Lepo pozdravljeni,

Sem Marjan Rijavec, specializiran energijski psihoterapevt in tukaj sem, da vam pomagam premagati notranje ovire ter doseči željene cilje.

S svojim edinstvenim pristopom k terapiji, ki združuje energijske tehnike s psihoterapevtskimi metodami, sem že mnogim ljudem po Sloveniji pomagal pri premagovanju izzivov, kot so anksioznost, depresija, nespečnost, težave v odnosih, zasvojenosti, stres in izgorelost. Mnogo ljudi se v teh časih obrača po pomoč tudi za svoje odnose in družinsko dinamiko.

Kot terapevt, ki verjame v moč in dostopnost terapije, sem se odločil svoje storitve ponuditi tudi preko spleta, da bi vam olajšal dostop do podpore, ki jo potrebujete, brez nepotrebnega potovanja ali čakanja v čakalnici. Z možnostjo terapije preko spleta lahko udobno in zasebno sodelujete v terapevtskem procesu, ne da bi zapustili udobje svojega doma. Lahko pa se seveda oglasite v moji ordinaciji na Vrhniki.

Verjamem v prilagojen pristop k terapiji, zato se vsakemu posamezniku posvetim s spoštovanjem, sočutjem in razumevanjem. Skupaj bomo odkrivali vaše notranje vire moči in obvladovanja, da boste lahko premagali svoje ovire in dosegli svoje cilje.

Če želite izvedeti več vas povabim na brezobvezujoč uvodni 15 minutni klic kjer se bova spoznala kako lahko energijska psihoterapija spremeni vaše življenje. Kontaktirajte me preko elektronske pošte info@marjanrijavec.com  ali telefonske številke 041 766 559. Vaše dobro počutje je moj glavni cilj, zato se veselim, da vam bom lahko pomagal na vašem potovanju do notranjega miru in blagostanja.

S spoštovanjem,

Marjan Rijavec
Specializiran Energijski psihoterapevt

Mnenja in izkušnje