Kaj si želim in zakaj

 

23. POGLAVJE (str. 46)

Naslov poglavja: Kaj si želim in zakaj?

Pred tem, da ugotovimo kaj si želimo nas velikokrat ovira prepičanje, da moramo biti realni. Prepričanje, da govoriti je govoriti o želji plavanje po oblakih nas dejansko drži pripete v sedanji negativni situaciji. Dokler si ne bomo upali pogledati onkraj svoje trenutne situacije ne bomo mogli napredovati. Ne gre za sanjarjenje dragi moji…gre za k strmenju k boljšemu življenju. Mar ne? Vsak izbira sam h čemu bo usmerjal pozornost.

Pomembno je, da se zavedamo kje smo tukaj in zdaj, ter da od problemov ne bežimo amapak jim pogledamo v oči. Le ne glejmo v oči celo večnost. Poglej problem v oči in se ga nato loti sistematično. V poglavju znova pridemo do tega, da je uporaba volje + razuma način kako se spoprijeti z problemi. Kaj si želim in zakaj je osnova za srečno življenje, saj to je proces evolucije iz katerega želeli ali ne se ne moremo izpeti. Vsaka sekunda je razvoj, tudi nazedovanje je razvoj po svoje.

Za to fokus na svojo vizijo, cilj, spoznavanje sebe, le tako bomo prijeli krmilo svoje ladje in zapluli po željeni poti do cilja.

Cilj nam je enak, le da se nekateri tega zavedajo, nekateri ne.

In super nam gre!

 

Zahvalil bi se rad vsem, ki prebirate to knjigo ter vztrajno poslušate podcast. Pomembno je, da vsak pri sebi ustvarja svojo prijetno energijsko bombico z svojimi mislimi ter občutki in to potem udejanja navzven. Zavedati se moramo, da naše misli, občutki, besede in dejanja vplivajo na ljudi okoli nas in vsakršno delo za samo spoznanje ali za druge je pomembno delo. Morda ne bo zanj nobene diplome ali certifikata, vendar v srcu vsak izmed nas ve, da je to prav.

Želim ti vse dobro in se veselim nadaljnih podcastov s teboj 🙂

Marjan

 

 

 

 

 

 

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.