Paket zdravilnih meditacij za otroke

(to povezavo si shranite pod zavihke)

Pomembno sporočilo!

Če je otrok že starejši (10+) in so mu tovrstne meditacije/pesmice malo nenavadne, se jim smeji, se jim čudi, itd… mu jih lahko čisto potiho predvajate ponoči medtem ko že spi.

Če poslušate zase, predlagam poslušanje na slušalkah!

Otroku ni potrebno dobesedno slišati čisto vsake besede. Meditacije lahko predvajate kar iz telefona na tiho.
Meditacija sproži proces zdravljenja. Te meditacije/pesmice so orodje preko katerih svetlobna bitja lahko delujejo in nam pomagajo.

Otroku ne predvajajte kar vseh meditacij po seznamu, vse povprek, saj bi lahko utegnilo biti preveč na enkrat. Razmislite skrbno kaj otrok potrebuje in vztrajajte z skrbno izbranim naborom meditacij in opazujte. Sklop meditacij prav za specifične težave je viden na dnu strani.

NATANČNI PROTOKOLI ZA VROČINO, NESPEČNOST, TREBUŠNE TEŽAVE IN ZAŠČITO OTROKA SO NA DNU TE STRANI!

Za vsa vprašanja sem na voljo na info@marjanrijavec.com ali 041-766-559


Energijska zdravilna pesmica – Tunelčki

Koristi pesmice: Čisti avrično polje, čakre in žarke zdravja. Jih ojača od 30% – 100% v roku naslednjih 2 – 3 ure. Otrok se počuti veliko bolj miren, sproščen, lahek.

Predvajati v primeru: Zelo koristno predvajati kar preventivno za čiščenje energijskega polja. Lahko vsak dan, lahko vsake par dni, koristno pa je sigurno vsaj 1x tedensko. V primeru vseh vrst fizičnih in psiholoških, vedenjskih težav, saj so čakre in avrično polje temelj vsega.

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko spi. 1x dnevno.

Koristno: Uporaba pesmice Tunelčki je zelo pogosto uporabljena kot uvod v bolj natančen protokol. Za vse protokole glej na koncu strani (navzdol).

Energijska zdravilna pesmica – Organčki

Koristi pesmice: Zdravljenje fizičnega in eterično-fizičnega telesa. Obnavlja notranje organe, kosti, kri, celice. Pospešuje celoten  proces samozdravljenja otroka. Ojača imunski sistem otroka, saj vpliva ob enem tudi na vranico, pljuča, timusno žlezo, kostni mozek, itd…

Predvajati v primeru: Če ima otrok fizične bolečine, oslabljene organe oz. oslabljen določen del telesa, oslabljen imunski sistem. Ob vseh vrstah bolezenskih stanjih je pesmica organčki koristna.

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko spi. 1x – 2x dnevno (za natančno kuro me kontaktirajte)

Koristno: Uporaba pesmice Tunelčki in Organčki skupaj vam ponuja odličen način za še bolj efektivno zdravljenje.


Energijska zaščita otroka z nadangelom Mihaelom

Koristi meditacije: Zelo močno zaščiti energijsko polje otroka. Pomaga preprečiti (omiliti) negativne miselne in čustvene vplive iz okolja in drugih ljudi. V otroku se ustvari kot nekakšno sterilno okolje, kjer se počuti varnega.

Predvajati v primeru: Če je otrok izpostavljen rednim prepirom/nasilju, napetostim med partnerjema ali družinskimi člani. V primeru čustvenih stisk doma, v vrtcu, šoli, v primeru medvrstniškega nasilja, pred nastopi/testi. Pred maturo, valeto, razgovori za prvo službo, skratka, takrat, kjer otrok potrebuje podporo.

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko spi. Vsak tretji dan oz. po potrebi.

Koristno: Efektivnost zaščite se ojača, če otrok posluša pred tem pesmico Tunelčk. Še dodatno pomaga če otroka dobro stuširate (po možnosti v slani vodi – kad) saj stem poskrbite, da bo energijsko polje otroka najprej dobro očiščeno.


Zdravilna energijska terapija za odpravljanje
PREBAVNIH MOTENJ

Koristi meditacije: Lajša oz. odpravlja prebavne motnje, krče, napetosti v trebušku, težav s presnovo določenih hranil.

Predvajati v primeru: Če ima otrok že zgoraj omenjene težave.

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko spi. 1x – 2x na dan oz. po potrebi.

Koristno: Tovrstno terapijo se lahko koristi kot samostojno. Uporaba Tunelčkov in Organčkov pa še dodatno ojača proces zdravljenja. (pomembno: zdravljenje poteka še kar nekaj ur po samem predvajanju, saj mora telo absorbirati vso to energijo)


Zdravilna energijska terapija za odpravljanje VROČINE

Koristi meditacije: Pospešuje upad telesne temperature otroka!

