Energijska Psihoterapija ®

ENERGIJSKA PSIHOTERAPIJA ®, je mednarodno priznana in klinično preverjena metoda, ki zanesljivo odpravlja vse vrste psiholoških izzivov. 

Je način, ki vam pokaže pot do JASNOSTI, SAMOZAVESTI in ponovne VOLJE DO ŽIVLJENJA.

Je proces, ki je tudi meni osebno ter mnogim mojim strankam dobesedno transformiral življenje, ter nam pomagal iz zelo težkih življenjskih situacij. Z metodo predstavljeno na tej strani so alternativni psihoterapevti in zdravilci že dolgo nazaj (širši javnosti nevede) uspešno zdravili po svetu.

A zakaj je Energijska Psihoterapija tako posebna? Razlog se skriva v globokem razumevanju subtilnih teles in energijskih centrov posameznika, ki so dobesedno mravljišča naših občutkov. Energijska Psihoterapija je resnično najučinkovitejši sistem, kako blokade kot so strah, stres, travme in ostale psihološke težave odstraniti iz telesa. Preprosto kot to. Gre za sistem in protokole zdravljenja psiholoških stanj, ki jih ponavadi tretirajo s tableti. Če se želite temu izogniti stopite v stik na info@marjanrijavec.com

Proces je 100% varen in brez stranskih učinkov.

Rezultat, ki ga moji klienti po prvem srečanju omenjajo je globoka umirjenost, občutek osvoboditve in ponovna volja do življenja. S preko 3000 uspešno opravljenih terapij in preko 10.000 urami dela lahko samozavestno trdim, da pri večini klientov  pride do izjemno velike spremembe že v prvih nekaj srečanjih. *ob doselednem izvajanju dogovorjenih preprostih tehnik*

 

ZAKAJ TAKO VISOKA USPEŠNOST?

Moji klienti dosežejo hitre in konkretne rezultate zaradi rednega dela na sebi, čigar personaliziran plan izdelava že na uvodnem srečanju. To je TVOJ OSEBNI NAČRT transformacije.

Za to sigurno sodelovanje z menoj ni prav za vsakogar, saj terja proces transformacije vsaj 30 minut dela na sebi (dnevno).  Ste pripravljeni na to? Če ste pripravljeni investirati 30 minut časa dnevno vase in če si resnično želite priti iz situacije v kateri ste sedaj, potem ste primeren/a kandidat/a. Če tudi sami mislite, da je čas za spremembo mi pišite na info@marjanrijavec.com / 041 766 559

Energijska psihoterapija je preverjena metoda, ki na svojevrsten način učinkovito odpravlja številne psihološke izzive.

Še posebaj je učinkovita za tiste, ki se srečujete s simptomi kot so: Anksioznost, depresija, tesnoba, strah, migrena, dvom vase, nizka samopodoba ter nespečnost.

Mnenja zadovoljnih strank

Kaj je energijska psihoterapija in njen cilj?

Energijska psihoterapija je nekaj povsem drugačnega. Gre za Filipinsko metodo energijske oz. pranične psihoterapije (wiki), katero je izumil učitelj Choa Kok Sui, za katerim stoji leta 1987 ustanovljen Inšititut za notranje študije. Energijska psihoterapija temelji na poznavanju naše energijske anatomije, s čigar znanjem lahko zelo hitro zrušiva notranje blokade v energijskih centrih, brez dolgovezenja. Kaj to pomeni? Za vas to pomeni, da boste že v prvem mesecu najinega sodelovanja občutili velik napredek ali pa celo popolno olajšanje (odvisno od kompleksnosti stanja in vaše vztrajnosti). Tekom procesa se boste naučili  zaznati kje v telesu so določeni težki občutki, travme, fobije, stres, itd… in kako se jih za zmeraj osvoboditi.

Cilj je torej vaše OPOLNOMOČENJE. Rezultat pa je mirnost, jasnost in ponovna volja do življenja.

psihoterapija na vrhniki

Energijska psihoterapija izbira mnogih?

Ljudje se odločijo za energijsko psihoterapijo, ko klasični pristopi ne nudijo željenih rezultatov ali pa so te zelo počasni.

Zakaj zgolj pogovor mnogokrat ne zagotavlja rešitve? Travmatičen čustven naboj ujet v specifičnem organu, meredianu ali čakri je lahko trdovratna stvar in preprosto rečeno pogovor velikokrat nima dovolj moči. Z energijsko psihoterapijo ga mehansko odstraniva, brez dolgovezenja.

Jemljem tablete, a do rezultatov ne pride, zakaj? Tablet ne more spremeniti misli, ne more odstraniti čustvenega naboja iz sistema. Lahko vpliva na hormone, ki vplivajo na naše razpoloženje, a potrebno je več. Prvi korak je locirati nepodporna prepričanja, misli in občutke, ki se zatikajo v vašem energijskem sistemu, organih, meredianih in čakrah, katere pa že na uvodnem srečanju locirava in odstraniva.

