Čakralna Diagnostika

je proces, kjer na podlagi stanja tvojih energijskih centrov (čaker) locirava nepodporna jedrna semena in jih s čakralno terapijo tudi odstraniva.

Tvoje energijsko telo in čakre so kot zemljevid, ki nakazujejo izvor problema kot tudi konkretne rešitve.

Naše čakre nosijo informacije, spomine, miselne forme, čustvene vtise, eterične vezi, so različnih oblik, razvitosti in odprtosti.

V njih so zavite različne rane kot tudi darovi in potenicali in s Čakralno Diagnostiko razbereva prav ta tvoj notranji zemljevid, ki te opolnomoči z razumevanjem in jasnostjo.

Čakralna Diagnostika ti pomaga razumeti tvoj problem/izziv/cilj ali željo iz duhovno/mentalno/čustvenega vidika.

Saj konec koncev naše misli in čustva kreirajo našo fizično realnost.

S tovrstnim razumevanjem prideš do rešitve.

 

Semena v čakrah?

Naše čakre nosijo mnogo semen, katere smo sami zasejali tekom življenj ali pa so jih posadili drugi v nas (starši, vrstniki, partnerji, itd…)

Ta semena so podporne ali manj podporne informacije, spomini, miselne forme, prepričanja, čustveni vtisi, eterične vezi.

V 99% primerih kot tudi v tvojem primeru prihaja do problema zgolj, ker so željeni cilji in naše misli(semena) v neskladju. 

Primer

Želite si biti bolj samozavestni, v našem solarnem pleksusu pa je seme (prepričanje), da nismo dovolj vredni. Z Čakralno terapijo odstraniva večji del teh semen, pokažem pa ti tudi način kako sam/a čistiti nepodporna semena ven.

V čakre so zavite različne rane kot tudi darovi in potenicali in s Čakralno Diagnostiko razbereva prav ta tvoj notranji zemljevid, ki te opolnomoči z razumevanjem in jasnostjo.

Čakralna Diagnostika ti pomaga razumeti tvoj problem/izziv/cilj ali željo iz duhovno/mentalno/čustvenega vidika ter ti razsvetli pot…

Pot kako priti do željenega cilja enostavno.

 

Vprašanje je le kaj je tvoj cilj?

Česa si želiš?

Za rezervacijo termina ali dodatna vprašanja mi pišite.

    čakralna diagnostika marjan rijavec