Manifestacija in najpogostejše napake

Manifestacija

Manifestacija je zelo pogosta beseda, ki jo slišimo v zadnjih letih od različnih učiteljev in avtorjev. To je super in prav je tako, saj v resnici ni mogoče NE manifestirati. Vedno manifestiramo, če želimo ali ne.

To kar mislimo, to kar občutmo, to kar govorimo in počnemo je to kar imamo v tem trenutku zmanifestirano. Danes pa si bomo pogledali verjetno največjo oviro, ki se pojavlja pri množici.

Dovolite si prekiniti ta domino efekt in vstopite v kreiranje svoje svetlejše prihodnosti.

Pomembne življenske odločitve

Vsi smo že bili pred pomembno življensko odločitvijo. Ali pa smo si nekaj močno želeli pa se potem to ni udejanilo. Drži?

Za tem smo dobili občutek praznine in občutek,  da se nam je stvar izmuznila iz rok? Občutek, ko veš, da bi se moralo nekaj zgoditi pa preprosto ni šlo skozi.

Verjetno prav s tem razlogom to berete, saj si ne želite, da se vam podobna situacija ponovi. Želite predvidljivejše življenje in doseči tisto, kar ste si zadali? Potem nadaljujte z branjem…

Kaj je manifestacija?

V osnovi razumemo ljudje manifestacijo kot način kako doseči željeni cilj. In dosežemo ga s pomočjo svojih MISLI. Jasno usmerjenih misli, občutkov in dejanj, naravnost v željen cilj. Tako kot lokostrelec cilja v tarčo, tako v resnici vsi ljudje ciljamo v tarče. Vendar nekateri bolje, nekateri manj uspešno, saj je tudi manifestiranje veščina. Osebno bi jo poimenoval kar znanost, saj je globina manifestacije resnično navdihujoča. Danes pa si bomo pogledali le en majhen košček, ki zna izboljšati vaše življenje.

Kdaj pride do manifestacije?

Do manifestacije pride, ko je dovolj mentalne in čustvene energije zgosti in se potem ta preprosto udejani. Kot para v zraku (oblak), ki se skozi dež utekočini in z nizko temperaturo spremeni v trdno agregatno stanje. Proces manifestacije je zelo podoben, vkljčuje pa mnogo aspektov in je v resnici prava znanost. V osnovi je misel gradnik, za naša dejanja. Dejanje če tudi je instiktivno in podzavestno je bilo sproženo od miselne forme, ki je v našem polju. Ko pitamo otroka v spanju in odpira usta to naredi instiktivno, njegovo telo je inteligentno in razume. Ta inteligenca je v osnovi miselna forma, ki je kot atom/celica v biologiji. Zelo pomembno…Več o anatomiji miselnih form bomo govorili drugič, vrnimo se na manifestacijo prav zdaj.

Kako pravilno manifestirati na kratko govorimo v drugih blogih, podcastu spoznaj moč svojih mislih, in ostalih člankih, bi se pa v tem članku osredotočil na eno izmed največjih napak pri manifestaciji. Začniva…

Manifestacija in njene napake

Po delu z več stotimi klienti sem opazil vzorec, ki se pojavlja, ko oseba pride pred neko pomembno odločitev. Lahko je to vstopanje v nov partnerski odnos, razgovor za novo zaposlitev, razmišljanje o naraščaju, selitvi ali kaj drugega tako pomembnega. Ko nato vprašam klienta kakšen postopek manifestacije je uporabil mi v večini primerov odgovorijo “Bo kar mi je namenjeno”, “Bo kar bo”.

Zaupanje je ključnega pomena pri manifestaciji vendar ni dovolj.

Iluzija zaupanja

V resnici je mnogokrat tovrstno “zaupanje” v resnici beg in strah pred soočanjem. Lastne občutke manjvrednosti in dvoma sprostimo z “zaupanjem, da bo tako kot je namenjeno”, kar ni optimalno za dosego željenega. To ni način kako ustvariti svetlo prihodnost. Tako oseba ne vede, da svoje življenje v roke “usode”, kar pa gre proti zakonitnostim univerzuma in vsega kar je.

Usoda je iluzija, verjetje v usodo pa ga hrani in podpira. To je eno izmed jedrnih prepričanj, ki onemogoča mnogim napredovati v življenju. Če misliš, da je vse v naprej določeno in nad tem nimaš vpliva kako je potem lahko življenje predvidljivo, stabilno in polno? Tako življenje postane nesreča brez radosti.

Spoznanje in BUM!!!

Na drugi strani pa je spoznanje in verjetno največji BUM, ki ga mnogo ljudi doživi v življenju prav ta.

Da v neki fazi dojamemo kako močne so naše misli. Ko ugotovimo, da z mislijo lahko ustvarimo spremembo na fizičnem svetu?

To je proces manifestacije…

Manifestacija je most med subtilnim svetom in fizičnim. In za to je tako pomembna.

Procesi manifestacije ljudem pokaže živi dokaz na fizičnem nivoju, da zgolj preprosta misel usmerjena dovolj časa ustvari fizično udejanjenje.

Manifestacijo!

Da njihov um deluje in je močan.

Spoznanje, da je božja inteligentnost v nas samih in da se moramo le naučiti dostopati do tega, da skreiramo čudovito, stabilno in svetlo prihodnost je OSVABUJOJOČE.

Počutiti bi se morali navdihnjene v tem trenutku!

Razumevanje kot ključ do uspešne manifestacije

Pomembno del manifiestacije je RAZUMEVANJE!

Pomembno je, da razumemo zakaj si česa želimo in zakaj ne.

Saj poznate rek “Skoraj še noben ni zajca ujel…”

Razumeti moramo, da so miselne forme kot bitja. Če rečemo “Bo tako kot mi je namenjeno” miselna forma postane “sanjaška”, v njej ni moči, substanc, ki bi pomagale doseči cilj.

Manifestacija je kot peka torte

Da nastane čudovita in okusna torta je potrebno dati skupaj na pravi način, prave sestavine.

Enako je pri manifestaciji.

Če rečemo, “Torta bo takšna kakršna bo, zaupam” Gre tukaj za zaupnje ali dvom in ne vednost, ki je zakamulfiran v “zaupanje”? Vprašanje.

Besede izbiram načrtno.

Ponavljam.

Zaupanje v končni rezultat je NUJNO! Pomembno je le, da ustvarimo prave sestavine, kako?

Tako da vemo kaj točno hočemo in zakaj.

KAJ + ZAKAJ.

Kaj ne obstane dolgo brez zakaj. Zakaj brez kaj tudi ne. (razmisli dobro kaj pomeni ta stavek)

Sedaj imamo KAJ + ZAKAJ!

Tako naša miselna forma, ki nam pomaga udejaniti željeni cilj postane kot puščica, ki leti v točno določeno smer.

V center!!!

Pri manifestaciji morate vedet kaj želite, točno in jasno, ter zakaj!

Če tega ni, ne bo jasne manifestacije, bo vse vigum vagum.

Torej naslednjič, ko pridete v takšno situacijo ne recite “Bo kar bo, bo kar mi je namenjeno” Ne.

Jasno vedite kaj želite in zakaj.

To je začetek manifestacije, jasna namera.

Uporabi moč svojih misli in to ZDAJ!

 

Več o naslednjih postopkih in procesu uspešne manifestacije bomo govorili prihodnjič.

Rezerviraj svoj 15 minutni brezplačni termin ali me kontaktiraj info@marjanrijavec.com / 041 766 559

 

 

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.