Ugodne terapije za seniorje

Obdobje po 65. letu prinese svoje lepote a ob enem tudi zdravstvene izzive, ki pa se jih na srečo z energijsko terapijo dokazano da omiliti, izboljšati ali celo popolnoma ozdraviti. Po 65. letu ima večina pred seboj še cirka 30 let življenja, kar je veliko zato menim, da je kljub vsemu dobro poskrbeti za svoje zdravje s pomočjo klasične kot tudi alternativne medicine.

Zakaj nebi svoje zadnje življensko obdobje preživeli z minimalno bolečin in zdravstvenih tegob?

Izboljšati se da različna bolezenska stanja od preprostih glavobolov, pa vse do artritisa, kroničnih obolenj, parkinsonove, raka, multiple skleroze, in ostalih težjih oblik. Ponavadi je zaradi počasnejše absorbcije energije pri starejših potrebna nežnejša energijska terapija z večjo frekvenco.

Ker se zavedam, da so pokojnine kakršne so, se izvaja vse terapije za vse upokojence nad 65. letom po ceni 30€/seanso (trajanje cca. 45 min).

Cena: 30€/seanso

Terapije izvajam na Vrhniki ali na daljavo.

Pišite mi ali pa me pokličite na 041-766-559

  Energijski terapevt, raziskovalec in mentor za življenje. Specializiram se na področjih alternativne medicine, energijske anatomije in duhovno-ezoteričnih ved. Ljudem pomagam ustvariti jasno življenje. Življenje z Namenom.

  O podjetju

  Inštitut za Praktično Duhovnost s.p.

  Robova ulica 6

  1360 Vrhnika

  info@marjanrijavec.com

  041-766-559

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja

  Cenik in pogoji

  Izjava o odgovornosti

  Politika zasebnosti

  Piškotki