Zdravilna meditacija na Vrhniki

Lepo vabljeni v ponedeljek 5.12.2022 ob 17h na druženje ter sprostitveno / zdravilno meditacijo v Cankarjevo knjižnico na Vrhniki.

Ustvarili bomo varen prostor poln jasnosti.

Pred meditacijo se bomo spoznali, povezali in nato naredili kot skupina vodeno meditacijo, kjer bomo spustili tisto kar boste želeli sami.
Po meditaciji bomo najverjetneje imeli čas tudi za individualne kratke energijske psihoterapije za še globinsko sprostitev na specifičnem področju (odnosi, zdravje, duševno stanje, travme, kar koli)…odvisno tudi od števila ljudi.

Pred prihodom je priporočljivo, da postavite jasno namero kaj želite pustiti za seboj. Bolj kot boste jasno vedeli kaj želite spustiti, lažje bo šlo. (določeno prepričanje, ne podporen odnos, navado, bolezen, specifičen strah, kar koli…)

Meditacija bo personalizirana in prilagojena skupini. Tekom le te bomo osvobodili en sloj teže in prišli v nov sloj jasnosti.

Mirno lahko povabite tudi prijatelja/ico in si naredita super večer.
Vstop je prost in brezplačen =)

**********
Namen dogodka je doprinos k družbi in kolektivnemu očiščenju starih verig, kot popotnica v skupno harmonijo, mir in jasnost.
 • Kraj: Cankarjeva knjžnica Vrhnika, Tržaška cesta 32, Vrhnika
 • Kdaj: Ponedeljek 5.12.2022
 • Ura: od 17:00 do 19:00
 • Vstopnina: Vstop je prost in brezplačen ?

Obrazec za prijavo

  About Author

  Marjan Rijavec

  Marjan Rijavec

  Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.