Prebojni Intuitivni Coaching

Intuitivni Coaching ponuja hiter preboj in rešitev na izbranem področju. Je to tvoje zdravje, odnosi, kariera, denar, družina ali pa si pred ključno življensko odločitvijo in neveš kako naprej?

Tekom srečanja boš prejel/a informacije, ki te bodo obogatile z razumevanjem, jasnostjo in novo perspektivo. Tako boš izvedel/a potrebne korake samozavestno, hitro in učinkovito.

Gre za Coaching ki je ciljno usmerjen in ne pušča prostora za besedo “morda” ali “mogoče”.  Oseba, ki pride na coaching k meni želi doseči cilj. Kako močno si ga želiš doseči ti?

 

Skozi enostavna a natančna vprašanja boš voden/a do jasnih odgovorov in rešitev. Iz coachinga boš odšel/a obogatena s tehnikami in sistemom, ki ti bo omogočil proces transformacije.

Tekom srečanja prejmeš tudi vpogled v karte, intutivna sporočila in raziščeva tvoje potenicale.

Na srečanje prideš z jasnim ciljem s pripravljenimi 3 ključnimi vprašanji. Predlagam, da prineseš s seboj tudi zvezek in pisalo.

Srečanje se lahko tudi snema.

Cena  90€

Cena: 90€

V živo na Vrhniki ali preko telefona/skypa.

Cenik 2022

Za več informacij in rezervacijo izpolni spodnji obrazec ali pokliči na 041 – 766 – 559.

  Energijski terapevt, raziskovalec in mentor za življenje. Specializiram se na področjih alternativne medicine, energijske anatomije in duhovno-ezoteričnih ved. Ljudem pomagam ustvariti jasno življenje. Življenje z Namenom.

  O podjetju

  Inštitut za Praktično Duhovnost s.p.

  Robova ulica 6

  1360 Vrhnika

  info@marjanrijavec.com

  041-766-559

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja

  Cenik in pogoji

  Izjava o odgovornosti

  Politika zasebnosti

  Piškotki