TVOJA KODA VARNOSTI JE
ISKRENOST DO SEBE

Iskrenost do sebe pomeni razumeti kaj ti je pomembno, kakšni so tvoji cilji in življenska načela. Ko to razumeš jih moraš še živeti in sicer tako, da partnerju jasno in ljubeče poveš kdo si, kaj ti je pomembno, kam želiš iti. Prva postojanka je kako te je partner v resnici pripravljen poslušati, kako mu je pomembno tvoje mišlenje, pogled na življenje. V čustveno zrelih odnosih je osnova prav to, odprtost in čista komunikacija med partnerjema. Če se vama že tukaj zatakne se vprašaj kako izgleda tvoje življenje? Tako kot si želiš, po tvojih temeljnih načelih ali zgolj živiš po njegovih pričakovanjih in programov njegovih staršev, ki jih vnaša v odnos?

Prosim draga ljubljena, ne odpovej se svojim vrednotam zaradi odnosa z nekom. Če tudi so vpleteni otroci ali skupno imetje. Iskrenost do sebe ti daje moč biti tukaj in zdaj. Biti samozavestna in radostna 🙂

 

Dodatni pomen:

  • Postavite svoja načela in vrednote na prvo mesto
  • Ste v podpornem odnosu?
  • Ugotovi kaj vam je v življenju res pomembno iz vidika partnerstva.

KLJUČ DO TVOJE KODE VARNOSTI = “Vem kako biti iskrena sama s seboj!”

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.