Želiš odnose izboljšat si ter končno zaživeti brez skrbi?

 

Ponovno začuti varnost in globok mir v sebi,

 

Dobrodošla na varna.si 🙂

Kaj si želiš?

ŽELIM ZAPUSTITI ODNOS

Zapusti ne zdrav odnos in ponovno zaživi svoje življenje svobodna, lahkotna in igriva.

ŽELIM IZBOLJŠATI ODNOS

Začutita ponovno harmonijo, srčnost in mir v vajinem odnosu.

ŽELIM LJUBEČEGA PARTNERJA

Pritegni svojega pravega življenskega partnerja in se podaj v novo življenje.

Razvajanje za tvoje telo in dušo 🙂

ANTISTRES TERAPIJA

Ponovno zaživi svoje življenje v polni radosti, občuti varnosti in globokem miru.

ENERGIJSKA MASAŽA ZA ŽENSKE

Dovoli se prepustiti nežnim tantričnim dotikom in ponovno začuti svojo ženstvenost.

READING IN VPOGLED

Z vpogledom in razlago v svojo življensko situacijo ponovno do svoje jasnosti in moči.

Jasnost, varnost, pomirjenost

Z energijskim vpogledom v vzrok tvoje življenske situacije te opolnomočim,
da situacijo RAZUMEŠ ter sprejmeš pomembne življenske odločitve LAHKOTNEJE!

Razumevanje ti daje občutek VARNOSTI in POMIRJENOSTI!

Marjan Rijavec

Imaš vprašanje?
info@marjanrijavec.com
041 766 559
(Terapije izvajam na Vrhniki ali na daljavo)

Marjan

Intuitiven, duhoven, čuteč, tantrični moški. Profesionalno energijski terapevt, jasnovidec, učitelj in ob enem učenec ter ljubitelj vsega kar ima globino.

Duhovne in energijske metode, nauke in znanja podajam na enostaven, prizemljen a ob enem senzualen način.

Moja naloga je, da ti pomagam ponovno vzpostaviti stik s samo seboj. Želim si, da cvetiš v svoji ženstvenosti in se počutiš nerealno TOP! Moderna ženska mora postati in se PONOVNO preleviti v BOGINJO, se začutiti in se povezati s svojo esenco. (to je najhitrejša pot do kolektivnega duhovnega preboja)

Odnosi so moja tarča!

Mnogo žensk ne živi svojega polnega potenciala ravno zaradi ne podpornega odnosa v katerem se nahajajo že leta. Z uporabo naprednih energijskih tehnik in uvidov ti pomagam zapustiti ne zdrav odnos, izboljšati trenutni partnerski odnos ali odnos s seboj ter celo pritegniti svojega pravega življenskega partnerja.

Rezultat so ponovna jasnost, moč, pogum, čutenje sebe, lahkotnost, radovednost, igrivost in ponovna strast do življenja.

Če si želiš doživeti prav to, si na pravem mestu 🙂

Začuti se še danes in vedi da Varna.si <3
Marjan Rijavec

Izkušnje zadovoljnih strank

Mateja (40) – ODNOSI

Že mnogo let sem bila v težkem partnerskem odnosu iz katerega nisem in nisem mogla iti. Po pogovoru, vpogledu in sklopu energijskih terapij z Marjanom pa sem dobila ponovno moč, zaupanje vase in se v roku 3 mesecev po terapiji uspešno ločila. Sedaj sem lahkotna!

Aleksandra (25) – ODNOSI

Že v prvi terapiji sem prejela pomembne odgovore na svoja vprašanja v povezavi z odnosom.

Špela I. (31)

Po terapiji z Marjanom sem ponovno dobila voljo in moč do življenja.

Petra V. (45) – ZDRAVJE

3 leta me je zaradi narave dela dan za dnem hudo bolel vrat. Spoznala sem Marjana in že po prvi terapiji je bolečina v vratu povsem izginila. Presenečena in presrečna!

