Si želiš novega PRAVEGA partnerja? Ja, želiš si globino odnosa, prijetnih iskrenih pogovorov, njegove pozornosti, želiš ga očarati, mika te skupno življenje, želiš se tantrično ljubiti, želiš si doživeti nekaj novega, še bolj pristnega, iskrenega in čistega. Globoko v sebi veš, tvoje celice, tvoje celotno telo ve, da obstaja nekaj več in sedaj iščeš moškega, ki ti bo to lahko ponudil.

Vse to so zelo pogoste želje ženske in prav je, da jih objamemš in se podaš v njih z vso radovednostjo in igrivostjo. Mnogokrat pa vstopamo v odnos iz osamljenosti ali strahu pred biti sam. Takrat se za odnos odločamo bolj “kompulzivno/ne razumsko”. Hlastamo po objemu, po nežnosti, po dobrem seksu, itd…To je stanje, ko nam razum bolj kot ne odpove. To je stanje, ko vidiš vse samo dobro v moškemu, ki si ga tako močno želiš. V resnici pa ima vsak podporne in manj podporne lastnosti, kar je super vendar kar ti želim danes sporočiti je pomembnost, da ta nevidni del opaziš dovolj hitro.

Na začetku odnosa partnerja ljubita telesi drug drugega, privlačnost, magnetizem, čustva, romantika in strast kar buhtijo na vse smeri drži? Vrednote, prepričanja in načela pa velikokrat oba spregledata. Nekako prideta skupaj, vse deluje lepo in prav, ko pa mine pol leta, leto do dve se pa začnejo kazati pravi obrazi. Ti je znano? Meni že!

Iz fizične privlačnosti pozornost in začetne romantike se pozornost preusmeri na to, kakšne vrednote imam jaz in partner, kakšne cilje imam jaz in partner, se sploh skladajo? Kakšna prepričanja ima partner in pa predvsem kakšen ONDOS do življenja in drugih ljudi ima vsak izmed naju. Če vidiš že v štartu, da partner ne spoštuje žensk (ali ženska moških), če vidiš neke glavne sporna etične načela, ki so povsem zgrešene s tvojimi temelji, potem uporabi razum in odkorakaj, ko je še veter ugoden.

Zapomnite se drage boginje, če iščete pravega partnerja poglejte čez fizično privlačnost že v štartu. Vem, težko se upiraš njegovi privlačnosti in želje po tem, da te objame, ljubi in si te vzame kot še nihče vendar te prosim, uporabi razum. Ko hodiš na zmenke, se vprašaj…Kaj mu je resnično pomembno? Kako govori o prijatelji, kako govori o starših, kako govori o preteklih odnosih? Tukaj boš našla njegovo pravo esenco. Kako govori o drugih ljudeh, ko jih ni zraven!!! (to je skrivnost)

Bodi igriva, radovedna, upaj si vendar beri med vrsticami. Izbira partnerja ni kar tako, je v resnici zelo pomembna življenjska odločitev in vesel sem, da ti pri tem lahko pomagam. Ne hiti s skupnim življenjem in otroci. Prosim opusti ves strah pred tem, da ti teče biološka ura in da moraš imeti otroka. Ne skači v odnos zaradi strahu, da tvoje telo ne bo sposobno vzgojiti otroka. To je le navidezni strah vcepljen od naših prednikov. Dvigni svojo seksi ritko jo nežno prisloni na kolo, športaj, teči, migaj, prehranjuj se zdravo, delaj na sebi, predvsem pa se VELIKO SMEJ in izberi podpornega partnerja. Videla boš kako te prava vitalnost lahko spremlja še krepko preko 50 let.

Delam z ženskami, ki so pri 30 letih izgorele saj so v nepodpornem, manipulativnem odnosu, delujem pa tudi z ženskami, ki rodijo pri okoli 40 letih imajo resnično podpornega partnerja, okolje in so vitalne. Torej vitalnost je tvoja izbira draga ljubljena. Vzemi si vitalnost, igrivost, iskrivost tvojih čarov, ker takšna si privlačna, polna in tako pritegneš TOP partnerja.

Najprej partnerja spoznaj, ta “nevidni” del partnerja. Vem kakšen je občutek, ko te njegovo telo dobesedno posrka vase in ti da občutek trenutne varnosti, ljubljenosti in strasti ampak, ker si postavljena Boginja z velikim srcem in jasnim umom, si naredi to uslugo in bodi strpna, strastna a razumna 🙂

Uporabi svojo natančno intuicijo in empatičnost ter zaznaj ali je moški, ki te privlači resnično podporen tebi in tvojemu življenju dolgoročno ali ne. In vedi, vrednote tekom življenja se ne spreminjajo kaj prav dosti. Po parih tednih, mesecu do dveh boš hitro ugotovila kako razmišlja in dojema življenje in nato se odloči. Tako da počasi, strpno in naj te pomirim, na svetu je 4 miljarde moških, prav tako 4 miljarde žensk, tako da sigurno je eden izmed teh pravi zate 🙂

Če si želiš pritegniti pravega partnerja v svoje življenje, izboljšati svoj trenutni odnos ali zapustiti nepodporen odnos (se ločiti) in zaživeti svobodno, igrivo in lahkotno življenje, me mirno kontaktiraj.

Harmoničen odnos s partnerjem je eno izmed največjih daril katerega si lahko damo v življenju, se strinjaš :)?

Poskrbi, da bodo v tvojem življenju podporni ljudje draga Boginja.

Lepo te pozdravljam,

Marjan

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.