Eksperiment

Odlično, očitno ste resni… 🙂
Razumeti morate, da so določene informacije malo preveč specifične za javnost, s tem razlogom bom posredoval nekatere informacije preko filtra, emaila ali celo zgolj v živo tistim, ki jih res zanima več.

Pojdimo sedaj na eksperiment 🙂

Umirite se, zavedajte se svojega telesa,
nato pa poglejte proti gorovju, ki je pred vami,
začutite maso gorovja, začutite kamnine zotraj gorovja, začutite temperaturo gorovja, zvok….

Sedaj pa se počasi s pogledom dvigajte do slemena in počasi do najvišje točke. Ohranjajte pozornost na vrhu. Občutite energijo vrha…
Sedaj pa iz notranjosti glave pošljite val energije preko oči po zraku do vrha gore (kot nekakšen žarek, ki gre iz oči). Pomembno je da ste pozorni na prostor med vami in vrhom, tukaj se skriva skrivnost…Sposobnost osredotočenosti na prazen prostor med vašimi očmi in vrhom hribovja vam bo dala želejno razširitev zavesti. Ko uspete poslati to energijo (zavest) iz oči do vrha gore, potem obrnite proces. Iz vrha gore, preko praznega prostora nazaj do oči in sredine glave. Razširanje zavesti je kot mišica…Trenirajte jo! Hitro boste ugotovili, da lahko pošiljate svojo zavesto do gore in nazaj do vas in obratno v trenutku.

Ni nujno da je gora, samo veliko lažje je, lahko je rastlina, drevo, kamen, avto…Prakticirajte dnevno.
Ugotovili boste pri določenih materialih težje razširili zavest, kot pri drugih.

Igrajte se, testirajte, manj študirajte, manj razmišljajte več doživljajte <3

Poizkusite lahko tudi z svečo, glasba tudi zelo pomaga…Predvsem ritmični del skladbe nam omogoča ustvariti te točke odboja (kot špica pri sulici).

O koristih katere prinaša prav to ne bom razlagal tukaj, saj so individualne, lahko le rečem, da se globina doživljanja življenja pojača!

Opomnik, razširjajte svojo zavest v čistem okolju, če se le da v naravi. Tako je najbolj varno, kot tudi najhitreje. Začutite tudi vrhove dreves. Špice so vstopne točke za razširitev zavesti, če vam to kaj predstavlja.

Če potrebujete pomoč me lahko vedno kontaktirate!
Bodite lepo 🙂

Marjan

About Author

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Specializiran na področju Energijske Psihoterapije s katero ljudem pomaga ozavestiti ter razbliniti stare vzorce in omejujoča prepričanja. Opolnomočenje, jasnost in transformacija.