Access Bars Terapija na Vrhniki

+ Darilo masaža + 30 minutni coaching (80€)

Pozdravljen/a 🙂 To bo bolj osebno sporočilo, malo drugače kot si navajen/a, saj želim preko besed ustvariti odnos in zaupanje. Še predno se slišiva za terapijo naj se ti predstavim. Sem Marjan Rijavec, Energijski Psihoterapevt in coach za osebni in poslovni preboj. Terapije izvajam na Vrhniki in za seboj imam preko 3200 srečanj ter veliko prakse. Poleg vsega sem Access Bars terapevt.  (ps.:Te povabim k branju te strani, saj te na koncu čaka tudi super darilo!)

Naj te vprašam?

Želiš zbistriti misli, sprostiti stres, skrbi in težke občutke? Dovoli, da ti z Access Bars terapijo pomagam do notranjega miru in ravnovesja. Naj ti preprosto povem svojo izkušnjo, ki te bo navdušila.

Ko sem sam prvič preizkusil barse sem doživil močno in edinstveno izkušnjo. Zgodila se je sprememba. Čutil sem jo na telesu. Terapija je potekala zelo umirjeno, padel sem v globoko theta stanje. Drugače kot med meditacijo, globlje. Naj ti zaupam, v resnici ne gre le za  še eno terapijo…Gre za notranje procese, ki se sprožijo skozi posebne pritiske na glavi, in tudi trajajo.

Že po nekaj terapijah se pričnejo dogajati spremembe. Podzavestne omejitve, ki se tekom terapij luščijo ter topijo, postajajo vedno manj intenzive in naše življenje se vidno spremeni. Večina ljudi poroča o spremembah na različnih področjih v življenju. Od odnosov, zdravja, pa vse do duševnega zdravja, kariere in tudi financ. Skozi 32 točk na glavi se sproži procese preko možganov v telo, kjer so ujete podzavestne blokade na različnih področjih. Rezultat pa je mir, lahkotnost, olajšanje in dejanska sprememba.

 

Terapijo Access Bars priporočam vsem, ki želite globoko sprostitev in premik v življenju. Primerna je tudi za vse oblike čustvenih izzivov, izgorelosti, depresivnih stanj, anksioznosti, strahov, kompulzij in še mnogo več. Možgani tekom access bars terapije pridejo v resnično koherentno stanje, kar sproži proces SAMOZDRAVLJENJA!

Za konec pa še…DARILO 🙂

Kot bonus ti z veseljem podarim tudi 30 minutni coaching na izbrano tematiko + 20 minutno stol masažo (samo do konca meseca)!!! Tvoje počutje mi je zelo pomembno. Tukaj sem zate.

Če si začutil/a energijo in si pripravljen/a na uvodno srečanje mi piši na info@marjanrijavec.com (klik) ali me pokliči na
041 766 559.

Za vsa vprašanja sem tudi dosegljiv.

Si želiš, da najdeva in pritisneva na tipko RESET? Um ti bo hvaležen!

 

Več informacij:

  • Srečanja se izvajajo na Vrhniki v poslovnem kompleksu (Robova ulica 6, Vrhnika)
  • Cena za 120 minut paket (barsi terapija, masaža in coaching) je 70€. (vsaka peta stranka ima 10€ popusta, kontaktiraj me in preveri če si to ti!)