Kompulzivno hranjenje

Komupltivno hranjenje ali čustveno hranjenje je mnogokrat razlog za našo utrujenost, lenost, počasnost, slabši asimilacijo hranil in podobnega. Proces prebave terja precej energije, kar nam otežuje miselni proces. Meditirati, študirati ali biti zelo intelektualno nabit, po težkem obroku ali bo vrečki piškotov ali čokolade je zelo težko dejanje. Za to je pravilna prehrana bistvenega pomena za optimalno delovanje. Večina ljudi se sooča s pretirano željo po sladkorju, ki je eden najbolj zasvajujočih med živili, posebno je to pogosto pri ljudeh, ki ne jedo mesa in so izključno na vegetrajnski ali veganski prehrani. S tovrstnimi izzivi sem se srečeval tudi sam.

Kako nad čustveno hranjenje?

Po naprednem sistemu Pranic Healing imamo na voljo protokol s katerim odstranjujemo forme kompulzivnega hranjenja. Le te se zatikajo v specifičnih centrih in po natančnem vpogledu in odstranitvi le teh pride do izboljšanja in manjše želje po hrepenenju po sladkorju, prenajedanju ali ostalih prehranskih navadah.

Rezultat terapije je večja jasnost, odločnost, volja po prenehanju in ob enem manjša želja po specifični hrani, ki nam hromi življenje.

 

Komu je priporočena tovrstna terapija?

Tovrsteno terapijo priporočam vsem, ki želite opustiti nezdrave prehrambene navade od sladkorja, alkohola, specifične hrane, bolimije in ostalih prehransko-čustvenih izzivov.

 

Rezervirajte svoj termin

  Energijski terapevt, raziskovalec in mentor za življenje. Specializiram se na področjih alternativne medicine, energijske anatomije in duhovno-ezoteričnih ved. Ljudem pomagam ustvariti jasno življenje. Življenje z Namenom.

  O podjetju

  Inštitut za Praktično Duhovnost s.p.

  Robova ulica 6

  1360 Vrhnika

  info@marjanrijavec.com

  041-766-559

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja

  Cenik in pogoji

  Izjava o odgovornosti

  Politika zasebnosti

  Piškotki