zadovoljnih strank

Marjan Rijavec s.p. - Energijska psihoterapija in coaching
Marjan Rijavec s.p. - Energijska psihoterapija in coaching
Isabella Lina
Isabella Lina
2022-12-05
Za srečanja sem zelo hvaležna, saj sem se počutila res razumljeno in ne sojeno. Prejela sem mnogo kvalitetnih napotkov, kateri mi bodo prišli v življenju še kako prav. Marjan hvaležna sem za tvoj čas in sem vesela, da sva se spoznala. Se vidiva ob priliki.
Ana Koncan
Ana Koncan
2022-12-03
Marjan je resnično topla oseba, ki popolnoma razume, brez obsojanja. 💙 Je kot vodnik na poti življenja, vedno pripravljen pomagati. Seansa je samo pika na i. Čudovita izkušnja, ki jo občutiš. Toplo priporočam prav vsakemu 💙 Marjan, tebi pa hvala! Hvaležna, da sem te spoznala. 😇
Nataaša Podobnik
Nataaša Podobnik
2022-12-02
Moja izkušnja je zelo pozitivna in prijetna, dobila sem več kot sem pričakovala 🙂. Nisem dobila samo dobrega sogovornika temveč nekoga, ki razume moj jezik, svoje zadovoljstvo pa lahko izkažem na dva načina. Prvi je ta, da napišem javno zahvalo ter pohvalo za dobro opravljeno delo, druga pa ta, da tako kot sebi želim najboljše, skušam deliti tudi z tistimi ki so mi zelo blizu in jih usmeriti nate Marjan 🙂 Nekateri med njimi me že kličejo in so več kot presenečeni 😉 Hvala ker si ❤❤
Ines Mijoć
Ines Mijoć
2022-11-10
Marjana sem spoznala dobri dve leti nazaj. Ravno sem se ločila in sem šla skozi težko obdobje. Na dnevu odprtih vrat mi je naredil Prana healing, kar je bilo zame nekaj novega in sproščujočega. Počutila sem se 10 kg lažje. Predvsem pa mi je bil najbolj pomembem občutek, kako sem se počutila. Bila sem sprejeta, slišana, videna. Vedno najde prave besede ob pravem času. Ko sem zbolela za corono, mi je naredil Prana healing na daljavo in sem bila po 3 dneh že bolje. Prav tako mi sedaj svetuje na moji poslovni poti in je top podpora. Pomaga mi pri izdelavi spletne strani, saj ima znanje in izkušnje. Hvala iz srca 🙏. Ines
katarina Bregar
katarina Bregar
2022-11-07
Obisk pri Marjanu toplo priporocam. Je srcna oseba, ki si vzame cas zate in najde resitve ali ti svetuje se vec, kot si na zacetku sploh pricakoval. Cuti se, da zeli pomagati in ne da bi to delal izkljucno zaradi zasluzka. V prvi vrsti pa cenim to, da dela oz. Živi to, kar govori in svetuje drugim.
Kristina Župec
Kristina Župec
2022-11-06
Moja izkušnja z Marjanom je nadvse čudovita. Tekom življenja sem poskušala izgubiti odvečne kilograme že na različne načine, z različnimi metodami, a žal neuspešno. Ko so se zdravstvene težave množično nakopičile in sem imela sama sebe "dovolj", sem si rekla: "še tole poskusim". Odločila sem se za program Stop sladkorju. Nisem verjela, da bo deloval. Le začela sem s polno paro, sledila sem napotkom, nasvetom, podpori, spodbudi in motivaciji Marjana. Lahko le rečem, da so se zelo hitro začeli pojavljati prvi rezultati, kot izgubljeni kilogrami. Kmalu so začele izginjati tudi zdravstvene težave, ki sem jih imela. Moja notranja vrednost se je zelo povečala. Tako sem postala močnejša, pogumnejša, odločnejša, samozavestnejša ženska. Sem izjemno ponosna nase in na koncu tudi z mnogo manj kilogramčki (-37kg)in centimeri. Najlepša hvala tebi, da si se pojavil v mojem življenju. Ti si bil tisti, ki je vztrajal(ko sem jaz obupala), ti si bil tisti, ki si mi dajal zelo močno podporo in spodbudo(ko sem to najbolj potrebovala) in ti si bil tisti, ki je verjel vame in v moje rezultate(tudi ko sama nisem vedela, da bo to mogoče). Čudovit si!
Dunja Klara Kukovec
Dunja Klara Kukovec
2022-11-05
Terapije so mi prinesle več kot sem pričakovala . Našla sem rešitve katere sem iskala leta ,našla svoj notranji mir ,drugače gledam na določene stvari v življenju . Vedno želim drugim isto dobro kot sebi zato vsem toplo priporočam terapijo pri Marjanu .
Tamara K
Tamara K
2022-11-03
Zelo sem bila zadovolna s terapijami. Marjan je zelo prijetna oseba in po pogovoru sem se počutila izredno umirjeno, pozitivno ter imela še več življenjske energije.
Katarina Škrabanja
Katarina Škrabanja
2022-11-03
Marjanove antistresne terapije so mi pomagale predvsem za boljši in bolj umirjen spanec.. Udeležila sem se približno 4-ih antistresnih terapij. Lepo mi je bilo, nekajkrat se mi je pridružil tudi moj muc, ker je zagotovo nekaj čutil in nežno zapredel zraven😊 Čutila sem notranji mir in vsakič že med terapijo zaspala. Opazila sem razliko v spanju. Preden sem se udeležila teh terapij, sem pred spanjem velikokrat premlevala stresne dogodke in temu primerno nisem imela urejenega spanca. Po terapijah pa se je to umirilo. 💚

