Energijska terapija

Energijska terapija po metodi Pranic Healing®.

Priznana in napredna alternativna metoda zdravljenja brez dotika, katero je izumil učitelj Choa Kok Sui.

Metoda se osredotoča na globinsko harmonizacijo glavnih in stranskih energijskih centrov in meredianov.  Energijski centri so znani tudi kot čakre. Le te so odgovorne za pravilno delovanje našega telesa ter uma in imajo specifične funkcije (npr. srčna čakra je odgovorna za pravilno delovanje srca, pljuč in timusne žleze, iz čustvenega vidika pa na zmožnost prejemanja in dajanja ljubezni).

Naše čakre se zaradi nepodpornih misli, občutkov, okoljskih nepravilnost ali fizičnih poškodb čez čas popačijo in ustvarijo neravnovesje.

Temu neravnovesju ljudje v modernem času pravimo bolezen.

V resnici pa gre le za neravnovesje energij po naših energijskih poteh katere s energijsko terapijo Pranic Healing® deloma ali v celoti popraviva.

Tako kot teče kri po žilah. Teče prana po meredianih. V resnici gre za energijske strdke, katere je potrebno razbiti. Energijska terapija Pranic Healing® je podobna akupukturi, le da se pri tem namesto iglic uporablja roke brez dotika.

Gre za izjemno učinkovit čakralni sistem, ki me po 700 uspešno opravljenih seansah znova in znova preseneča.

 

Pranic Healing® Energijska terapija je učinkovita pri:

 • Odpravljanju vseh bolečin v telesu.
 • Zdravljenje fizičnih bolezni. (od preprostih do kroničnih “neozdravljivih” bolezni)
 • Odpravljanju psiholoških nestabilnosti. (od stresa, iritacije, jeze, pa vse do depresije, fobij in travm)
 • Čiščenje stresa, strahu, dvoma, form manjvrednosti, itd…
 • Odpravljanje zasvojenosti in kompulzivnih motenj.
 • Čiščenje starih nepodpornih eteričnih vezi. (stari odnosi)
 • Zaščita energijskega polja.
 • Izboljšanje odnosov in družinske dinamike.
 • Energijsko čiščenje stanovanja, hiše, parcele.
 • Energijsko čiščenje podjetja in kulture podjetja. (kontakt)

Proces zdravljenja se priče s tvojo odločitvijo.

Za specifično vprašanje iz zgoraj omenjenih področij me pokliči na 041 – 766 – 559.

Cena: Možno samo v paketu

Cenik 2022

Za več informacij in rezervacijo izpolni spodnji obrazec ali pokliči na 041 – 766 – 559.

 

  Zadovoljne stranke

  Petra Košič | mind-portal.si

  Med terapijo na daljavo sem zacutila podporo za globoko sprostitev, da sem lahko začutila nekaj svojih neprijetnih občutkov in izkušenj, ki sem jih potlačila. Terapija mi je pomagala ustvariti v sebi varen prostor za soočenje, tvoja podpora in energijska prisotnost sta pri tem dragoceni. ? Aja, pa spala sem vrhunsko, ful sem se spočila! ??

   

  Katarina Škrabanja

  Marjanove antistresne terapije so mi pomagale predvsem za boljši in bolj umirjen spanec.. Udeležila sem se približno 4-ih antistresnih terapij. Lepo mi je bilo, nekajkrat se mi je pridružil tudi moj muc, ker je zagotovo nekaj čutil in nežno zapredel zraven? Čutila sem notranji mir in vsakič že med terapijo zaspala. Opazila sem razliko v spanju. Preden sem se udeležila teh terapij, sem pred spanjem velikokrat premlevala stresne dogodke in temu primerno nisem imela urejenega spanca. Po terapijah pa se je to umirilo. ?

   

  Teja Štih |  Pedinail

  Antistresa terapija mi je dala res zelo veliko. Zvečer ko sem se umirila od napornega dneva, sem komaj čakala, da grem v svet čudovitih visokih vibracij. Po terapiji sem spala super. Naslednji dan pa je kakšno čustvo prišlo na plano, ki ga je bilo potrebno predihati in transformirati. Vsekakor priporočam ??

   

  Mateja

  Na terapijo sem prišla bolj ali manj z nekakšno nejasnostjo v sebi, oz. kot po domače radi rečemo z meglo v glavi. Nahajala sem se prav tako v osebni transformaciji in kakor vemo, se v tistih obdobjih transformacije lahko počutimo na različne načine. Odvisno od vsakega posameznika. Takrat mi je na pot prišel Marjan. Seansa z njim, oz. terapija, ki jo izvaja mi je prinesla veliko svežine, jasnosti, spočitosti, občutek čistosti in notranjega miru, kakor takrat ko si privoščimo en zares dober Tuš. V tistem obdobju sem hranila v sebi tudi veliko potlačene jeze, katera je hotela na plano in s pomočjo terapije sem še jo toliko lažje sprocesirala in se je očistila. Veliko pozitivnih rezultatov sem imela že po samo eni terapiji, za kar sem mu iz srca hvaležna. Pogovor z njim sem začutila, kot zelo pomirjajočo izkušnjo, kot takrat, ko se zares počutimo varne, kar je zelo pomembno pri vsakem Terapevtu, da ve in zmore držat Varen prostor. In vse zahvale ter pohvale za njegovo čudovito opravljanje njegovega dela. Priporočam vsem, ki iščejo zanesljivega in zaupanja vrednega Terapevta, kateri ve kaj počne in to iz Srca. Hvala Marjan?.

  Za vsa vprašanja in rezervacijo termina izpolni spodnji obrazec.