Predvajati v primeru: Če ima otrok povišano telesno temperaturo

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko spi. Vsak tretji dan oz. po potrebi.

Koristno: Efektivnost zaščite se ojača, če otrok posluša pred tem pesmico Tunelčk. Še dodatno pomaga če otroka dobro stuširate (po možnosti v slani vodi – kad) saj stem poskrbite, da bo energijsko polje otroka najprej dobro očiščeno. (Pomembno: zdravljenje poteka še kar nekaj ur po samem predvajanju, saj mora telo absorbirati vso to energijo)


Zdravilna energijska terapija za odpravljanje
NESPEČNOSTI in TEŽAV S SPANJEM

Koristi meditacije: Otrok bo bolj globoko in mirno spal. Odpravlja energijski vzrok za težave z spanjem.

Predvajati v primeru: Če ima otrok težave s spanjem, se ponoči prebuja, ima nočne more, se premetava, se tudi vi ne naspite.

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko že spi. 2x – 3x na teden oz. po dogovoru

Koristno: Efektivnost zaščite se ojača, če otrok posluša pred tem pesmico Tunelčk saj očisti vse energijske centre. Zelo koristno je otroku predvajati tudi sporsitveno meditacijo pred to energijsko terapijo.


Sprostitvena meditacija za otroke pred spanjem

Koristi meditacije: Postopoma vodi otroka v izjemno sproščeno stanje. Meditacija otroka sprosti, umiri in ga pripravi na spanje.

Predvajati v primeru: Če je otrok pod stresom, napet, razdražljiv, raztresen od dneva. Če želite otroka umiriti pred spanjem je to idealna meditacija.

Predvajajte kot uspavanko, preden otrok zaspi, lahko tudi ko spi. Predvajajte po potrebi, lahko tudi čez dan.

Koristno: Ta meditacija je samostojna, lahko pa jo uporabite tudi kot uvod v terapevtsko meditacijo za odpravljanje težav z nespečnostjo.


Meditacija – MOJ OTROK ZMAGOVALEC

Koristi meditacije: Otrok postane samozavestnejši, bolj v svojem centru, dobi občutek varnosti in moči. Pomaga pri razvijanju dobre samopodobe otroka, kot tudi kariernemu uspehu v prihodnosti. Meditacija je namenjena predvsem materam in otrokom.

Predvajati v primeru: Če je otrok plašen, ne odločen, pretirano zadržan, se veliko sekira in je pretirano dovzeten na dražljaje iz okolice. Veliko otrok je empatov, izjemno senzibilnih (kar je v resnici dar) in ta meditacija jih poveže z svojo notranjo močjo, da lahko žarijo v polni moči.

Predvajajte ko je otrok umirjen ali ko že spi. 1x dnevno (za trajanje presodite sami ali me kontaktirajte)

Koristno: Pomembno je, da o otroku razmišljate pozitivno, če tudi ima pomankljivosti/šibkosti, ne razmišljajte predolgo o njih, iščite v otroku potencial. Misli kakršne usmerjata starša do otroka imajo izjemno moč v dobrem in slabem smislu. Ta meditacija vzpostavlja ponovno sveže, svetle misli in opolnomoči tako mamo kot otroka.


Meditacija – POVEZOVANJE DRUŽINE

Koristi meditacije: Čiščenje in vzpostavljanje novih srčnih vezi znotraj družinice. Poudarek je predvsem na vez med očetom in otrokom, ter nato celotno družino. Čisti rane očeta, katere je prejel v otroštvu. Ta meditacija izbolšuje odnos med očetom in otrokom, ter vas poveže skupaj v celoto.

Predvajati v primeru: Če se oče otroka s težavo približa otroku (čustveno). V primeru prekomirnega prepiranja in napetosti z očetom otroka. V primeru oddaljevanja enega izmed družinskih članov. Če želite več harmonije v odnosu.

Predvajajte kadar želite, lahko poslušate same, idealno jpa e če poslušate meditacijo s partnerjem ali celo vsi skupaj, tudi otroci.

Koristno: Ta meditacija vam lahko pomaga razumeti odnos partnerja(očeta) do otroka. Sprejemanje in razumevanje, ter čista ljubezen so na koncu vedno zmagovalke 🙂


***DARILO***
Zdravilna energijska terapija za KUŽKE IN MUCKE

Koristi meditacije: Energijsko očisti telo vašega kužka ali mucke in s tem pospeši zdravljenje/okrevanje.

Predvajati v primeru: Da je vaš kužek ali mucek bolan, prehlajen, ima kakršne koli zdravstvene težave

Predvajajte kužku/mucku ko spi ali ko je buden, lahko ste zraven, lahko ne. Lahko pa predvajate meditacijo tudi sami in si vizualizirate proces. Zdravljenje na daljavo je prav tako efektivno kot v živo, le da je pomemben namen in fokus.

Koristno: Dobro je če se prej umirite in se resnično povežete z živalico.

