Kako zaslužiti več denarja?

V tem članku govorimo o tem, kako lahko zgolj z spremembo naših besed in misli o denarju dvignemo energijsko frekvenco denarja iz solarnega pleksusa v srčno čakro in s tem lažje pritegnemo obilje in denar v svoje življenje.

Kaj je denar?

Vsi se lahko strinjamo, da je denar pomemben za preživetje in pa tudi za sam razvoj česar koli. Denar potrebujemo za ohranjanje in razvoj sebe, družine, projekta na katerem delamo, svojega podjetja, ali pa celo globalnega gibanja. Brez denarja nismo kaj dosti koristni. Uf, tale stavek kar malo zaboli kajne? Vendar je zelo resničen. Na tem svetu smo za to, da vzpostavljamo harmonijo in živimo v njej. In vsak človek ima svojo funkcijo in namen na tem planetu. Če kdo misli, da je na tem planetu zgolj zaradi sebe se močno moti. Vsi smo eno in vsak posameznik ima svojo individualno pot, vendar ta pot pot se prepleta. Že to, da berete ta članek pomeni, da sta se najini poti prepletli in skupaj ustvarjava nekaj več. Torej pot človeštva je skupna (link) in vsak izmed nas prispeva k tej. Torej denar je zemeljska energija, denar je pomemben in vprašanje je, kako ga pritegniti več?

 

Kako ga pritegniti več?

Vprašanje, katerega si postavljamo ljudje zelo pogosto je sledeče…

»Kako lahko zaslužim več denarja?«

»S čim lahko zaslužim več denarja?«

Vse super in prav, ampak kot smo ugotovili v prejšnem odstavku, smo na tem planetu za to da sodelujemo in ustvarjamo harmonijo. Torej na tem planetu nismo zgolj zaradi sebe. Vprašanje »Kako lahko zaslužim več denarja?« pa nosi vibracijo »JAZ, JAZ, JAZ«. Z vprašanjem »Kako lahko zaslužim več denarja« izpolnjujemo zgolj svojo željo oz. potrebo, kar pa ni najbolj optimalno za razvoj.

Moramo se zavedati, da bomo denar prejeli zgolj od drugih ljudi. Denar nam ne bo padel iz neba, niti ga ne bomo dobili od živali, niti rastlin…Torej ponavadi ljudje plačamo za nekaj, kar potrebujemo oz. si želimo. Tukaj se skriva ključ.

Namesto, da se vprašamo »Kako lahko zaslužim več denarja?« se raje vprašajmo

»Kako lahko pomagam večim ljudem?«

»Kaj ljudje potrebujejo in kako jim lahko pomagam?«

(v nadaljevanju razkrijem zakaj je to pomembno)

Denar je zgolj posledica vašega dobrega dela in dobrega namena do drugih

Tukaj pa se skriva še en skriti sloj, ki nam zelo koristi do večjega zadovoljstva…

Ko se vprašamo »Kako lahko pomagam večim ljudem«, iščemo odgovore znotraj sebe. Podzavestno iščemo povezavo med tem kar radi mi počnemo, v čemer imamo izkušnje in kaj dejansko ljudje potrebujejo. Ko združimo vse to truje skupaj dobimo produkt/storitev/projekt, ki nam prinaša zaslužek in je koristen za ljudi.

Denar in energijski centri

Energijski centri oz. čakre so del vsakega živega bitja in prav te centri imajo svoje specifične funckije in lastnosti, o čakrah si lahko preberete nekaj več tukaj, drugače pa priporočam, da se udeležite praničnega zdravljenja, kjer odkriva globine energij. Solarni pleksus je center nižjih emocij (pozitivnih in negativnih), kot tudi center »JAZ«!

Ko izgovorimo ali se v mislih vprašamo »Kako lahko zaslužim več denarja« govorite iz solarnega pleksusa, s tem ni nič narobe, vendar delovanje iz solarnega pleksusa nikakor ne prinaša občutka polnosti in smisla v življenju. Se sprašujete zakaj toliko zveznikov, uspešnih ljudi donira v dobrodelne namene, pomaga človeštvu? Ker so ugotovili, da enostavno njihovo delo nima dovolj velike globine, oz. čutijo pomankanje srčne energije, ki pa izpolnjuje in daje polnost…Tukaj smo drug za drugega in ne zgolj zaradi sebe!

 

Srčna čakra je center višjih emocij, ljubezni do sebe in drugih.

 

Ko izgovorimo ali se v mislih vprašamo »Kako lahko pomagam večim ljudem« govorite iz srčne čakre. Ne skrbite samo za svojo rit, ampak iskreno gledate na druge…Ko vam je mar tudi za druge, višje sile to v vas prepoznajo in se vam približajo. Še vedno je potrebno prositi višja bitja za pomoč, vendar z odprtim srcom in dobrim namenom upravičite njihov čas. Odprto srce je ključ, do božje podpore, ki prihaja od zgoraj. Ko funkcionirate iz srčne čakre v svojem življenju se začnejo stvari obračati samo še navzgor, če ste dovolj disciplinirani in vztrajni! Mogoče se vam zdi tovrstna stvar ne pomembna, zato ker je potrebno tovrstne centre najprej ozavestit in razvijati, vendar za konec lahko dodam še tole…

Če imate težave z iskanjem svoje prave smeri, ugotavljanjem kaj je vaše poslanstvo, misija, kako zaslužiti več denarja itd…priporočam, da začnete iskati načine, kako lahko pomagate drugim in ne zadovoljujete zgolj svojih potreb.

Ko iščeš nekaj zase, vlečeš k sebi, krčiš….Ko isščeš načine kako pomagati drugim, širiš, žariš. Ko žariš in se širiš, pride energija, katero oddajaš nazaj v veliko večji meri. Kot zrcalo. Temu se pravi zakon karme.

Izziv: Vprašajte se kako lahko z svojim znanjem in izkušnjami pomagate drugim ljudem, do boljšega življenja/zdravja/financ/odnosov/počutja? Samo opazujte, slika bo hitro postala jasna in očitna.

Vzorci družbe kričijo navzven, potrebe so očitne, na nas je le to ali nam je mar za kaj več kot le zase 🙂

 

Bodite lepo, Marjan

 

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.