Ignor, ignoranca, zvaračanje pogovorov, zavračaje opravičila, odrivanje, ne pripravljenost na skupno iskanje rešitev v odnosu. Če se srečuješ ravno v tem trenutku s čim podobnim naj ti povem, da si ob pravem času na pravem mestu, tukaj in zdaj!

Tvoj partner je v osnovi jezen, kar ga pripelje do ZAMERE, kar pa se pokaže kot ignoriranje tebe, zavračanje, zbadanje, itd… Ampak želim, da razumeš, da je jezen ker ON ne more odpustiti, sprostiti, spustiti in predati te teže. Človek je v resnici lahko jezen le nase. Želim si, da razumeš, da je JEZA njegova in da jo s svojimi prikupnimi dejanji, opravičili in pozornostmi kdaj žal tudi ne moreš raztopiti.

Njegova jeza je njegova. Tako kot je tvoja jeza tvoja. Če si ti sputila, se naučila lekcije on pa še vedno vztraja v stari zgodbi, pomeni le, da potrebuje več časa. Zrela duša si, hitro procesiraš in si srčna vendar mogoče tvoj partner potrebuje več časa ali pa to na tvojo srečo pomeni razhod in BOLJŠI PARTNER ZATE!

Seveda z ljubeznijo in prijaznastjo neutraliziraš napetost, pa vseeno… V nekaterih primerih je pomembno, da ugotoviš, da si bo morala oseba pomagati sama in spustiti to jezo in zamero. Velikokrat so te odnosi karmični in nas želijo naučiti prav odpuščanja in spuščanja in ko to osvojimo bodo naslednji partnerji resnično ljubeči. To pa je tisto po čemer hrepeniš.

Želim, da globoko v sebi razumeš, da NISI kriva za njegovo jezo. “kronično jezo” nosi mnogo ljudi v  sebi ter zagrenjenost zaradi svojega otroštva in vzgoje in iz izkušenj vam povem, da z srčnostjo včasih tudi ni mogoče prodreti skozi. Kljub temu, da sem mislil, da ja.

Recept za takšno razmerje je preprosto spustiti verige in vajeti. Iz posesivne ljubezni moramo priti v svoj steber!

V svojo MOČ!

Pod tem zapisom boš prebrala stavek, ki ti je lahko v pomoč, če se srečuješ s tovrstno situacijo.

“Vidim, da si jezen, opravičila sem se ti že najmanj 5x, naučila sem se svojo lekcijo, tako kot upam, da se je boš tudi ti. Dovolj sva zrela in veva, da sta za problem vedno odgovorna dva in vsak naj prevzame svoj delež. Jaz sem ti oprostila in spustila, želim si uživati in biti radostna in ne bom si več dovolila, da tvoja jeza vpliva name. Sedaj je na tebi, da spustiš jezo in zamero do sebe in mene, če seveda to želiš. Imam te rada in najin odnos mi je pomemben. Ko pa se boš želel pogovoriti in najti skupno rešitev me kontaktiraj, do takrat pa predlagam, da si dava prostor in čas. Bodi lepo, imam te rada, ampak imam rada tudi sebe.” (odkorakate v mirnem tonu ali počnete svoje stvari)

Pomembno je, da se NE KRIVIMO za jezo in zamerljivost partnerja. Ko želimo na silo izriniti jezo neke osebe ven s pretiranim ugajanjem in iskanjev opravičil zakaj bi lahko partner bil jezen, se razblinimo kot kozarec na koščke, ki pade na tla.

Se počutiš prazna ko te partner “odpika”, manjvredna, se počutiš krivo? Hm…

Velikokrat depresivno stanje nastane prav zaradi občutka krivde, katerega prežema manj vrednost. Z ženskami s katerimi delami je to zelo pogost pojav in na individualnih seansah jim pomagam odstraniti te miselne blokade in energijske vezi, ki jih še vedno držijo v tem občutku krivde in nizke samo podobe.

Pride čas, ko je treba osebo, ki nam ni več srčno naklonjena preprosto SPUSTITI.

Sprva je težko, ampak verjemi mi, naredila si si uslugo, saj te čaka čudovit partner že za naslednjimi vrati.

Problem je le, ker temu ne verjameš. Ampak verjemi meni 😉

Z energijskimi vpogledi pomagam mnogim ženskam pri izbiri pravega partnerja.

Zakaj?

Partnerski odnos je izjemno pomembna življenska odločitev, kateri bi moral vsak nameniti veliko časa in predvsem pozornosti. Izbira partnerja vpliva na tvoje počutje, zdravje, kariero, vzgojo otrok, dom, itd…Še posebaj ko pride do otrok…

In zelo sem vesel, da ti pri tem lahko pomagam 🙂

Bodi lepo in odpri svoja vrata prijetnejšemu odnosu.

Prenehaj živeti v preteklosti in uživaj v sedanjem trenutku. Tako bo pravi partner prišel zelo zelo hitro 🙂

Če pa imaš katerega na uču in te zanima vajina energijska kompatibilnost pa me le kontaktiraj.

Uživaj dan.

 

Lepo te pozdravljam 🙂

Marjan

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.