Izkušnje Strank

Mateja (40) – ODNOSI

Že mnogo let sem bila v težkem partnerskem odnosu iz katerega nisem in nisem mogla iti. Po pogovoru, vpogledu in sklopu energijskih terapij z Marjanom pa sem dobila ponovno moč, zaupanje vase in se v roku 3 mesecev po terapiji uspešno ločila. Sedaj sem lahkotna!

 

 

Aleksandra (25) – ODNOSI

Že v prvi terapiji sem prejela pomembne odgovore na svoja vprašanja v povezavi z partnerskim odnosom.

Špela I. (31)

Po terapiji z Marjanom sem ponovno dobila voljo in moč do življenja.

Petra V. (45) – ZDRAVJE

4 leta me je zaradi narave dela dan za dnem hudo bolel vrat. Že po prvi terapiji je bolečina v vratu povsem izginila. Hvala.

Miloš (50) – ZDRAVJE

3 leta sem ne prestano kašljal brez pravega razloga oz. diagnoze . Po priporočilu prijateljice sem prišel na terapijo k Marjanu. Med terapijo sem dejansko čutil kako se mi je cmok iz grla odlepil. Prvič po treh letih sem se do dobra odkašljal. Od terapije naprej presenetljivo ne kašljam čisto nič več.

Erik O. (38) – KARIERA in DUHOVNI PREBOJ

Zadnjih 5 let sem nenehno dobival intuitivna sporočilca, vendar jim nisem jim zaupal, bal sem se. Marjan je v meni videl izjemen potencial. Nato sva naredila vpogled in energijsko terapijo, kjer sva odstranila blokade. Od te terapije je moj kanal bolj odprt in postajam bolj intuitiven

 

 

Milena T. (48) – ZDRAVJE in KARIERA

Že celo življenje se ukvarjam s svojimi zdravstvenimi težavami. Marjan pa je v meni videl potencial namesto težavo. Rekel je “Zdravi ste Milena, začeti morate delati tisto kar si res želite in ozdraveli boste!” Od nekdaj čutim, da sem zdravilka in da lahko pomagam ljudem. Sem pa bila pred leti pri nekem terapevtu, ki mi je rekel, da nikoli ne bom zdravilka. To sem si močno zapomnila. Leta in leta sem se ukvarjala s svojimi težavami, ko pa se je težava skrivala tu. Marjan je ta zapis našel in z energijsko terapijo temeljito odstranil. Takoj za tem sem dobila nov zagon in voljo…Kupila sem nihalo, angelske karte in pričela končno delovati. Moj um je sedaj bister in postajam vedno bolj močna.

Iris (29) – DUHOVNA POVEZAVA

Že od nekdaj sem se nekako počutila zmedena in ne povezana. Po pogovoru sva z Marjanom ugotovila, da se skriva razlog v strahu pred Bogom. Posledično sem zanikala duhovni aspekt sebe, svoje bistvo. Po odstranitvi teh informacij se počutim bolj povezana s seboj.

Jasna V. (52) – KARIERA in USPEH

Marjan mi je podal pomembne informacije glede mojih blokad, ki so ovirale mojo pot do uspeha v poslu.

Jan (34) – MNENJE PRIJATELJA

Marjan v tebi vidi darove, potencial, talent in te usmeri na pravo življensko pot. Iz svojega problema, te preusmeri, kako lahko s pomočjo drugim in deljenjem prideš do rešitve. Če tudi prideš na terapijo k njemu zaradi težave, boš odšel kot oseba s smislom in misijo, če seveda to sam želiš. Priporočam!

Ana T. (34) – ZDRAVJE

Že teden dni sem bila povsem izmučena, vnet mehur, vročina, slabost, boleče uriniranje na vsakih 30 minut.  Med terapijo sem celo 2x bruhala in čutila olajšanje. Po 2 urni terapiji je bolečina med uriniranjem izginila v celoti. Naslednji dan sem se zbudila povsem sveža in polna moči. Hvaležna zelo!

Jožica (68)

Meditacija skozi katero me je peljal Marjan mi je polepšala dan.

Za rezervacijo termina pišite na

  marjan rijavec logo

  Večni raziskovalec in iskalec resnice. Izvajalec Čakralne Diagnostike in Čakralnih terapij. Marjan pomaga  ljudem k mentalni jasnosti in razumevanju sebe.

  O podjetju

  Inštitut za Praktično Duhovnost s.p.

  Robova ulica 6

  1360 Vrhnika

  info@marjanrijavec.com

  041-766-559

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja

  Cenik in pogoji

  Izjava o odgovornosti

  Politika zasebnosti

  Piškotki