Prevzemam odgovornost!
3. POGLAVJE (str. 24)

Naslov poglavja: Ali “dati vse od sebe” še vedno ni dovolj?
V tem poglavju govorimo o tem kako na podlagi lastnega neuspeha ljudje radi ustvarijo “obrambni mehanizem” negodovanja, pritoževanja in vsega ostalega nad karierno, finančno uspešnimi ljudmi, V resnici pa gre le za nepodporna prepričanja, katere so prejeli v svojem otroštvu, mladosti in opazovanje lastnega ne uspeha in “igranje žrtve”, če se lahko direktno izrazim. V takšnem primeru ustvarijo odpor in jezo do finančno uspsešnih ljudi, kar jim seveda onemogoča kakršen koli napredek.
Vprašajte se…ali ste zavistni, ljubosumni in opravljivi do finančno uspešnih ljudi? Kako se tega losati?
Se zavedamo, da so negativne misli glavni povzročilec neuspeha? Misel se manifestira kot beseda, beseda kot dejanje in dejanje kot rezultat. Misel je seme. Prepričanje, da so drugi nastrojeni proti nam in nam drugi onemogočajo uspeh? Je država kriva? Hm…Prelagamo krivdo na drugega ali bomo prevzeli 100% odgovornost za svoje trenutno stanje?
Refleksija 🙂
Zelo pomembno je, da se zavedamo, da tudi ljudje, ki nam “navidezno škodujejo” v resnici nudijo odgovore in se dejansko pojavljajo zaradi naših neprijetnih karmičnih semen.

Hvala ker si 🙂

DNEVNI IZZIV


Kakšne efekt imamo na druge ljudi. Kako vplivamo na njihove misli. Kako vplivamo na njihove občutke na njihovo celotno bit. Se zavedamo svoje radiacije? Je koristna drugim ali odžiramo in se napajo z energijo drugih? Žarimo ali vlečemo k sebi? Kako se ljudje v naši družbi počutijo? (to je tudi en del refleksije)

Se poslušamo v naslednjem poglavju!

Naslednje poglavje (4. Karkoli si želim lahko dosežem >>>)

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.