TVOJA KODA VARNOSTI JE
LAHKOTNOST in NEŽNOST DO SEBE

Se še spomnite kdo v resnici ste? Se še spomnite, da ste v resnici svetlobno, ljubeče bitje v tem prečudovitem telesu TUKAJ IN ZDAJ!?

To kodo ste dobili saj ste v nekem aspektu preveč strogi do sebe ali celo drugih, kar povzroča ne potreben stres v vašem življenju. Ta stres, strah ali pretirana skrb glede  situacije katero imate v mislih, vam preprečujejo občutiti globok mir in občutek varnost, da resnično prepojita vaše nežno srce.

Vaša pot do miru in občutka varnosti se skrivata v LAHKOTNOSTI in NEŽNOSTI do SEBE!

Občutek varnosti pomirja, ta mir pa vam daje možnost, da izkusite notranje zadovoljstvo in srečo v vseh aspektih vašega življenja. Pomembno je, da najdemo nam ljubi način kako se oSTRESTI stresa v tej situaciji ter kako ga lahko celo preprečiti že na prvem mestu.

Pomagamo si lahko z globokim dihanjem, izlivanjem težkih čustev na papir, redno vadbo ali sprehodi v naravi, prijetno družbo, motivacijsjko knjigo, terapijo pri strokovnjaku ali vzpodbudnim pogovorom z osebo, ki mu je resnično mar za nas.

Najbolj pomembno pa je, da v tem trenutku razmislimo katera situacija nas teži in kaj lahko v svojem miselnem procesu spremenimo, da ta težava ne bo tako gromozanska, ker v resnici ni. Zelo koristno je, če pogledamo situacijo iz PTIČJE perspektive, kot opazovalec in ne vpleteni, saj nam bo prav ta distanca omogočila videti RESNICO! Ko smo vpleteni in jezni velikokrat igramo vlogo žrtve, rešitelja ali napadalca. In kot že sam-a veš je druge ljudi spremeniti misija nemogoče, je pa zato veliko lažje začeti pri sebi in svojemu pogledu na to situacijo. Zakaj?

KER TI SI KREATOR-KA SVOJEGA ŽIVLJENJA! Tvoje misli ustvarjajo tvojo realnost! Najvišja božanska sila ti je dala moč uma, moč misli, moč odločanja TUKAJ IN ZDAJ! Se zavedamo tega??? Kaj ni to največje darilo :)? Opremljeni smo z zelo dovršenim mentalnim sistemom vendar nismo pa dobili pravice sprejemati odločitev ali mišlenj za druge. Vsak ima svojo svobodo odločanja in ko to spustimo sledi VELIKO OLAJŠANJE.

Zato te nežno povabim, da to spoznaš, se tega losaš in tvoje življenje bo postalo lahkotnejše, obljubim! Če ugotoviš, da dejansko nimaš vpliva na trenutno stresno situacijo jo preprosto spusti, če pa ugotoviš da IMAŠ MOČ kaj spremeniti pa nekaj za to naredi še DANES!

Za dodatna vprašanja in uvide glede trenutne stresne situacije ali antistresno terapijo pokličite na 041-766-559 / info@marjanrijavec.com


Dodatni pomeni:

  • V vas je moč, da situacijo spremenite na bolje!
  • Ne poizkušajte spremeniti drugih ljudi, saj vas to potiska v le še večji stres.
  • Spremenite svoj pogled na to situacijo. (opustite nerealna pričakovanja do sebe in drugih)
  • Distancirajte se od situacije, poglejte jo skozi “terapevtske oči” in nato ljubeče ukrepajte.
  • Odpustite sebi in drugim saj se boste tako rešili jeze, zamer in nepotrpežljivosti, ki povzročata stres.
  • Če se soočate z depresijo in izgorelostjo poiščite ustrezno pomoč (041-766-559)

KLJUČ DO VAŠE KODE VARNOSTI = “Vem kako biti nežen do sebe v tem trenutku”  / “Vem kako biti nežna do sebe v tem trenutku”

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.