Pot do popolne transformacije

15 minutna praksa za svetlejšo prihodnost

Glavne koristi izvajanja PDN:

 • Mentalna jasnost in fokus
 • Močnejši stik s svojim notranjim glasom (dušo)
 • Hitra manifestacija željenih ciljev
 • Duhovna samostojnost in opolnomočenje
 • Pot do popolne transformacije
 • Boljše življenje in svetla prihodnost

Za tvoj cilj obstaja pot in ta pot ima svoj zemljevid. Do vsakega cilja lahko prideš na mnogo načinov in s Personaliziranim Duhovnim Načrtom (PDN) ZAvestno stopiš na najkrajšo pot do svojega željenega cilja. Tvoj cilj je lahko povezan z partnerstvom, odnosi, zdravjem, kariero, denarjem ali pa najpomembneje, odnos do sebe. Pot k sebi.

Personaliziran Duhovni Načrt je zelo logičen, razumljiv in varen sopotnik, ki ti pomaga do popolne manifestacije željenega cilja. Vzame le cirka 15 minut dnevno.

Lahko, da imaš cilj pritegniti novega partnerja_ko, izboljšati zdravje ali pa se karierno/finančno osamosvojiti. Sigurno pomembni in jasni cilji. Je pa v osnovi duhovni načrt usmerjen k temu, da odstrani miselne blokade, prepričanja in pretekle zapise, ki ti preprečujejo stik s tvojo dušo. V preko 700 terapijah, svetovanjih in vpogledih sem prišel do zaključka, da prinaša edine trajne rezultate tisto, kar stranka počne sama, na dnevni ravni. Terapija ali svetovanje sigurno pomaga, ni pa dovolj. Žal.

Da prideš do boje, ki plava v morju moraš do nje brcati z rokami in nogami. Če tudi imaš morda čoln, ga moraš TI prižgati in usmerjati do boje. Druge možnosti ni. Na srečo je Personaliziran duhovni načrt tvoj novi čoln. Potrebno bo delati, ampak je veliko lažje ko veš kako, kdaj in zakaj.

Ultimativni cilj PDN

V osnovi je cilj povečati stik s svojim NOTRANJIM VODSTVOM. V resnici gre za šepet duše (intuicija), ki pa ga žal mnogokrat ne slišimo zaradi določenih programov, ran, prepričanj, misli. Cilj je odstraniti tovrstne barikade in dovoliti šepetu duše, da preraste v jasno življensko vodstvo v nas samih, od znotraj. Brez angelskih readingov, vpogledov v prihodnost, preteklost in ostalih iluzij, ki nam dajo momentalno rešitev, v osnovi pa odvzemajo moč iz naših rok.

Cilj je povečati duhovno povezavo tako močno, da postaneš DUHOVNO SAMOSTOJNA_EN in OPOLNOMOČENA_EN.

Personaliziran Duhovni Načrt te opolnomoči in te uskladi s tvojim bistvom. Tako se tvoje poslanstvo lahko udejanji preko tvojega telesa, čustev in misli v fizični svet.  15 minut dnevno je dovolj, da se začnejo kazati pravi rezultati. Vprašanje je le kako? Pridi na uvodno individualno seanso in ustvarila bova personaliziran duhovni načrt namenjem dosesganju tvojih ciljev na zelo enostaven način.

Investicija: 900€ (3 x 300€)

Kako poteka izdelava?

Na uvodnem individualnem pogovoru najprej jasno definirava 1. jederni problem, 2. željeni cilj in 3. pot kako priti do cilja. Skozi pogovor in energijski vpogled v polje locirava nepodporne misli, tendence in prepričanja, ki blokirajo manifestacijo željenega cilja. Prav tako se pogovoriva o problemu in iz kje ta izvira. Velikokrat je jedro problema povsem drugje, kot mislimo sami. In skupaj v varnem okolju odpreva te rane procesu čudovitega zdravljenja, ki se zacelijo.

Jasno tudi oblikujeva cilj in raziščeva jedrne motive. To je zelo pomemben korak. Mnogokrat si ljudje želimo nečesa, česar si v globoki resnici sami sploh ne želimo vendar gre le za skupek pričakovanj drugih ljudi in lastnih vcepljenih prepričanj, ki nam krojijo “lažen” cilj. To je resnično pomemben korak. Pomembno je, da manifestiramo pravi željeni cilj, ki je v skladu s seboj in ni zgolj izpolnjevanje pričakovanj drugih ter iskanje potrditve. Temu rečemo STOP! Pri seansi se tudi naredi vpogled iz katerega centra željeni cilj izhaja in kateri programi ga “hranijo”. Motiv cilja je tema kateri namenjava precej pozornosti. Pričakuj vprašanje “Zakaj si želiš tega cilja?”

Ko definirava problem in izpiliva željeni cilj, se za tem osredotočiva na POT! Kako priti do tega cilja. Med problemom in ciljem je POT. V tej tretji fazi ti predstavim enostavne tehnike kako očistiti nepodporne misli ter prepričanja. Za tem ti predstavim načine kako manifestirati željen cilj za kar najboljše rezultate. Povsem preprosto in enostavno.

Tvoj načrt, ki ga podariš sebi!

Najboljši del vsega je, da si v celoten proces vpet_a. Duhovni Načrt soustvarjava SKUPAJ!

Na koncu boš ponosen_na, saj boš videla, da je celoten duhovni načrt prišel iz tebe in tvoje modrosti. Presenečen_a boš nad modrostjo, ki jo imaš v sebi 🙂 Večina odgovorov skreiraš tekom seanse sam_a, jaz te le s pravimi mogoče rahlo nenavadnimi vprašanji usmerjam. V resnici reflektirava skupaj, razmišljava skupaj, narediva natančen vpogled, ki ti olajša in razjasni določeno situacijo ter te na koncu opremim z orodji in informacijami kako postati povsem OPOLNOMOČEN_A. S ciljem manifestirati točno določen cilj.

Dobrodošel_la!

personaliziran-duhovni-nacrt

Za svetlo prihodnost

Kaj vse vsebuje PDN

 • Oseben pristop v varnem okolju
 • Personalizirana izdelava načrta
 • 3 stopenjski enostaveni proces
 • Tehnike očiščenja notranjih blokad
 • Učinkovite tehnike manifestacije
 • Nadaljna podpora in mentorstvo

Želiš izvedeti več?