ANTI STRESNA ENERGIJSKA TERAPIJA

Stres, strah, depresija, anksioznost in podobne izraze je moč slišati že skoraj v vsaki reviji, mnogih člankih in poročilih. Dejstvo je, da nam hiter način življenja in pomankanje povezave s samim seboj odnaša svoj lastni center, svoj notranji mir, kar pa je osnova za prijetno življenje drži? Po delu z mnogimi strankami, ki so uspešno premagale kronično depresijo, stres, družbeno anksioznost, strahove, zapustile nepodporne odnose, premagale nizko samo podobo, ipd…ti lahko povem, da je jedrni občutek po katerem ljudje hrepenimo občutek MIRU in VARNOSTI. Pomisli dobro prav zdaj in videl/a boš, da to drži kot pribito. MIR in VARNOST.

Lahko ti povem iz lastne izkušenje kako je doživljati panične napade, biti depresiven mesce, in biti brez volje dan za dnem. No upam, da nisi v tako težki situaciji ravno ti, sedaj. Če pa si, ti pa lahko povem, da se da priti ven iz te godlje in to na dokaj enostaven način. Saj veš kako pravijo. Če nečesa sam ne izkusiš ne moreš pomagati drugim in to 100% drži.

 

Ker sem dojel kako globoko lahko dejansko človek pade in nato še po raziskavah uvidel, da je 70% ljudi kronično pod stresom, depresijo, strahom ali ostalimi psihološkimi izzivi…sem se odločil, da poglobim svoje življensko delo prav razumevanje stresa in psiholoških izzivov iz energijskega vidika. Kot energijski terapevt in videc pristopam do stresa na povsem drugačen način, ki je človeku zelo prijazen, varen in poseže direktno v jedro problema. Tableti in diagnoze me niso prepričale, verjetno tudi sam vidiš, da ni trajnega učinka, drži?

Vedel sem, da obstaja nekaj LAŽJEGA, nekaj HITREJŠEGA in veliko bolj UČINKOVITEGA. Odgovor sem končno našel in sedaj ga delim z mnogo ljudmi po Sloveniji, ki se srečujejo z izgorelostjo, stresom, anksioznostjo, fobijami, depresijo in podobno. Odstranjevanje tovrstnih blokad, miselnih form, nepodpornih prepričanj iz podzavesti in energijskega polja je v resnici zelo enostavno, vse kar je potrebno je tvoja odprtost in pristna želja po izboljšanju. Si želiš za živeti v polnem miru in radosti? Ponovno?

Pomagam ti narediti načrt kako priti brez tablet in norih diagnoz do popolnega miru, ravnovesja in predvsem ponovne volje do življenja. Pokliči in narediva 15 minutni kratek vpogled ter vidiva kakšno je stanje in kaj bo bilo potrebno narediti. 041-766-559 (info@marjanrijavec.com)

Živeti sproščeno in lahkotno je mogoče, le narediti moramo prave korake ob pravem času.