Draga Boginja?

Mnogo žensk mi potoži, da ste v odnosu kjer se počutite zapostavljene, vas partner ignorira, je čustveno nedostopen, hladen, vali krivdo na vas, manipulira, itd…(če se ti ravno to dogaja v odnosu, preberi cel zapis.)

V takem odnosu sem bil tudi sam, lahko mirno priznam in prišel sem tudi uspešno ven. Govorim ti iz izkušenj.

Verjetno je tvoj partner uspešen, všečen in priljubljen med ljudmi, v ozadju znotraj 4 sten doma, pa je slika povsem drugačna in nihče ti ne verjame. Niti ne veš s kom bi se pogovorila???

Nekaterim bo to znano?…

Poizkušaš znova in znova zgladiti odnos, se odkrito pogovoriti, odzove pa se le takrat ko ON nekaj rabi od tebe.

Ko do tega pride se v tebi pojavi občutek “O mogoče se mu je pa odprlo srce in se želi pogovoriti”

Oblije te val upanja!

Vendar kmalu si ponovno razočarana saj te dobesedno zavrže kot smet. (sliši se grdo vendar realno).
Ostanejo pa občutki praznine, nepomembnosti.

Zakaj te partner ne spoštuje?

Ker mu dovoljuješ, da s teboj ravna tako.
Da pa mu postaviš jasne meje moraš pa najprej začeti ljubiti, ceniti in spoštovati sebe. (to je skrivnost)

Šele ko se imaš rada na globljem nivoju in se čutiš, čutiš svojo globino, šele takrat lahko tudi spoštuješ sebe in potem te tudi drugi spoštujejo. Pomembno je, da se začneš bolj čutiti in “manj razumeti”. Poveži se s svojo žensko esenco.

 

Pomembno je, da se naučiš “odklopiti um” hitro.

Da znaš preklopiti iz uma v srce in iz srca v um.

Dotikaj se, spoznaj se, začuti se, napiši 5 stvari v katerih si dobra, preberi TOP knjigo, pojdi s prijateljicami ven, privošči si tantrično masažo itd… 🙂

Si opazila, da ko partner ali pa moški s katerim se dobivaš, dobi tisto kar želi ga potem ne zanimaš več tako in ostanejo le občutki praznine, v resnici globoke izdaje in najhujše občutek manjvrednosti ter krivde da si ti kriva za njegovo vedenje. Sprašuješ se kaj sem naredila narobe in želiš še bolj popraviti?

In naj ti povem draga Ljubljena. To ni prava ljubezen, to je zelo pogojna ljubezen.
Kot intuitiven, čuten, tantrični moški in energijski terapevt ti lahko povem, da ima vsak človek različno razvito energijsko polje. V energijskem polju se z lahkoto vidi ali je partner ali potencialni partner z interesiran le vase ali je iskreno pripravljen ljubiti tebe in tvoje otročke. Če te zanima več me kontaktiraj.

 

Seveda pa ti čustveno nedostopen, hladen odnos lepo kaže da te čaka še nekaj dela. Kot nas vse!

Naučiti postaviti meje, se začeti ceniti, se ljubiti in tudi razrešiti svojo travmo, ki je povzročila to stanje.

Poizkusi iti iz mindseta “kaj mi on vse hudega dela” v “kaj me želi ta odnos naučiti” okej? 🙂
Vem, da je težko ampak verjamem, da boš zmogla!

 

Sam sem šel čez enak proces, bilo je boleče za popi***t…

Ampak je vredno 🙂 Se zelo izplača.

Naj ti še povem Draga Ljubljena.
Ta tvoja “nedostopna ljubezen(partner)” ima ogromne težave s samim sabo, strah pred izražanjem čustev, ki izvira iz globokih travm iz otroštva. Te rane prekrije z večimi maskami, ki se odražajo kot aroganca, jeza, manipuliranje, agresija, itd…jeza in odrivanje mu omogočajo da ostaja čustveno zaprt kjer se počuti “varno”. Deluje ne dostopen a v resnici te kontrolira, ker ga je strah da bi te izgubil. Vendar to je zanka. Kontrola ni ljubezen, gre za pogojno posesivno ljubezen. To je globoko zakoreninjen strah pred izgubo, strah pred biti sam. Spremeni to prepričanje, napolni ga z občutki varnosti in zaupanja 🙂 (Delo s prepričanji je zelo močno in efektivno)

Ko te partner prizadane se počuti dobro in nabije svoj ego v višave (nekateri to počnejo, ni pa nujno, da je v tvojem primeru tako, lahko da je le čustveno odtujen). Torej gre za eno smerni tok. Vidiš?

Naj pa te v tej fazi pomirim in prizemljim??‍♂️
Njene oz. Njegove travme, jeza, ponos, hlastanje po pomembnosti, tunkanje tebe dol ne moreš raztopiti z svojo ljubeznijo? tako on ohranja občutek svoje lastne vrednosti, tako da ima ob sebi nekoga ki ga tunka. V resnici je tudi on žrtev svojih nepodpornih programov, vendar jih mora on sam ozavestiti in razrešiti. Oba sta ranjena, le da se ti tega zavedaš on pa mogoče še ne. Vendar koliko časa boš vztrajala v ne zdravem odnosu?

Se ti kristalizira?? Super?

Iz izkušenj ti govorim☺
Poizkušal sem mesce in mesce z zelo naprednimi tehnikami in edini način je jedernato prerezati vezi, potegniti vso svojo moč nazaj k sebi in prekiniti stike.
(Z srčno energijsko terapijo te vodim skozi ta proces)

V resnici je dokaj lahko čeprav se mogoče že mesce ali leta koplješ v tem odnosu, ki očitno ne funkcionira.

Veliko žensk in moških se zaradi takega odnosa valja v depresivnem stanju in pomembno je da nekaj ukreneš in to hitro!

Si opazila, da po komunikaciji s tem partnerjem na koncu ostaneš praznih rok le ti? Prazna, izžeta? Njemu pa kot da ni nič?

Zakaj bi si to počela?

Odloči se danes in ga pošlji u tri pi*** materine z nasmeškom na ustih? (prevod: Postavi jasne meje in začni graditi svojo lastno samo podobo nazaj!)

To niso običajno moje besede ampak edino to deluje, preverjeno!!!

Dovoli se postaviti zase in za svoj obstoj, koristna sebi, svoji družini, prijateljem in svetu si le če si sama s sabo okej.

Dobra volja je pa 100% tvoja izbira.

Boš še vedno čakala da se spremeni v ljubečega, komunikativnega princa?

Ali boš raje se odprla prijetnejšemu odnosu, ki te v resnici že čaka?

Mnogo žensk misli podzavestno, da jih bo edino ta “nedostopen” partner osrečil kar je zgolj iluzija. To se da “ozdravit”

To so mislne forme katere ti pomagam odstraniti, tako da bos spustila star nepodporen odnos, začutila svojo jedro, boginjo v sebi in na koncu v radosti pritegnila prijetnega partnerja, ki te bo z vsem srcem ljubil.

Mislim da si želiš točno tega in naj ti povem da je to 100% mogoče.

Če se srečuješ s podobno situacijo ti z veseljem pomagam.

Marjan

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.