Kaj je cilj energijske psihoterapije?

Cilj je odstraniti glavne blokade, ki vas držijo v tem stanju. To je lahko specifično prepričanje, strah, dvom, jeza, obsesije, kompulzivne misli, pesimizem, itd… Preprosto kot to. Te prepričanja in nepodporne misli se nahajajo v našem energijskem sistemu oz. čakrah.

Energijska psihoterapija je zelo učinkovit način s katerim odpravljamo različne psihološke težave od stresa, depresije, fobij, travmatskih izkušenj, jeze, zasvojenosti in ostalo iz specifičnih čaker.

Rezultati pri energijski psihoterapiji so ponavadi zelo hitri in proces ne vsebuje ure in ure  pogovarjanja. Skozi proces energijske psihoterapije se najde žarišča v telesu ter energijskem sistemu, ki povzročajo neželjeno psihološko stanje, finančno blokado, izzive v odnosu in podobno. Nato jih preprosto odstraniva. Vas zanima kako? (rezervirajte svoj termin)

energijska psihoterapija na Vrhniki

Kako potega energijska psihoterapija

1. Po uvodnem pogovoru pričneva proces energijske psihoterapije s katerim locirava kje v subtilnih telesih se travmatični spomini, misli, neprijetni občutki ali neravnovesja nahajajo.

2. Nato jih preprosto odstraniva. Odstraniva jih s pomočjo zelo jasne namere, lahko tudi z specifičnimi gibi rok ali ostalih alternativnih prijemov ter pogovora.

3. Cilj sta vaša samostojnost ter opolnomočenje zato vam predstavim alternativne prijeme samo pomoči in regulacije za kar najboljše rezultate.

Pomembno je poudariti, da se v samem procesu nikoli ne postavlja diagnoz ali etiket in ne vključujejo psihološkega diognisticiranja, nobenih zdravil. Velikokrat pomagam ljudem zrušiti to misel o diagnozi, ki jih hromi in ovira. Žal se ne zavedamo kolektivno kakšen vpliv ima postavljanje diagnoz na človekov um.

Mnenja zadovoljnih strank

Pokličite v času delavnika na

041 766 559

Področja energijske psihoterapije

Energijska psihoterapija ne pokriva le duševnih in nevroloških izzivov. Niti ni zgolj tehnika ali metoda. Gre za celostno obravnavo posameznika, kjer se obravnava prepričanja, občutke in izkušnje. Stoji za prepričanjem, da je vsaka fizična manifestacija iz vidika odnosov, zdravja, financ, itd… zgolj posledica naših prepričanj, katere se v procesu nadomesti s podpornimi.

