personalizirana audio meditacija
personalizirana meditacija

Personalizirana audio meditacija

Personalizirana meditacija je namenjena vse tistim, ki si želite meditacije namenjene prav posebaj vam in vašim potrebam. Morda ne veste kako začeti meditirati, morda imate zelo specifičen cilj in si želite meditacijo usmeriti prav v ta cilj ali pa ste preprosto radovedni in želite poglobiti svoj odnos s seboj.

Meditacijo dobite v audio obliki in jo lahko poslušate kadar koli želite. Pred samim začetkom se pogovoriva in narediva uvodni coaching ter tako najdeva ključna jedra.

Meditacija se lahko dotika vseh področij življenja od zdravja, odnosov, čustvenega zdravja, kariere ali pa je  namenjena za dosego specifičnega cilja. V osnovi je namenjena spuščanju ovir in blokad, ki nas ovirajo pred dosego cilja.

Primer: Gospa je prišla do mene s težavo v odnosu med njo in njeno mamo. Gospa ni vedela kako se lotiti tega in postaviti meje, čustveno je bil povsem zavozljana. Da nisva trošila časa in sredstev za terapije sva se raje odločila za meditacijo.  Naredila sva uvodni pogovor in videla kje so žarišča, zamere in katera prepričanja jo držijo v ozadju. Posneta je bila meditacija, dostavljena naslednji dan in gospa je v roku enega meseca povsem spremenila odnos do sebe, matere in njunega odnosa. To kar je leta prej tolerirala je prekinila v le nekaj tednih.

 

Za več informacij me lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca.

    Kdaj bom dobil/a meditacijo?

    Najkasneje v roku dveh dneh po uvodnem pogovoru.

    Kakšna je cena?

    70€ – 100€, odvisno od kompleksnosti.