SOS v primeru VROČINE

Navodila za uporabo: Predvajajte ta seznam 1x – 2x dnevno. (dop. in pop.) Otrok lahko spi, je buden, naj bodo pesmice potiho, niti ni nujno da jih razločno sliši. Če je možnost ga pred predvajanjem okopajte v slani vodi s par kapljicami sivke, lahko pa ga tudi pošpricate iz razdalje z mešanico vode in eteričnega olja sivke.

Ob res hudi vročini (40+) uporabite spodnji seznam 1x dnevno in poiščite zdravniško pomoč.

Meditacije v seznamu se predvajajo druga za drugo,  torej lahko otroka pustite v miru da spi in posluša oz. se izvaja zdravljenje. Če zaznate, da je otroku nelagodno prekinite s predvajanjem in bodite ob njemu/njej.

V primeru urgentnosti me vedno lahko kontaktirate na 041-766-559

Želim otročku vse dobro, naj bo zdrav 🙂

SOS v primeru TREBUŠNIH TEŽAV

Navodila za uporabo: Predvajajte ta seznam 1x – 2x dnevno. (dop. in pop.) Otrok lahko spi, je buden, naj bodo pesmice potiho, niti ni nujno da jih razločno sliši. Če je možnost ga pred predvajanjem okopajte v slani vodi s par kapljicami sivke, lahko pa ga tudi pošpricate iz razdalje z mešanico vode in eteričnega olja sivke.

Če ima otrok manjše trebušne težave, je že zgolj ena izmed zgoraj naštetih meditacij lahko dovolj. Poslušajte otroka, katera mu najbolj ustreza, testirajte!

Meditacije v seznamu se predvajajo druga za drugo,  torej lahko otroka pustite v miru da spi in posluša oz. se izvaja zdravljenje. Če zaznate, da je otroku nelagodno prekinite s predvajanjem in bodite ob njemu/njej.

V primeru urgentnosti me vedno lahko kontaktirate na 041-766-559

Želim otročku vse dobro, naj bo zdrav 🙂

SOS v primeru TEŽAV S SPANJEM

Navodila za uporabo: Predvajajte ta seznam kot uspavanko za lahkonoč oz. med spanjem. Otrok naj zaspi.  Predvajanje 1x dnevno je okej! Če je možnost ga pred predvajanjem okopajte v slani vodi s par kapljicami sivke, lahko pa ga tudi pošpricate iz razdalje z mešanico vode in eteričnega olja sivke. Večkrat otroka stuširajte čez teden saj to do določene mere očisti eterično telo, sol še posebaj. (za to na morju tako dobro spimo).

V primeru le občasnih spalnih izzivov, je meditacija sproščanja ali meditacija proti nespečnosti dovolj. Poslušajte svojega otročka oz. začutite, katera mu bolj ustreza in kdaj.

Meditacije v seznamu se predvajajo druga za drugo,  torej lahko otroka pustite v miru da spi in posluša oz. se izvaja zdravljenje. Če zaznate, da je otroku nelagodno prekinite s predvajanjem in bodite ob njemu/njej.

V primeru urgentnosti me vedno lahko kontaktirate na 041-766-559

Želim otročku vse dobro in naj mirno spi 🙂

SOS v primeru ENERGIJSKE ZAŠČITE OTROKA

Navodila za uporabo: Predvajajte ta seznam takrat ko želite otroka resnično zaščititi pred negativnimi vplivi drugih ljudi in iz okolja. Tunelčki očistijo polje, meditacija z Nadangelom Mihaelom ga dobro zaščiti, meditacija “Moj otrok zmagovalec” pa ga da v polno moč in samozavest!

Če je otrok zelo raztresen mu lahko predvajate pred tem seznamom tudi meditacijo sproščanja (rožnati žarek). Če lahko otroka pred predvajanjem okopate v Slani vodi s par kapljicami sivke bo super.

Ta protokol oz. meditacijo zaščite izvajajte le vsake 3 dni če je res nujno otroka zaščiti za daljše obdobje.

V pirmeru težkih družinskih razmer doma (prepiri, procesi ločitve, nasilje itd… koristite ta protokol redno, vsake 3 dni). Ob enem izvajajte tudi meditacijo harmoniziranja družine, če želite ohraniti/izboljšati odnos. Meditacija odpuščanja je tudi zelo koristna (poglejte tukaj). Odpustite sebi in partnerju za nespametno vedenje, to je ključ do odrešitve!

Meditacije v seznamu se predvajajo druga za drugo,  torej lahko otroka pustite v miru da spi in posluša oz. se izvaja zdravljenje. Če zaznate, da je otroku nelagodno prekinite s predvajanjem in bodite ob njemu/njej.

V primeru urgentnosti me vedno lahko kontaktirate na 041-766-559

Želim otročku vse dobro, naj bo zdrav in zaščiten z božansko voljo! 🙂