Zdravilna Pesmica Tunelčki

Nežno in ljubeče čiščenje čaker in avričnega
polja vašega otroka preko pesmice Tunelčki

Zdravilna pesmica za otroke tunelčki

Rezultati že po prvem poslušanju pesmice

 • Povečanje in ojačanje notranje avre otroka za 30% – 100%
 • Očiščenje, popravljanje in napolnitev čaker
 • Normalizacija čaker in osveženi avrični žarki

Kako bo to občutil moj otrok?

Boljše zdravje in hitrejše okrevanje od bolezni!

Mirnost, jasnost, sproščenost in lažje spanje.

Kaj pravijo starši otrok?

“Ko sinčku omenim, če greva poslušati tunelčke že ve katera pesmica je.
Zaznavam sicer da je tudi boljše volje, manj razdražljiv in za enkrat po dveh dneh v vrtcu še zdrav!”
Hvala in lep pozdrav,
Valentina

______________________________________________
“Pesmica ji je kar prevec vsec! Noče zaspat in bi jo kar poslušala…
Je pa po njej zelo sproščena. Hvalaaa za tako pesmico :)”
Klavdija
______________________________________________
Rada bi z vami delila izkušnjo ob prvem poslušanju.

Včeraj smo prvič poslušali pesmico Tunelčki, zvečer pred spanjem. Sin je star 8 let in ima motnjo avtističnega spektra, hčerka je stara 2 leti.

Ko sem začela predvajati pesmico, je sin začel cviliti, se tresti, da noče poslušati, potem je začel vpiti da ne razume o kakšnih tunelčkih govori pesem. Po približno minuti pa se je začel smejati in se zabavati, komentirati besedilo. Hčerka je zraven pela in plesala. Na njuno željo sem pesem predvajala še enkrat, hčerka je mirno ležala, sin pa se spet zabaval. Resno pa si je vzel k srcu besede v zadnji minuti, o moči in zdravju. Zanimivo mi je da je ob drugem poslušanju začel močno kašljati in to komentiral z besedami da je tunelček pri grlu zamašen. Očitno ima na grleni čakri težave, kar si jaz razlagam kot težave pri govorni komunikaciji. Res je da težje izraža občutke, misli mu uhajajo, drugače je pa kot raglja.

Nato sta oba takoj zaspala, kar je velik dosežek.

Danes sem ga vprašala kako se je počutil ob poslušanju in je veselo povedal da mu je zabavno in da bi rad prebral besedilo.

Mislim da bomo še večkrat poslušali pesmico, hvala za posnetek 🙂

Petra

 

Kako pesmica Tunelčki pomaga vašemu otroku?

Čakre so dobesedno energijski organi, ki oskrbujejo fizične organe z svežo energijo. Čakre pa niso odgovorne zgolj za fizično telo otroka oz. človeka, ampak imajo vpliv tudi na psihološko/vedenjsko stanje otroka.

Otroci, ki so na primer hiperaktivni imajo v večini primerov preveč aktivno korensko čakro in solarni pleksus. Otroci, ki močijo posteljo imajo lahko neravnovesje v spolni čakri, ki je odgovorna za mehur in urinarni sistem…S čiščenjem in normalizacijo čaker za katero poskrbi pesmica Tunelčki sledi nato tudi normalizacija na fizičnem, psihološkem nivoju.

Tunelčki so čakre!

Cilj pesmice Tunelčki

je omogočiti in približati energijsko zdravljenje tudi otrokom na njim prijazen način, ter predvsem ponuditi staršem enostavno, uporabno, kot tudi finančno dostopno “orodje”, s katerim bodo lahko pomagali svojemu oz. svojim otrokom.

Posebnosti pesmice?

 • Kanalizirana
 • Natančno programirana prav z namenom zdravljenja otrok za njihovo najvišje in najboljše dobro
 • Med samim predvajanjem oz. zdravljenjem sodeluje ogromno božjih bitij od božjih mojstrov, izbranih nadangelov, božjih angelov, zdravilnih vodnikov, ministrov, visoko razvitih bitij in osebnih zdravilnih vodnikov vašega otroka, predvsem tistih, ki skrbijo za zdravje in zaščito otrok.
 • Pesem ni samo usmerjena zdravilno, vsebuje tudi močno a nežno zaščito in blagoslov otrokom, ki jo poslušajo.
 • Pesem deluje kot ključ, kanal oz. povabilo božanski esenci in božjim bitjem, da pomagajo otroku v polni veri.
 • Ta pesem je dobesedno božansko bitje, diha, je živo, dinamično, ima dober namen in je vedno pripravljeno pomagati otrokom pri izboljšanju njihovega zdravja.

