globinska-antistresna-energijska-terapija

Po metodi Pranic Healing

Celostni Antistresni Energijski Tretma

Glavne koristi celostnega tretmaja:

 • Globinska odstranitev stresa/skrbi/žalosti,…
 • Ponovna kalibracija energijskega polja in čaker
 • Osvoboditev ne podpornih vezi
 • Umirjenost, lahkotnost in občutek varnosti
 • Čustvena stabilnost in mentalna jasnost
 • Celostna Energijska zaščita

Stres, strah, dvom, skrbi, žalost in vsi sorodni občutki so v resnici povsem nekaj normalnega.  Preko občutkov se ljudje učimo in so nujno potrebni. Brez občutkov ne bi čutili niti veselja, niti žalosti. Kako turoben svet bi bil kajne?

 1. del – Pogovor

Problem nastane, ko te neprijetne občutke/misli ne zmoremo sprocesirati in se naberejo ter zataknejo v energijskem polju in na koncu tudi v telesu. Temu rečemo kronično stanje, ki ga je potrebno nemudoma tretirati. Stres, strah, anksioznost in ostali občutki vplivajo na našo kognitivno funkcionalnost, odnose, kariero, finance in na koncu tudi zdravje. Tovrstni občutki nastajajo zaradi različnih dejavnikov in preko pogovora in energijskega vpogled (seveda, če to želiš) najprej zajeziva jedro, torej “KAJ POVZROČA STRES”.

2. del – Globinsko čiščenje in popolna sprostiev

Drugi del seanse pa je namenjen popolni sprostitvi in globinskemu čiščenju. Enostavno s pomočjo rok odstraniva stresno energijo, energijo strahu, skrbi, dvoma in ostalih. Celoten tretma poteka po svetovno priznani metodi Pranic Healing in se izvaja brez dotika. V samem procesu terapije se z energijskim vpogledom in skeniranjem določi kje se energija stresa in ostalih ZATIKA. To potem natančno odstraniva. Povsem varno in učinkovito.

V samem procesu odstraniva nepodporne vezi od ljudi, ki nas energijsko izčrpavajo ter na koncu ustvariva močno energijsko zaščito. Ta zaščita preprečuje vpliv zunanjih ne podpornih misli, čustev in vezi, ki jih ustvarijo drugi ljudje ali pa se nahajajo npr. doma ali v stresnem delovnem okolju.

Rezultat je globoka umirjenost, lahkotnost in občutek varnosti.

Po sami terapiji se energijska polja in energijski centri skalibrirajo ter pridejo v popolno ravnovesje. 

 

Za koga je globinski antistresni tretma?

Antistresni Energijski tretma je namenjen vsem, ki se želite do dobra spočiti , umiriti in otresti težkih bremen vsak dana ter resnično zadihati s polnimi pljuči.

Vabljeni.

Za več informacij ter rezervacijo termina pokliči 041-766-559 ali info@marjanrijavec.com

ps.: Za celostno notranjo transformacijo se priporoča Personaliziran Duhovni Načrt.

Delujem kot energijski psihoterapevt z opravljenimi preko 700 terapijami ter z 9 mednarodno priznanimi certifikati iz področja duhovno-energijskih ved. Moje delo je specializirano v področje alternativne medicine, energijske anatomije, duhovnosti in intenzivnega raziskovanja vpliva naših misli.

Želiš izvedeti več?

  marjan rijavec logo

  Večni raziskovalec in iskalec resnice. Izvajalec Čakralne Diagnostike in Čakralnih terapij. Marjan pomaga  ljudem k mentalni jasnosti in razumevanju sebe.

  O podjetju

  Inštitut za Praktično Duhovnost s.p.

  Robova ulica 6

  1360 Vrhnika

  info@marjanrijavec.com

  041-766-559

  Pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja

  Cenik in pogoji

  Izjava o odgovornosti

  Politika zasebnosti

  Piškotki