ZAŽIVI SVOJE SANJE!

Ponovno začuti globok notranji mir v sebi, lahkotnost, svežino, harmonične odnose, finančni in karieri uspeh, samozavest in globok občutek VARNOSTI v svojem telesu!

 

Naj ti še povem da je to…

100% MOGOČE!

 

Omejujejo nas le naši (v resnici majčkeni) notranji strahovi in prepričanja katere z Energijsko Psihoterapijo pri kateri uporabiva poseben laserski Quartz kristal z lahkoto  izkoreniniva, izpuliva in odvrževa ven iz tvojega energijskega polja.


Sledi olajšanje in HITRA manifestacija željenega!

ANTISTRES TERAPIJA

Ponovno zaživi svoje življenje v polni radosti in globokem miru.

DENAR IN POSEL

Izboljšaj svoj posel, finance in kariero ter manifestiraj lahkotno.

ZA PARE

Začutita ponovno harmonijo, srčnost in mir v vajinem odnosu.

MLADI IN OTROCI

Zdravje in mirnost vašega otroka sta na prvem mestu. Mogoče je!

Jasnost, varnost, pomirjenost

Z energijskim vpogledom v vzrok vaše življenske situacije vas opolnomočim, da situacijo RAZUMETE ter sprejmete pomembne življenske odločitve LAHKOTNEJE!

Razumevanje vam daje občutek VARNOSTI in POMIRJENOSTI!

Marjan Rijavec

Marjan Rijavec

Kot si že verjetno ugotovil/a sem velik oboževalec vode, morja, poletnega vzdušja, prelepih plaž, predvsem pa občutka lahkotosti, sproščenosti in igrivosti, ki nam ga poletje ponuja.

Odgovor se skriva v mojem otroštvu, ki je bilo vse prej kot lahkotno in sproščeno za to sem se spuščanja in prepuščanja življenju moral priučiti in ELEMENT VODE mi je tekom življenja razkrival različne načine do čustvene ozdravitve svojih ran, katere tehnike sedaj kot Energijski Psihoterapevt delim z mnogimi ljudmi. 

Voda predstavlja čustveni del nas,

Skrivnost do uspeha se skriva v DOBRIH DEJANJIH in SRČNOSTI!

To kar seješ to žanješ!

Izkušnje zadovoljnih strank

“Dober glas seže v deveto vas

Petra V. (45) – ZDRAVJE

3 leta me je zaradi narave dela dan za dnem hudo bolel vrat. Spoznala sem Marjana in že po prvi terapiji je bolečina v vratu povsem izginila. Presenečena in presrečna!

Ana T. (34) – ZDRAVJE

Že teden dni sem bila povsem izmučena, vnet mehur, vročina, slabost, boleče uriniranje na vsakih 30 minut. Odločila sem se za pomoč pri Marjanu. Med terapijo sem celo 2x bruhala in čutila olajšanje. Po 2 urni terapiji je bolečina med uriniranjem izginila v celoti. Naslednji dan sem se zbudila povsem sveža in polna moči. Hvaležna zelo!

Miloš (50) – ZDRAVJE

3 leta sem ne prestano kašljal brez pravega razloga oz. diagnoze . Po priporočilu prijateljice sem prišel na terapijo k Marjanu. Med terapijo sem dejansko čutil kako se mi je cmok iz grla odlepil. Prvič po treh letih sem se do dobra odkašljal. Od te terapije naprej presenetljivo ne kašljam čisto nič več. Toplo priporočam!

Erik O. (38) – KARIERA in DUHOVNI PREBOJ

Zadnjih 5 let sem nenehno dobival intuitivna sporočilca, vendar jim nisem jim zaupal, bal sem se. Marjan je v meni videl izjemen potencial. Nato sva naredila vpogled in energijsko terapijo, kjer sva odstranila blokade. Od te terapije je moj kanal odprt in sedaj tekoče kanaliziram zase kot tudi že celo za druge. Kakšen karierni preobrat!

Mateja (40) – ODNOSI

Že mnogo let sem bila v težkem partnerskem odnosu iz katerega nisem in nisem mogla iti. Po pogovoru, vpogledu in sklopu energijskih terapij z Marjanom pa sem dobila ponovno moč, zaupanje vase in se v roku 3 mesecev po terapiji uspešno ločila. Sedaj sem lahkotna!

Milena T. (48) – ZDRAVJE in KARIERA

Že celo življenje se ukvarjam s svojimi zdravstvenimi težavami. Marjan pa je v meni videl potencial namesto težavo. Rekel je “Zdravi ste Milena, začeti morate delati tisto kar si res želite in ozdraveli boste!” Od nekdaj čutim, da sem zdravilka in da lahko pomagam ljudem. Sem pa bila pred leti pri nekem terapevtu, ki mi je rekel, da nikoli ne bom zdravilka. To sem si močno zapomnila. Leta in leta sem se ukvarjala s svojimi težavami, ko pa se je težava skrivala tu. Marjan je ta zapis našel in z energijsko terapijo temeljito odstranil. Takoj za tem sem dobila nov zagon in voljo…Kupila sem nihalo, angelske karte in pričela končno delovati. Moj um je sedaj bister in postajam vedno bolj močna! Zanimivo je kako se rešitev na težavo skriva lahko povsem drugje! 100x Hvala!

Iris (29) – DUHOVNA POVEZAVA

Že od nekdaj sem se nekako počutila zmedena in ne povezana. Po pogovoru in vpogledu sva z Marjanom ugotovila, da se skriva razlog v strahu pred Bogom. Posledično sem zanikala duhovni aspekt sebe, torej svoje bistvo. Ta strah je Marjan z energijsko terapijo odstranil in ga transformiral v božansko zaupanje. Med terapijo z Marjanom se mi je odprlo tretje oko in jasnovidnost, videvala sem božanska bitja in prvič občutila tako močno povezavo z Bogom.  Občutek je bil božanski! Sedaj zaupam in se zavedam, da je vodstvo vedno z menoj. Iskreno hvala 🙂

Jasna V. (52) – KARIERA in USPEH

Marjan mi je skozi vpogled ozavestil in podal pomembne informacije glede blokad, ki so ovirale mojo pot do uspeha v poslu. Sedaj končno razumem! Hvala Marjan!

Jan (34) – MNENJE PRIJATELJA

Marjan te hitro popelje iz vloge žrtve v vlogo moči. V tebi vidi darove, potencial, talent in te usmeri na pravo življensko pot. Iz svojega problema, te preusmeri, kako lahko s pomočjo drugim in deljenjem prideš do rešitve. Če tudi prideš na terapijo k njemu zaradi težave, boš odšel kot oseba s smislom in misijo, če seveda to sam želiš. To je kar vsi potrebujemo. Hvala ti!

Aleksandra (25)

Po kratki terapiji in blagoslovu Marjana sem prejela pomembne odgovore za svoje življenje.

Špela I. (31)

Po terapiji z Marjanom sem ponovno dobila voljo in moč do življenja.

Jožica (68)

Meditacija skozi katero me je peljal Marjan mi je polepšala dan.

Članki in zapisi

KARIERA | DENAR | USPEH | DUHOVNOST | SRČNOST | NOTRANJI MIR