Miloš (50) – ZDRAVJE

3 leta sem ne prestano kašljal brez pravega razloga oz. diagnoze . Po priporočilu prijateljice sem prišel na terapijo k Marjanu. Med terapijo sem dejansko čutil kako se mi je cmok iz grla odlepil. Prvič po treh letih sem se do dobra odkašljal. Od te terapije naprej presenetljivo ne kašljam čisto nič več. Toplo priporočam!

Erik O. (38) – KARIERA in DUHOVNI PREBOJ

Zadnjih 5 let sem nenehno dobival intuitivna sporočilca, vendar jim nisem jim zaupal, bal sem se. Marjan je v meni videl izjemen potencial. Nato sva naredila vpogled in energijsko terapijo, kjer sva odstranila blokade. Od te terapije je moj kanal odprt in sedaj tekoče kanaliziram zase kot tudi že celo za druge. Kakšen preobrat!

Milena T. (48) – ZDRAVJE in KARIERA

Že celo življenje se ukvarjam s svojimi zdravstvenimi težavami. Marjan pa je v meni videl potencial namesto težavo. Rekel je “Zdravi ste Milena, začeti morate delati tisto kar si res želite in ozdraveli boste!” Od nekdaj čutim, da sem zdravilka in da lahko pomagam ljudem. Sem pa bila pred leti pri nekem terapevtu, ki mi je rekel, da nikoli ne bom zdravilka. To sem si močno zapomnila. Leta in leta sem se ukvarjala s svojimi težavami, ko pa se je težava skrivala tu. Marjan je ta zapis našel in z energijsko terapijo temeljito odstranil. Takoj za tem sem dobila nov zagon in voljo…Kupila sem nihalo, angelske karte in pričela končno delovati. Moj um je sedaj bister in postajam vedno bolj močna! Zanimivo je kako se rešitev na težavo skriva lahko povsem drugje! 100x Hvala!

Iris (29) – DUHOVNA POVEZAVA

Že od nekdaj sem se nekako počutila zmedena in ne povezana. Po pogovoru in vpogledu sva z Marjanom ugotovila, da se skriva razlog v strahu pred Bogom. Posledično sem zanikala duhovni aspekt sebe, torej svoje bistvo. Ta strah je Marjan z energijsko terapijo odstranil in ga transformiral v božansko zaupanje. Med terapijo z Marjanom se mi je odprlo tretje oko in jasnovidnost, videvala sem božanska bitja in prvič občutila tako močno povezavo z Bogom.  Občutek je bil božanski! Sedaj zaupam in se zavedam, da je vodstvo vedno z menoj. Iskreno hvala 🙂

Jasna V. (52) – KARIERA in USPEH

Marjan mi je skozi vpogled ozavestil in podal pomembne informacije glede blokad, ki so ovirale mojo pot do uspeha v poslu. Sedaj končno razumem! Hvala Marjan!

Jan (34) – MNENJE PRIJATELJA

Marjan te hitro popelje iz vloge žrtve v vlogo moči. V tebi vidi darove, potencial, talent in te usmeri na pravo življensko pot. Iz svojega problema, te preusmeri, kako lahko s pomočjo drugim in deljenjem prideš do rešitve. Če tudi prideš na terapijo k njemu zaradi težave, boš odšel kot oseba s smislom in misijo, če seveda to sam želiš. To je kar vsi potrebujemo. Hvala ti!

Ana T. (34) – ZDRAVJE

Že teden dni sem bila povsem izmučena, vnet mehur, vročina, slabost, boleče uriniranje na vsakih 30 minut. Odločila sem se za pomoč pri Marjanu. Med terapijo sem celo 2x bruhala in čutila olajšanje. Po 2 urni terapiji je bolečina med uriniranjem izginila v celoti. Naslednji dan sem se zbudila povsem sveža in polna moči. Hvaležna zelo!

Jožica (68)

Meditacija skozi katero me je peljal Marjan mi je polepšala dan.

Članki in zapisi

ODNOSI | PARTNERSTVO | VARNOST | ŽENSKA ENERGIJA | DUHOVNOST