Hoj?

Danes ti pišem, ker te želim le spomniti, da si že sama po sebi UNIKATNA, POSEBNA, SI “SPEŠL” 🙂

Mnogokrat so nas starši primerjali z drugimi otroci, učitelji so imeli preference in svoje ljubljenčke, naše babice in dedki so imeli zelo jasna prepričanja kako bi morali biti, živeti, dihati, se držati, koliko pojesti, kaj jesti, zakaj jesti, itd 😀

Moderno oglaševanje in popačena percepcija kaj ŽENSKA LEPOTA tudi ne vpliva prav dobro na tvojo notranjo Boginjo. Mnogo moških seveda deluje nagonsko ima vcepljeno podzavestno kakšna bi morala biti ženska medtem ko popolnoma spregleda svojo in tvojo esenco.

Razlog zakaj delam z ženskami in zakaj se ženske ob meni počutijo zelo prijetno je, saj jih oz. te vidim kot prečudovito bitje ljubezni. Nisi le telo, si mnogo, mnogo več. In ženska postane boginja, ko ima ob sebi moškega, ki v njej vidi nekaj več kot le telo. Zgolj drugače pogled sproži povsem drugačno vedenje in ob meni se počutiš ljubljena, spoštovana in varna.

To ženske rabite…
In tak pogled bi morali moški razvijati.

Dolgo sem se upiral tej svoji srčnosti in pristnosti. Zamenjeval sem jo za zaljubljenost, ko pa gre za povsem nekaj drugega. Sem moški, ki ima zelo razvit empatičen, čuten del. Lahko rečem, da imam zelo razvito žensko energijo v moškem telesu, kar je zelo osvežujoče v trenutnih časih in prinaša nove občutke, poglede in globino pri delu z ženskami, kot tudi moškimi.

Ne vem, če je pametno da o tem govorim, vendar naš sončni sistem je v osnovi JIN, ženska energija in če želimo pospešiti mir, sočutje in doseči harmonijo na zemlji se mora pogled na žensko energijo spremeniti.

Ženske se morate prebuditi in preleviti v Boginje.
In moja naloga je da ti pokažem kako.

 

Da pa boste lahko žarele v svoji ženski ljubči energiji morate ponovno definirati svojo JANG (moško energijo). Zelo  težko pa to dosežete saj je svet precej ciljno, delovno orientiran in če želite shajati morate obleči hlače.

Ker pa so odnosi jedro našega življenja je zelo pomembno, da ugotovite kakšnega partnerja imate ob sebi. Če je trd, čustveno nedostopen, hladen, postavlja neskončno pravil in zahtev, predvsem pa ni pripravljen reči “uf tole sem pa zafrknil” in ima vedno vse prav ter vidi v tebi zgolj svojo potešitev, kako naj potem tvoja ženstvenost cveti?

Kako lahko odpreš svoje cvetove ranljivosti, nežnosti ob takšnem partnerju? S tem razlogom se ukvarjam z odnosi, saj je mnogo žensk ujetih v res škodljivem odnosu. Velikokrat ženske ne morejo izstopiti iz odnosa saj so v odnos vpleteni otroci in za to raje po”trpijo”. To pa je pot v brezno. Čas je da nekaj ukreneš, za dobro tvojega otročka.

Želim si, da razumeš in na novo definiraš kaj pravi moški je. Pravi moški je samozavesten a ob enem tudi čuten, odprt za dialog, ranljiv, tako kot si ti. Problem je ker delamo razlike in definiramo preveč trdo kakšen naj bi bil moški in kakšna ženska in še te slike so popačene, kako naj potem privlačimo pravega partnerja?

Malo moramo razrahljati stare vzorce in jih postaviti na novo, se strinjaš?

Prosim bodi ženska, obleči prelepo poletno oblekico svetle barve (ne temne). Uporabljaj svoj čar in se ga nauči transformirati v strast, čutnost, prisotnost v TEM TRENUTKU.

Ne manipuliraj z moškimi s svojo ženstvenostjo, saj njihov nagon le razvrednoti tvoje bistvo in te vidijo le kot orodje za lastno potešitev. Uporabi svojo žensko energijo za ZAPOLNITEV sebe, da se počutiš res dobro, sveže, polno in ŽIVO!!!

Na terapjah ter masažah katere izvajam prebudiva to energijo, jo kroživa po telesu, usmerjava v različne dele telesa in se tako ponovno začutiš.

Uporabi svojo ženstvenost kot gorivo za svoje lastno SUPER počutje in vse ostalo bo sledilo.

Ter obkroži se z ljudmi, ki bodo v tebi videli lepoto na vseh nivojih in ne pomankljivosti. Velja?

Od 4 miljard žensk si prav ti edinstvena in unikatna, tako kot je vsak izmed nas. Za to te prosim spusti kakršno koli kritiko do sebe. Dovolj si kakršna si, pa če tudi ne migneš več s prstom. Zaslužiš si vso ljubezen, spoštovanje in predvsem ljudi, ki v tebi vidijo res dobro.

Dovoli si biti lahkotna, tako kot metulj lahkotno leta po travniku. Izmotaj se iz kokona in poleti in to še danes 🙂 Huh!

Pošiljam ti vroče poletne pozdrave
Varna si <3

Marjan
ps.: Se počutiš kot lahkoten metulj ali se še vedno motaš s težavo iz kokona? Z veseljem ti pomagam na poti do speče Boginje v tebi <3

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.