Čutiš intenzivnost polne lune? Zaznavaš tovrstne cikle, ki vplivajo na tvoje počutje?

Zakaj je polna luna tako pomembna?

Iz ezoteričnega vidika je zemlja v resnici bitje in ne zgolj fizičen planet. Zemlja prav tako čuti, zaznava, razmišlja, tako kot ljudje. In tako kot imamo ljudje svoje cikle oz. ritme (npr. mensturacija) ima tudi zemlja svoje cikle oz. ritme.

Kakšno vlogo ima potem polna luna v povezavi z zemljo in nami?
Čas od prazne do polne lune zemlja VDIHUJE, tako kot ljudje….Od polne lune do prazne lune IZDIHUJE. In v času polne lune je zemlja na “VRHU” moči…v času prazne lune pa je v najglobljem “MIROVANJU”. Torej če sledimo ciklom zemlje in planetov, lahko organiziramo svoje delovanje in “zajahamo” prave cikle. Si predstavljaš kako je, ko “jahaš” z valom planetarnih ciklov. Misliš, da življenje ne bi bilo lažje?

V resnici je zemlja v času polne lune v najvišjem meditativnem stanju. S tem razlogom se že tisočletja duhovni aspirantje zbiramo po vsem svetu in meditiramo ob polni luni. Ne za to ker bi bila polna luna popularna, ampak ker želimo se uskladiti s cikli polne lune in prejeti veliko količino energije, katero uporabimo za dobra dela in širjenje luči, ljubezni in moči.

Kaj lahko narediš na dan polne lune?
Vzemi si čas in opravi poljubno meditacijo, ki ti je všeč. Napolni ves svet z ljubeznijo in lučjo.

Ne veš katero meditacijo opraviti?
Toplo ti priporočam meditacijo dveh src, ki je izjemno močna. Sam jo prakticiram že skoraj tri leta na dnevni ravni in lahko ti rečem le, da so rezultati ob redni vadbi izjemni. (le pa pri izvajanju, če imaš težave s srcem, visok krvni pritisk ali glaukomo, saj je meditacija res močna in očiščevalna…pred in po vadbi se razmigaj, ne pozabi na oči in hrbtenico)

Original v angleščini
Priredba v slovenščini

Hvala
Marjan

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.