Pogosta vprašanja

Kaj je osnovna vloga meditacij

Meditacije so v resnici kanal/orodje preko katerega božanska bitja zdravijo otroka. Telo se v resnici zdravi samo. Tudi, če se urežemo se rana brez poseganja zaceli, vendar počasneje, če jo negujemo hitreje…Tovrstne energijske meditacije pospešujejo proces zdravljenja vašega otročka.

Kaj bo otrok med in po meditaciji občutil?

Vsak otrok je drugačen in tudi vsak reagira drugače. Vendar najbolj pogosti pojavi o katerih starši pričajo pri otroku so, umirjenost, lahkotnost, sproščenost, spokojnost in tudi radost. (veliko otrok uživa ob poslušanju tovrstnih meditacij/pesmic in si jih želi še)

Zakaj meditacije delujejo?

Vse je energija, vse ima svojo frekvenco, vibracijo…Energija pa sledi namenu. To kar mislimo, govorimo, to potem živimo in prejemamo. To kar dajemo to prejemamo. Meditacije so načrtno usmerjene v določen namen za najvišje in najboljše dobro otroka. Če ste zelo senzibilni lahko začutite, da je za vsako meditacijo bitje, ki ima svojo frekvenco/energijo. V tem primeru so meditacije vodene/kanalizirane, to pomeni, da jaz zgolj pričam procesu zdravljenja, katerega izvajajo božanska bitja. Te meditacije so ključ preko katerih božanska bitja lahko funkcionirajo in pomagajo otrokom.

Potem se vprašate, zakaj pa ta bitja ne bi pomagala kar sama?
Za to ker imamo ljudje svobodno voljo, katero višje sfere spoštujejo! S tem ko ste se odločili za nakup Zdravilnih meditacij ste dali božanskemu dovoljenje, da pomagajo vam in vašemu otročku! Izjemno delo, čestitke 🙂

 

Iz vidika skeniranja eteričnega polja se ob pozitivnih besedah “Si poln moči in radosti” avrično polje dobesedno ojača. Bolj kot je oseba energijsko in duhovno razvita (ima večje čakre) močnejši efekt doseže zgolj z svojimi besedami nase in na druge.

Ostale prednosti meditacij?

Tablet/sirup ali plenice je potrebno kupovati redno, meditacije pa ostanejo vaša za vedno.
Z enkratnim nakupom lahko pomagate otroku mnogo, mnogo krat!
Ostale posebnosti: Meditacije so zelo skrbno energijsko programirane, saj tako dosežejo maksimalni učinek.

Za koga paket zdravilnih meditacij ni?

Paket meditacij ni za starše, ki pričakujejo čudežno ozdravitev že po prvem poslušanju! Zdravljenje je proces in vključuje mnogo faktorjev. Energijski aspekt pa je eden izmed večjih, saj je vse energija. Telo se zdravi samo, meditacije pa proces zdravljenja močno pospešijo! To je osnovni namen meditacij, pomagati otroku okrevati HITRO!

Kako izgleda otrokovo energijsko polje po terapiji?

Otrokova avra se ojača od 30% – 100% in postane svetlejša, čakre postanejo čistejše, prosojnejše bolj zdrave, prav tako organi. Eterični zamaški in blokade se odstranijo in pošljejo v božjo luč. Otrok se počuti lahkotnejšega in bolj v svoji moči!

Kaj se zgodi po meditaciji/pesmici

Proces zdravljenja se med meditacijo prične, po meditaciji pa se tudi nadaljuje. Zdravljenje je proces, tudi tablet katerega pojemo učinkuje z zamikom. Enako je tudi pri energijskih terapijah in meditacijah. Proces se nadaljuje od 3 – 5 ur po meditaciji.

Lahko otrok nelagodno odreagira na meditacijo?

Stranskih učinkov do sedaj še ni bilo poročati, saj je namen meditacij resnično dober. Če otrok reagira nekoliko bolj nemirno je to lahko odraz čiščenja določenih energijskih blokad. Če se stanje čez čas ne normalizira prenehajte s predvajanjem in me mirno kontaktirajte.

Koliko časa je potrebno predvajati določeno meditacijo?

Odvisno od stanja otroka. Če je težavica majhna, lahko že v eni ali parih poslušanih pride do popolnega izboljšanja, če je stvar resnejša 1 – 4 tedne vsak dan oz. parkrat tedensko. Več o tem boste izvedeli po nakupu, lahko pa me vedno kontaktirate za še več informacij na info@marjanrijavec.com ali 041-766-559

Kaj če kljub rednemu poslušanju ne pride do ozdravitve?

Zdravljenje otroka je proces in vključuje mnogo faktorjev, od okolja v katerem biva, ljudi s katerimi je obkrožen, hrane pa tudi njegove dušne naloge, preteklih življenj in podobno. Če se stanje ne izboljša kljub rednemu poslušanju me kontaktirajte in se bomo dogovorili za individualno terapijo ali personalizirano avdio meditacija prav za vašega otroka, očitno je potrebno nameniti otroku natančnejšo obravnavo. Cilj meditacij je pospešiti proces zdravljenja, telo se zdravi samo!!!

Kaj so ostale prednosti meditacij?

Meditacije vam ostanejo za vedno! Še tablete/sirupe/plenice je potrebno redno kupovati, tovrstnih zdravilnih meditacij pa ne. Uporabite jih lahko v primeru ko potrebujete hitro pomoč v kombinaciji z klasično medicino.

Kje lahko dobim več informacij?

Najlažje pridete do več informacij tako, da me pokličete preko telefona 041-766-559, preko emaila info@marjanrijavec.com ali preko spletnega pogovora, če je seveda na voljo.

Kdo sem in s čim se ukvarjam?

Zelo zgodaj sem ugotovil, da sem na svet prišel s ciljem da pomagam ljudem, predvsem z energijskega vidika, saj sem že kot mladenič zaznaval okolico precej globoko. Jasnočutnost se je začela iz leta v leto jačati do te mere, da energijo sedaj tudi vidim. Delujem kot energijski terapevt ter ljudem pomagam odpraviti energijske nestabilnost v njihovem avričnem polju in čakrah. Med samo terapijo izvajam jasnovidne vpoglede kar pospeši proces zdravljenja. Nalepi certifikate.

Želela bi si natančnejše obravnave mojega otroka, kaj narediti?

Če ima vaš otročiček resnejše stanje obstaja verjetnost, da ga bo potrebno obravnavati individualno. To pomeni, da se izvede jasnovidni vpogled in energijsko terapijo oz. sklop terapij v določenem časovnem obdobju v živo ali na daljavo. Za več informacij in posvet me pokličite na 041-766-559 ali preko elektronske pošte info@marjanrijavec.com Prispevek za individualno terapijo je 60€ za odrasle, 50€ za otroke do 18. leta starosti

Katera je meni najljubša meditacija?

Zelo sem navdušen nad meditacijo sproščanja, saj je žarek sočutja in milosti resnično umirjen in sproščujoč. Zelo mi je tudi pri srcu energijska zaščita otroka…Nadangel Mihael se je zelo lepo potrudil pri tej meditaciji, vso spoštovanje vsem svetlobnim bitjem, ki pomagajo pri zdravljenju otrok, družine in ljubljenčkov skozi vseh 9 meditacij.

2019/06/30 08:00:00