Izkušnje zadovoljnih strank

Erik O. (38) – KARIERA in DUHOVNI PREBOJ

Zadnjih 5 let sem nenehno dobival intuitivna sporočilca, vendar jim nisem jim zaupal, bal sem se. Marjan je v meni videl izjemen potencial. Nato sva naredila vpogled in energijsko terapijo, kjer sva odstranila blokade. Od te terapije je moj kanal odprt in sedaj tekoče kanaliziram zase kot tudi že celo za druge. Kakšen karierni preobrat!

Milena T. (48) – ZDRAVJE in KARIERA

Že celo življenje se ukvarjam s svojimi zdravstvenimi težavami. Marjan pa je v meni videl potencial namesto težavo. Rekel je “Zdravi ste Milena, začeti morate delati tisto kar si res želite in ozdraveli boste!” Od nekdaj čutim, da sem zdravilka in da lahko pomagam ljudem. Sem pa bila pred leti pri nekem terapevtu, ki mi je rekel, da nikoli ne bom zdravilka. To sem si močno zapomnila. Leta in leta sem se ukvarjala s svojimi težavami, ko pa se je težava skrivala tu. Marjan je ta zapis našel in z energijsko terapijo temeljito odstranil. Takoj za tem sem dobila nov zagon in voljo…Kupila sem nihalo, angelske karte in pričela končno delovati. Moj um je sedaj bister in postajam vedno bolj močna! Zanimivo je kako se rešitev na težavo skriva lahko povsem drugje! 100x Hvala!

Mateja (40) – ODNOSI

Že mnogo let sem bila v težkem partnerskem odnosu iz katerega nisem in nisem mogla iti. Po pogovoru, vpogledu in sklopu energijskih terapij z Marjanom pa sem dobila ponovno moč, zaupanje vase in se v roku 3 mesecev po terapiji uspešno ločila. Sedaj sem lahkotna!

Jasna V. (52) – KARIERA in USPEH

Marjan mi je skozi vpogled ozavestil in podal pomembne informacije glede blokad, ki so ovirale mojo pot do uspeha v poslu. Sedaj končno razumem! Hvala Marjan!