TVOJA KODA VARNOSTI JE
PREDAJTE SKRBI

Draga ljubljena, razumem, da te skrbi trenutna situacija vendar naj ti povem, da po vsakem dežju je še vedno posijalo sonce. Želim si, da zavestno pogledaš trenutno situacijo iz najboljše možne plati. Kaj te želi naučiti trenutna situacija? Da bolj ceniš sebe, se postaviš zase, postaviš jasne meje???

Veš…Vsi se srečujemo s skrbmi in stresom vendar se vprašaj ali lahko na tvojo specifično situacijo vplivaš ali ne? Če da, potem se vprašaš “Kaj lahko naredim” in to potem tudi narediš. Če nimaš vpliva na situacijo, potem preprosto spusti.

Vem pa, da je težko živeti ob osebi, ki je nepodporna in bi jo najraje spremenila, tako kot radijsko postajo pa vendar tako ne gre. Vprašaj se ali si v podpornem odnosu? Si želiš ločiti ali želiš izboljšati odnos? Ti delaš na sebi, partner dela na sebi? Misliš, da bo? Kako mu lahko pomagaš? Koliko časa že poizkušaš? Kje boš bila, če boš naslednjih 10 let živela tako kot si sedaj. Je čas, da kaj spremeniš? Ali pa moraš zgolj spustiti potrebo po nadzoru.

Vem, da imaš specifična vprašanja glede na tvojo situacijo in če misliš, da bi ti energijski vpogled pomagal me mirno kontaktiraj.

KLJUČ DO TVOJE KODE VARNOSTI = “Vse svoje skrbi in dvome prepuščam angelom, hvala”

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.