Prebojni Intuitivni Coaching

Pozdravljeni, ste že kdaj razmišljali o tem, kako bi vaše življenje izgledalo, če bi imeli nekoga ob sebi, ki bi vam nudil podporo, vam pomagal pri postavljanju ciljev in usmeritvi pri pomembnih odločitvah? Če se vam zdi, da bi vam takšna pomoč prišla prav, potem je intuitivni coaching prava izbira za vas.

Za coaching se odločite tisti, ki ste pred pomembno življenjsko odločitvijo ter si želite prepričati ali je to kar mislite, čutite, želite res točno. Želite točnost informacij, jasnost. Le tako lahko samozavestno stopite na to pot, drži?

Intuitivni coaching je proces, ki vam omogoča, da odkrijete vaše notranje vire moči in potenciale ter jih uporabite v vašo korist. Kot intuitivni coach se osredotočam na vaše trenutne življenjske izzive ter vam pomagam pri razvijanju strategij za premagovanje ovir in dosežanje vaših ciljev. Pogleda se lahko tudi v karte, naredimo energijski vpogled v dinamiko odnosov.

Moja vloga je, da vam nudim podporo in vas skozi prava vprašanja vodim do pravih odgovorov. Vam pomagam pri iskanju novih načinov za doseganje vaših ciljev in želja. Skupaj bomo odkrivali vaše omejitve ter presegali meje vaših prepričanj, ki vas ovirajo pri doseganju vaših ciljev. Prav rušeje teh blokad je ključnega pomena pri hitrem napredku v željeno smer.

Pri intuitivnem coachingu uporabljamo različne tehnike, ki vam pomagajo pri povečevanju vaše samozavesti, samospoštovanja in samozavedanja. Pri tem je ključnega pomena, da se osredotočimo na vaše notranje vire moči, ki jih ŽE imate v sebi, saj lahko tako najbolje izkoristite vaš potencial.

Poleg intuitivnega coachinga vam nudim tudi svetovanje ter energijsko psihoterapijo, ki vam lahko pomaga pri soočanju z različnimi izzivi in težavami, kot so na primer osebni odnosi, stres, tesnoba ali depresija. Svetovanje in tehnike samopomoči vam pomagajo pri razumevanju vaših čustev in občutkov ter pri sprejemanju odločitev, ki so v skladu z vašimi vrednotami.

Če potrebujete pomoč pri doseganju vaših ciljev ali se soočate s težavami, ki vas ovirajo pri vašem vsakdanjem življenju, vam lahko intuitivni coaching in svetovanje pomagata pri premagovanju izzivov ter pri doseganju večje stopnje zadovoljstva in izpolnjenosti v vašem življenju.

Za več informacij o intuitivnem coachingu in svetovanju se lahko obrnete name preko emaila info@marjanrijavec.com ali telefona 041 766 559.

Skupaj lahko začnemo graditi vaše srečnejše in bolj izpolnjeno življenje!

V živo na Vrhniki ali preko telefona/skypa.

Za več informacij in rezervacijo izpolni spodnji obrazec ali pokliči na 041 – 766 – 559.