Izgoreli? Zmedeni? Anksiozni? Naporni odnosi?

Verjemite mi…točno vem kako vam je. Niste sami…Tudi sam sem izkusil zelo toksičen odnos, depresijo, anksioznost kot tudi tesnobo, sklop paničnih napadov, kasneje izgorelosti in vse ostalo kar spada zraven. Bilo je težko obdobje v mojem življenju, a z disciplino in trudom sem več kot uspešno prišel ven, na naraven način. Opolnomočen! Do te mere, da je to postalo moje poslanstvo, pomagati ljudem priti iz težkih življenskih situacij in odnosov, do ponovne jasnosti ter miru.

 

In tukaj sem sedaj za vas.

 

Delujem kot specializiran energijski psihoterapevt in coach s preko 3200 opravljenimi seansami, 10 letnimi izkušnjami ter več kot 10 mednarodnih certifikati priznane veje Pranic Healing® (alterantivne medicine). Nudim varno in strokovno okolje, ki vas podpre ter usmeri v pravo smer. Delujem praktično in usmerjam človeka k opolnomočenju.  Skozi pogovor in energijsko psihoterapijo vam z veseljem pokažem kako že v 30 dneh narediti korenito spremembo na kateremkoli področju. Vas zanima več?

 

Preverite kaj pravijo zadovoljne stranke


Psihoterapija Vrhnika - Marjan Rijavec

Skozi proces srečanj ustvariva konkreten načrt, ki vam bo pomagal preseči depresivna stanja, anksioznost, travme, strahove, dvome, izzive v odnosih in zgraditi samopodobo!

Ste pripravljeni?

“Si želite terapevta, ki je osebno doživel  in premagal kar doživljate sami?”

Rezervirajte svoj uvodni termin

Cena uvodnega srečanja: 100€ (2 uri)

Kraj izvajanja: Vrhnika ali preko spleta

    Področja specializacije: odnosi, izgorelost, specifični strahovi/travme, izgradnja samopodobe, anksioznost, depresivna stanja, kompulzije (pitje, hrana, kajenje)