Zdravljenje Zamrznjene Rame: HITRO in VARNO

Ali trpite zaradi bolečine in omejenega gibanja v rami? Želite pozdraviti sovjo ramo brez tablet, operacij, injekcij in utrujajočih se fizoterapevtskih seans?

100% varno! Brez možnost zapleta. Zelo visoka uspešnost.

Zamrznjena rama (adhezivni kapsulitis) je stanje, ki povzroča togost, bolečino in omejeno gibanje v rami. Morda tudi vam ovira vaša vsakodnevna opravila? Pojavlja se počasi in lahko resno vpliva na vaše vsakdanje življenje, ovira vašo sposobnost opravljanja osnovnih nalog in zmanjša kakovost vašega življenja. Klasično zdravljenje lahko zajema fizoterapijo, injekcije, razgibavanje pod narkozo in dolgotrajno obravnavo.

Toda obstaja varna, naravna in hitra rešitev.(beri dalje)

Energijska terapija z dokazanimi rezultati

Kot Energijski Psihoterapevt sem v svoji 10 letni praksi ugotovil, da je pogostokrat razlog za omejeno gibljivost sprva psihološkega izvora. Akumuliran stres, skrbi, določena omejujoča prepričanja pričnejo ovirati pretočnost, ki se odraža kot vnetje v rami. Verjeli ali ne.  Skozi prakso sem spoznal učinkovite alternativne metode za zdravljenje zamrznjene rame z zelo dobrimi rezultati v le nekaj srečanjih. S  tehnikami sem pomagal že številnim ljudem povrniti gibljivost in olajšati bolečino, ki jih je spremljala mesece ali celo leta. Običajno lahko bolečina postopoma narašča in traja tudi do nekaj let ali celo življenje. A ni potrebno, da je tako. Naročite se na brezplačni posvet na Vrhniki. (o41 766 559)

Kako vam lahko pomagam?

Moj pristop k zdravljenju zamrznjene rame je celosten in temelji na naslednjih korakih:

  • Ocenitev stanja: Skupaj bomo ocenili stopnjo vašega stanja in določili najboljši protokol za ozdravitev. (brez tablet, operacij in injekcij)
  • Energijska terapija: Uporabil bom kombinacijo energijskih tehnik, prilagojenih vašim specifičnim potrebam, za pospešitev procesa zdravljenja.
  • Svetovanje in podpora: Skozi proces srečanj bova merila napredek delala prilagoditve za optimalen rezultat.

Zakaj izbrati energijsko terapijo za zamrznjeno ramo?

  • Brez bolečin in stranskih učinkov: Energijska terapija je naravna metoda brez uporabe zdravil ali invazivnih posegov.
  • Hitri rezultati: Številni moji klienti so že po nekaj seansah občutili opazno izboljšanje. Veliko jih je ozdravljenih že v pri terapiji.
  • Celostni pristop: Poleg lajšanja bolečin in izboljšanja gibljivosti, energijska terapija pozitivno vpliva tudi na splošno počutje.

Mnenja zadovoljnih klientov

“Po več mesecih trpljenja zaradi zamrznjene rame sem po priporočilu prijatelja obiskal energijskega terapevta. Že po nekaj terapijah sem občutil znatno izboljšanje, danes pa sem popolnoma brez bolečin!” – Marija K.

 

“Ne morem verjeti, kako hitro je terapija delovala! Roka, ki je bila skoraj neuporabna, je zdaj povsem gibljiva. Hvaležen sem za strokovnost in toplino terapevta.” – Marko T.

 

“Že po prvi terapiji me je bolečina popustila in gibljivost se mi je povečala za 80%. Ne morem verjeti, hvala g. Marjan!” – Denis V.

Pokličite  me še danes in začnite svojo pot do ozdravitve

Ne dovolite, da vam zamrznjena rama omejuje življenje. Pokličite me še danes in se dogovorite za prvo seanso. Skupaj bomo našli pot do vašega okrevanja.

Kontakt

Z veseljem vam pomagam do gibljive rame in svobodnega življenja.

 

Lepe pozdrave vam želim.

Marjan Rijavec (Specializiran Energijski Psiho(terapevt)