nekirurški facelifting obraza slovenija

Nekiruruški Facelifting obraza

Facelifting, ki postavlja nove standarde.

Položaji direktorice/ja, vodje prodaje, visokih korporativnih pozicij, ministri, župani/je, odvetniki, sodniki, nepremičninski agenti, manekenke  in vsi položaji, kjer je pogoj za uspešnost in kredibilnost svež ter vitalen obraz zahtevajo posebno nego.

Dolg delavnik, stres, nepodporna hrana ter nezdrave razvade velikokrat pospešijo proces staranja in potreba po naravni pomladitvi obraza je več kot potrebna.  Kreme, ličila in dodatki kljub svojim koristim zamašijo pore, kožo in velikokrat ne nudijo trajnih rezultatov, ki si jih želimo. Prav tako botox injekcije ne nudijo trajne rešitve in imajo številne možne stranske učinke.

Proces staranja je normalen a zahvaljujoč napredku inovativnih pristopov alternativne medicine se da doseči trajen mladosten videz.

 

Ste se pripravljeni v 30 dneh pomladiti za 10 let?

nekirurški facelifting obraza slovenija

Inovativen nekirurški FACELIFTING

 • Brez nevarnih botox injekcij
 • Brez rezanja obraza
 • Brez anastezije
 • Brez krem in anti aging serumov
 • Brez stranskih učinkov ali možnih zapletov
 • Brez šivanja, okrevanja in brez odsotnosti od dela
 • Brez uporabe laserja ali drugih invazivnih orodij

“Nekirurški facelifting je inovativna 100% naravna metoda, kjer s pomočjo alternativnih prijemov
globinsko odmašimo zamaščenost celic v koži od oksidativnega stresa ter dosežemo zavidljive mladostne rezultate.”

Nekirurški facelifting obraza je za tiste:

 • ki si želite POMLADITI CELOTEN OBRAZ na naraven način.
 • ki si želite zmanjšati ali povsem ODSTRANITI brazgotine in GUBE.
 • ki si želite povrniti koži ČVRSTOST.
 • ki si želite povrniti obrazu SIJAJ.
 • ki si želite polnejša LICA.
 • ki si želite manjše PODOČNJAKE.
 • ki si želite privzdigniti ZGORNJE VEKE.
 • ki se želite učvrstiti PODBRADEK.
facelifting obraza
facelifting obraza naročanje

Skrivnost našega obraza

Oči so pot do naše duše, kaj je potem šele celoten obraz? Naš obraz odraža naše notranje stanje, razpoloženje in počutje. Na našem obrazu in glavi imamo vsa glavna čutila, okus, vonj, vid in sluh, kar nakazuje na izjemno pomembno vlogo našega obraza. Naš obraz je naše zrcalo. Obraz je odličen zemljevid, ki nam pokaže kje se skrivajo področja, katera potrebujejo našo pozornost. Lahko je to specifičen organ, čustveni aspekt ali stara travma. Brazgotine in gube so pogostokrat prežete z energijo stresa, skrbi, v nekaterih primerih travmatičnih izkušenj, jeze in ostalih občutkov. V procesu nekirurškega faceliftinga to zaznava ter na enostaven način odstraniva.

 

“Pomladitev se prične ko opustimo stara bremena zataknjena v celicah kože na obrazu”

Ste primeren kandidat za nekirurški lifting obraza?

Nekirurški facelifting obsega 12 tretmajev v časovnem okvirju  enega meseca, ki se jih izvede v naši ordinaciji na Vrhniki. Srečanja potekajo 3x tedensko in trajajo 45 minut. Na samem srečanju se nekirurški facelifting izvede ob sprostitveni meditaciji, brez krem, brez masaže, brez injekcij, dotikaja, brez anastezije ali česar koli invazivnega. Na tretma se prihaja nenaličen in s čistim obrazom. Pred samim sklopom tretmajev se pogovoriva o vaših željah, naredimo plan in uskladimo pričakovanja. Po samem tretmaju ste polno funkcionalni in zmožni vrniti v svoje vsakonevna opravila.

Ste se pripravljeni v 30 dneh pomladiti za 10 let?

Kdo izvaja nekirurški facelifting?

Marjan Rijavec je High Performance Coach in specialist za nekirurško pomladitev obraza ter oblikovanje telesa. Poslužuje se več 10 mednarodnih priznanih certifikatov alternativne medicine po  sistemu Pranic Healing®. Z več kot 1500 opravljenimi tretmaji ter leti zasebne prakse izvaja za svoje posebne stranke tudi nekirurški facelifting. Znan je po svoji izjemni natančnosti in smislu za estetiko, stranke pa poročajo o zavidljivih rezultatih, mladostnem videzu in svežem izgledu. Njegova specializacija je globinsko odstranjevanje gub, ki jih povzroča stres, skrbi in okoljski stres. Njegov pristop presega klasično plastično kirurgijo in nudi celostno obravnavo vsake stranke.