Reflektivne Karte

Glavna “tehnika” s katero se duša uči je VEČERNA REFLEKSIJA.

Tako preprosto a pomembna navada, ki transformira življenje.

Ne gre za tableto, ki odstrani vse tegobe v življenju, je pa način kako skozi povečano čuječnost in zavedanje dojamemo kako naše misli, občutki, besede in dejanja tekom dneva kreirajo našo realnost. Večerna refleksija nam omogoča videti zakaj je naše življenje takšno kot je. Kje so naši vzroki, jedra, semena za nastale izzive.

Če se človek vsak dan kronično jezi že 25 let in tega ne vidi, da škoduje sam sebi, tako da jemlje tablete za srce in ima šibko prebavo ter da ljudje okoli njega ne želijo biti z njim, saj jih njegova jeza rani in iritira, potem takemu ni pomoči. Skozi večerno refleksijo pregledamo svoj dan in vidimo v povezavi s specifično vrlino, ki jo želimo razviti, kako nam je šlo in kako lahko spremenimo sebe.

To kar misliš to si.

Reflektivne karte zajemajo vprašanja, ki so povezana s 5 vrlinami kot so ljubečnost, dobrosrčnost, marljivost, natančnost v izražanju in dojemanju ter ravnovesje. Teh 5 vrlin je povzetih iz sistema Pranic Healing in Arhatska Joga, v osnovi pa so tovrstne vrline prisotne v različnih kulturah, religijah, življenskih naukih in so splošno veljavne.

Reflektivne karte nas opolnomočijo.

Z njimi pogledamo vase. So pot do prevzemanja odgovornosti.

Niso drugi krivi za naše življenje. Mi sami ustvarjamo realnost kakršno je, s svojimi mislimi, besedami, dejanji. In moč je spremeniti vse te.

Pravo vprašanje, pravi odgovor je moto teh kart in povabim vas, da iskreno odgovorite na vprašanje, ki se je/bo pojavilo na Reflektivni Karti.