Te čustveno/mentalni vtisi pa vplivajo na vsa področja našega življenja. Ljudje pogosto prihajajo zaradi partnerstva, odnos med otroci, tudi kariera, finance. Pogostokrat pridejo tudi ljudje s kroničnimi izzivi, ki jih je stroka odpisala. Ljudje smo že tako ozaveščeni, da se zavedamo, da je večina kroničnih stanj zgolj posledica naših misli, občutkov ter vseh neprijetnih drežljajev iz pretekloti. Velikokrat se uporablja tudi energijsko psihoterapijo za dosego specifičnega cilja.

odgovor je v tebi

Posebnost alternativne psihoterapije?

Posebnost energijske psihoterapije in psihologije je ta, da človek po mnogo letih začne dojemati sebe onkraj fizičnega telesa saj dobi tekom terapije izkušnjo, ki presega fizične zaznave. Na samem srečanju ti je predstavljeno kaj se ti dogaja in zakaj, na povsem drugem nivoju. Preprosta razlaga energijske anatomije, čaker in medsebojne dinamike ti poda povsem nov pogled, ti omogoča izstopiti iz vloge žrtve, diagnoz in te opolnomoči. Pogosto se ljudem razjasni celotna slika in vidijo, da je stvar v resnici veliko bolj preprosta kot izgleda navzven.

Pri svojem delu ljudi vedno opolnomočim z načini kako si lahko sami pomagajo in razrešijo svoj um.