Za odstranitev teh blokad pokličite na 041 766 559

“Jemati zgolj tablete in pričakovati, da bodo negativne misli odšle je misija skoraj nemogoče.”

Obstaja drugačen način.

 

energijska psihoterapija na vrhniki

Pomagam lahko tistim, ki…

 • se želite osvoboditi stresa, nenehnih skrbi, anksioznosti.
 • se želite osvoboditi nakopičene jeze, zamer, besa ter priti v notranji mir.
 • opažate pri sebi prestrašenost, dvom in se želite opolnomočiti.
 • dvomite vase in si želite zgraditi MOČNO samopodobo.
 • želite reči adijo nespečnosti, migrenam ali depresiji.
 • se želite osvoboditi vseh vrst zasvojenosti (alkohol, kajenje, sladkarije)
 • želite izboljšati svoje odnose ali ga enostavno zapustiti.
 • lotite finančno/karierne blokade in želite narediti preboj.
 • imate otroka z specifičnimi čustveno/kognitivnimi izzivi

Česa si resnično, resnično želite?
Zaupajte mi vašo situacijo in našla bova ustrezno rešitev.

Za vsa vprašanja in rezervacijo termina pišite v spodnji obrazec.

  Ali pokličite v času delavnika na  041 766 559

  energijska psihoterapija na vrhniki

  Kako potega energijska psihoterapija

  1. POGOVOR
  Po uvodnem pogovoru pričneva proces energijske psihoterapije s katerim locirava kje v subtilnih telesih se travmatični spomini, misli, neprijetni občutki ali neravnovesja nahajajo.

  2. OSVOBODITEV
  Te blokade nato preprosto odstraniva. Odstraniva jih s pomočjo zelo jasne namere, lahko tudi z specifičnimi gibi rok ali ostalih alternativnih prijemov ter pogovora.

  3. OPOLNOMOČENJE
  Cilj sta vaša samostojnost ter opolnomočenje zato vam predstavim prijeme samo-pomoči in regulacije, ki zagotavljajo rezultate.

  Področja energijske psihoterapije

  Energijska psihoterapija ne pokriva le duševnih in nevroloških izzivov. Niti ni zgolj tehnika ali metoda. Gre za celostno obravnavo posameznika. Stoji za prepričanjem, da je vsaka fizična manifestacija iz vidika psihološkega zdravja, odnosov, fizičnega zdravja, financ, itd… zgolj posledica naših prepričanj, katere se v procesu nadomesti s podpornimi. Od klasične psihoterapije se razlikuje tako, da se tretira direktno čustveno/mentalno telo.

  Ženske pogosteje prihajajo, ker se počutijo ujete v vlogi mame, gospodinje, vidijo, da leta tečejo in da so v toksične odnosu. Mnogokrat pridejo ljudje z željo po osvoboditvi, iskanju smisla, laste vrednosti in namena. Ljudje pogosto prihajajo tudi zaradi partnerstva, odnosa otrok-starš, tudi kariera, finance. Pogostokrat pridejo tudi ljudje s kroničnimi izzivi, ki jih je stroka odpisala. Ljudje smo že tako ozaveščeni, da se zavedamo, da je večina kroničnih stanj zgolj posledica naših misli, občutkov ter vseh neprijetnih drežljajev iz pretekloti. Velikokrat se uporablja tudi energijsko psihoterapijo za dosego specifičnega cilja.

  Energijska terapija psiholoških izzivov
  odgovor je v tebi

  Posebnost energijske psihoterapije?

  Posebnost energijske psihoterapije je ta, da človek po mnogo letih začne dojemati sebe onkraj fizičnega telesa. Na samem srečanju ti je predstavljeno kaj se ti dogaja in zakaj, na povsem drugem nivoju. Preprosta razlaga energijske anatomije, čaker in medsebojne dinamike ti poda povsem nov pogled, ti omogoča izstopiti iz vloge žrtve, diagnoz in te opolnomoči. Pogosto se ljudem razjasni celotna slika in vidijo, da je stvar v resnici veliko bolj preprosta kot izgleda navzven.

  Pri svojem delu ljudi vedno opolnomočim z načini kako si lahko sami pomagajo in razrešijo svoj um.

  Mnenja zadovoljnih strank

  Oseben pristop in srčnost

  V svojem delu ohranjam visoko stopnjo profesionalnosti in se držim visokih etičnih načel (več o meni). Počutje in stanje stranke sta mi prioriteta in strmim k zelo osebnemu pristopu, kjer ustvariva varen prostor. Takrat se zdravljenje prične :).

   

  “Roža polno zaceveti in se odpre, ko ima pravo mero sonca, vode in prave prsti. “

   

  Uvodno srečanje  (pogovor, terapija in izdelava načrta): 100€ (cenik)

  Za vsa vprašanja in rezervacijo termina pišite v spodnji obrazec.

   Ali pokličite v času delavnika na 041 766 559