Prebojni Intuitivni Coaching

Na coaching pridemo ko smo še relativno dobro, a morda ne vemo kje začeti. Coaching izberemo takrat ko iščemo jasnost in preboj na specifičnem področju. Bodisi zdravje, odnos s seboj, samozavest, odnos s starši, otrokom, finance, kariera ali kaj drugega. Coaching pogosto izberemo tudi takrat, ko smo pred pomembno življenjsko odločitvijo in potrebujemo drugo objektivno mnenje.

Kako poteka coaching?

Coaching bazira na specifičnih vprašanjih, ki te vodijo do odgovora in temelji na tem da je VSAK odgovor ŽE V TEBI!!! (le morda do njega ne veš kako priti sam) Po domače rečeno gre za to, da urediva tvoje misli v pravo zaporedje, s ciljem priti v popolno jasnost.

Kot diplomiran komunikolog z 10 letno prakso pogosto izvajam svetovanja tudi za samostojne podjetnike, coache in terapevte.

Tekom srečanja boš prejel/a informacije, ki te bodo obogatile z razumevanjem, jasnostjo in novo perspektivo. Tako boš izvedel/a potrebne korake samozavestno, hitro in učinkovito.

Posebnost coachinga z menoj?

Vedno strmim, da se za vsak problem ustvari proces in konkretne korake, ki ti bodo zagotovile preboj. V samem procesu pa se uporablja tudi tehnike energijske psihoterapije ter čakralne diagnostike, kar ti nudi še dodaten vpogled v situacijo in je tudi posebnost intiutivnega coachinga. Pogosto s strankami odkrijemo jedrna prepričanja, ki nas ovirajo preboj ter naredila načrt kako jih lahkotno premagati.

Srečanje se lahko tudi snema.

 

  • Uvodni klic: brezplačen (15 min.)
  • Polni coaching:  80€ (do 120 min.)
  • Krajši coaching 50€ (do 60 min.)
  • Uvodni klic: brezplačen (15 min.)
  • Polni coaching:  80€ (do 120 min.)
  • Krajši coaching 50€ (do 60 min.)

V živo na Vrhniki ali preko telefona/skypa.

Cenik 2022

Za več informacij in rezervacijo izpolni spodnji obrazec ali pokliči na 041 – 766 – 559.