Mnenja zadovoljnih strank

Marjan Rijavec s.p. - Energijska psihoterapija in coaching
Marjan Rijavec s.p. - Energijska psihoterapija in coaching
Isabella Lina
Isabella Lina
2022-12-05
Za srečanja sem zelo hvaležna, saj sem se počutila res razumljeno in ne sojeno. Prejela sem mnogo kvalitetnih napotkov, kateri mi bodo prišli v življenju še kako prav. Marjan hvaležna sem za tvoj čas in sem vesela, da sva se spoznala. Se vidiva ob priliki.
Ana Koncan
Ana Koncan
2022-12-03
Marjan je resnično topla oseba, ki popolnoma razume, brez obsojanja. 💙 Je kot vodnik na poti življenja, vedno pripravljen pomagati. Seansa je samo pika na i. Čudovita izkušnja, ki jo občutiš. Toplo priporočam prav vsakemu 💙 Marjan, tebi pa hvala! Hvaležna, da sem te spoznala. 😇
Nataaša Podobnik
Nataaša Podobnik
2022-12-02
Moja izkušnja je zelo pozitivna in prijetna, dobila sem več kot sem pričakovala 🙂. Nisem dobila samo dobrega sogovornika temveč nekoga, ki razume moj jezik, svoje zadovoljstvo pa lahko izkažem na dva načina. Prvi je ta, da napišem javno zahvalo ter pohvalo za dobro opravljeno delo, druga pa ta, da tako kot sebi želim najboljše, skušam deliti tudi z tistimi ki so mi zelo blizu in jih usmeriti nate Marjan 🙂 Nekateri med njimi me že kličejo in so več kot presenečeni 😉 Hvala ker si ❤❤
Ines Mijoć
Ines Mijoć
2022-11-10
Marjana sem spoznala dobri dve leti nazaj. Ravno sem se ločila in sem šla skozi težko obdobje. Na dnevu odprtih vrat mi je naredil Prana healing, kar je bilo zame nekaj novega in sproščujočega. Počutila sem se 10 kg lažje. Predvsem pa mi je bil najbolj pomembem občutek, kako sem se počutila. Bila sem sprejeta, slišana, videna. Vedno najde prave besede ob pravem času. Ko sem zbolela za corono, mi je naredil Prana healing na daljavo in sem bila po 3 dneh že bolje. Prav tako mi sedaj svetuje na moji poslovni poti in je top podpora. Pomaga mi pri izdelavi spletne strani, saj ima znanje in izkušnje. Hvala iz srca 🙏. Ines
katarina Bregar
katarina Bregar
2022-11-07
Obisk pri Marjanu toplo priporocam. Je srcna oseba, ki si vzame cas zate in najde resitve ali ti svetuje se vec, kot si na zacetku sploh pricakoval. Cuti se, da zeli pomagati in ne da bi to delal izkljucno zaradi zasluzka. V prvi vrsti pa cenim to, da dela oz. Živi to, kar govori in svetuje drugim.
Kristina Župec
Kristina Župec
2022-11-06
Moja izkušnja z Marjanom je nadvse čudovita. Tekom življenja sem poskušala izgubiti odvečne kilograme že na različne načine, z različnimi metodami, a žal neuspešno. Ko so se zdravstvene težave množično nakopičile in sem imela sama sebe "dovolj", sem si rekla: "še tole poskusim". Odločila sem se za program Stop sladkorju. Nisem verjela, da bo deloval. Le začela sem s polno paro, sledila sem napotkom, nasvetom, podpori, spodbudi in motivaciji Marjana. Lahko le rečem, da so se zelo hitro začeli pojavljati prvi rezultati, kot izgubljeni kilogrami. Kmalu so začele izginjati tudi zdravstvene težave, ki sem jih imela. Moja notranja vrednost se je zelo povečala. Tako sem postala močnejša, pogumnejša, odločnejša, samozavestnejša ženska. Sem izjemno ponosna nase in na koncu tudi z mnogo manj kilogramčki (-37kg)in centimeri. Najlepša hvala tebi, da si se pojavil v mojem življenju. Ti si bil tisti, ki je vztrajal(ko sem jaz obupala), ti si bil tisti, ki si mi dajal zelo močno podporo in spodbudo(ko sem to najbolj potrebovala) in ti si bil tisti, ki je verjel vame in v moje rezultate(tudi ko sama nisem vedela, da bo to mogoče). Čudovit si!
Dunja Klara Kukovec
Dunja Klara Kukovec
2022-11-05
Terapije so mi prinesle več kot sem pričakovala . Našla sem rešitve katere sem iskala leta ,našla svoj notranji mir ,drugače gledam na določene stvari v življenju . Vedno želim drugim isto dobro kot sebi zato vsem toplo priporočam terapijo pri Marjanu .
Tamara K
Tamara K
2022-11-03
Zelo sem bila zadovolna s terapijami. Marjan je zelo prijetna oseba in po pogovoru sem se počutila izredno umirjeno, pozitivno ter imela še več življenjske energije.
Katarina Škrabanja
Katarina Škrabanja
2022-11-03
Marjanove antistresne terapije so mi pomagale predvsem za boljši in bolj umirjen spanec.. Udeležila sem se približno 4-ih antistresnih terapij. Lepo mi je bilo, nekajkrat se mi je pridružil tudi moj muc, ker je zagotovo nekaj čutil in nežno zapredel zraven😊 Čutila sem notranji mir in vsakič že med terapijo zaspala. Opazila sem razliko v spanju. Preden sem se udeležila teh terapij, sem pred spanjem velikokrat premlevala stresne dogodke in temu primerno nisem imela urejenega spanca. Po terapijah pa se je to umirilo. 💚

Oseben pristop in srčnost

V svojem delu ohranjam visoko stopnjo profesionalnosti in se držim visokih etičnih načel (več o meni). Počutje in stanje stranke sta mi prioriteta in strmim k zelo osebnemu pristopu, kjer ustvariva varen prostor. Takrat se zdravljenje prične 🙂

 

“Roža polno zaceveti in se odpre, ko ima pravo mero sonca, vode in prave prsti. “

 

Uvodno srečanje  (pogovor, terapija in izdelava načrta): 80€

Transformacija: 480€ (8 srečanj), 280€ (4 srečanja)

Delujem izključno celostno ter pod pogojem visoke zavzetosti klienta, saj to zagotavlja izjemne ter trajne rezultate. Kampanjsko terapij ne izvajam.

  Ali pokličite v času delavnika na 041 766 559

  energijska psihoterapija na vrhniki