Nasveti za uporabo

 • Če je otrok miren in pripravljen na poslušanje mu lahko predvajate skladbo v budnem stanju, drugače kot uspavanko ali pa že ko spi.
 • Ne predvajajte več kot 1x dnevno, razen, če se po posvetu dogovorimo drugače
 • Ne predvajajte pesmi kar tako v ozadju, naj bo otrok pozoren ali pa mu jo predvajajte pred spanjem ali že ko spi
 • Priporočljivo je da z otrokom poslušate pesmico skupaj, jo spremenite v igro (npr. lahko pokažete otroku tunelčke, kje se nahajajo (čakre))
 • Pred predvajanjem lahko date namen in se zahvalite. “Vsa božja bitja ljubezni, v polni veri se vam zahvaljujem za zdravljenje mojega otroka, v polni nežnosti, za njegovo najvišje in najboljše dobro, hvala!”
 • Pred predvajanjem se tudi sami umirite, opazujte otroka, kako reagira med pesmico, vsaj na začetku.
 • Po predvajanju ga vedno vprašajte kako se počuti (če spi, ga vprašajte kako je bilo, ko se zbudi).
 • Med ali po pesmici si lahko predstavljate vašega otroka zdravega, mirnega, sproščenega.
 • Sami lahko ogromno pripomorete k hitrosti okrevanja vašega otroka, naj vas ta pesmica zbliža in vam pomaga.
 • Če je otrok že dovolj star oz. dojemljiv izkažita skupaj hvaležnost za zdravljenje. “Povejte, da ste vi hvaležni, nato vprašajte otroka, če je tudi on/ona hvaležna za zdravljenje” (jasnovidno gledano se pretok energije ob hvaležnosti ojača in proces zdravljenja steče veliko hitreje, tudi “umazana” energija se z hvaležnostjo lušči iz čaker/avre veliko hitreje)

Kako je pesmica Tunelčki nastala?

Že dlje časa sem si razbijal glavo kako približati energijske terapije s katerimi pomagam ljudem, tudi otrokom? Čutil sem izjemno močan vlek pa vseeno nisem vedel kako…Na to sem se prepustil, poslal namen v eter in čez kar nekaj tednov dobil pesmico v glavo in med petjem ugotovil, da je glasba izjemno zdravilna, prodorna in zelo blizu otrokom.

Kar peti sem jo začel med sprehodom, kar teklo je…Prišel sem iz gozda, vžgal mikrofon, ter dal ven, kar je moralo iti ven. Nato je sledilo močno posvetilo, lahko rečemo tudi programiranje pesmi. Takrat je pesem prvič vdihnila in ustvarilo se je čudovito bitje, ki sedaj pomaga otrokom pri čiščenju njihovega ljubečega energijskega polja in čaker (tunelčkov).

V pesmi se premikamo postopoma od kronske čakre, navzdol do korenske (10 čaker), na koncu pa se še češe avro in avrične žarke, kar omogoča otroku, da lažje izloči “umazano” energijo iz svojega telesa oz. polja.

Težko rečem, da sem avtor jaz, bolj čutim privilegij in čast, da je preko mene pesmica Tunelčki prišla. Iskreno sem hvaležen, res!!! Naj bodo vsi otroci zdravi in močni!!!

Pomembno obvestilo

Tovrstna energijska terapija preko pesmice Tunelčki ni nadomestilo za klasično energijsko terapijo ali kakršno koli drugo zdravljenje. Je pa zelo zelo efektiven način glede na napor, čas in finančni vložek, katerega je potrebno vložiti pri manualnih energijskih terapijah. Vso predvajanje se izvaja na lastno odgovornost. Tudi ne morem reči, da sem jaz avtor te pesmi, oz. bitja. Sem samo kanal.

Pesmica – Tunelčki

BREZ POSVETILA (brezplačno)

Pesmica Tunelčki

S POSVETILOM (50€)

Posvetilo posnamem prav posebaj za vašega otroka s točno določenim namenom. Gre za personalizirano programiranje pesmice prav za potrebe vašega otroka. Posvetilo bistveno ojača efektivnost zdravljenja. Posvetilo se umesti pred samo pesmico, katero vam osebno pošljemo preko elektronske pošte, seveda, pa se prej slišimo, da razložite situacijo.